Onze kroonprins en een PR bureau (Piquant)

micro%20financeOmdat Willem-Alexander niet de snuggerste is als het om zijn eigen PR gaat en de perikelen inzake zijn huis in Mozambique ook al geen reclame is, heeft mams een PR bureau ingeschakeld. Het kost een paar centen, maar dan heb je gelukkig weer eens iets fouts gedaan.
Het bureau is natuurlijk niet Nederlands. De koninklijke familie is dol op buitenlandse U-bochten om zo weinig mogelijk belastingen te betalen en je PR door een Nederlands bureau laten doen, past dan ook niet in de traditie van de Oranjes.
Het PR bureau heet Hill & Knowlton.

Een bureau wat niet vies is van het achterhouden en verdraaien van feiten. Enkele voorbeelden :

Om het Amerikaanse volk warm te maken voor een inval in Irak, na de invasie van Koeweit door Saddam Hoessein, komen Hill & Knowlton op de proppen met zuster Nayirah. Het 15-jaar oude meisje zou hebben gezien hoe Irakese soldaten Koeweitse baby’s uit de couveuse trokken en op de grond smeten. Enkele jaren later bleek het verhaal volledig verzonnen te zijn. En Nayirah bleek de dochter te zijn van de Koeweitse ambassadeur in… Washington.

Vorig jaar werd het bedrijf ingehuurd door het London City Airport om de uitbreiding van de luchthaven netjes door de media te loodsen. Succesvol wisten zij informatie over geluidsoverlast stil te houden.

Het aanpassen van de Wikipedia-pagina van de voormalig dictator van de Malediven (iets wat de Oranjes ook zélf kunnen), het opblazen van het gat in de ozonlaag en een mislukt project met de Scientology Kerk.
Allemaal werk van Hill & Knowlton.

Over niet al te lange tijd. lezen we dat de plannen van het Oranjepaar, zorgen voor vrede in dat deel ( op zijn minst)van Afrika; dat alle endemiëen tot het verleden horen. Dat door de voorlees-sessies, tijdens de vakanties van Prinses Laurentien het analfebetisme is weggewerkt en dat alle Mozambiquanen dolgelukkig zijn met de microcredieten die iedereen – ongevraagd- vanaf hun 12e verjaardag krijgt.

Met dank aan HP/DeTijd

Advertenties

451 Reacties to “Onze kroonprins en een PR bureau (Piquant)”

 1. Vlunk, kom er maar in!

 2. Owww, een rustige dag vandaag.

 3. Nou moe, da’s mijn werkgever! Ik begin mijn werkdag altijd met het Koekelen van “Hill & Knowlton” pagina’s uit Nederland. En dan een e-mailtje naar de directie met dingen waar we actie op moeten ondernemen…

  * vandaag Piquanterieën volgen blijft *

 4. Legt nog even een herhaal-tegeltje neer voor Leo* Opdat hij het niet vergete.. http://i36.tinypic.com/311v3gl.jpg

 5. @Raar

  Het is niet Leo maar Leo*
  had de drukker geen sterretjes meer?

  *doet tegeltje op de bar leggen*

 6. Ehrm, drempel, ik weet niet welk brilletje je vandaag op hebt, maar doet hem eens even recht zetten?

 7. Gewoon voor de lol, hier ook nog even…

  *proest*

  Wat mij nou ten gehore komt. Caps, die gehandicapte nageslacht genieter, verzameld kinder (jajaja, KINDER!) foto’s van diverse reaguurders. Dan spoor je toch niet, als je dat doet en ook nog eens badmeester bent geweest. Dat is toch vragen om problemen.

  *koggie*

 8. @raar

  *Zet brilletje recht*

  huh
  http://i36.tinypic.com/311v3gl.

 9. *slaat geschrokken hand voor de mond*

  Dat méén je niet Kleaut!!

 10. @Drempel: Dat tegeltje is niet van mijn hand. Maar de boodschap is duidelijk. Leo* is van ons…

 11. RRRR,

  Ik meen het wél. Zie je hem al zitten? Groezelig mapje van de Xenos in zijn handen, vers pakje tissues in het draagzakje van zijn rolstoel en dan even lekker loeren naar een pica van Fay uit ’31.

  De fucking smeerlap.

 12. *gniffel* @pica uit ’31

 13. Zo. Gezellig.

  Ontzettend kut ook dat PR buro. Boe. Hoe. Naar. Erg ook. Jeumig. HP de Tijd. Bedankt.

  NEXT!

  *plopjes en een klauwhamer koud legt*

 14. Persoonlijk vind ik dat de leden van het koningshuis veel goeds doen.
  Het begint wat hetze achtige vormen aan te nemen die kritiek.

 15. RRRR,

  Ik vind het gewoon heel jammer dat iedereen zo loopt te janken over Afrika. Als die gasten nou gewoon even ophouden met het op blote poten en met een paarsche coltrui aan door het stof sloffen en even de klauwen uit de mouw steken hebben ze dat hele kudtcontinent binnen een jaartje of tien op orde.

  Niet dat ik ontzettend wil stigmatizeuren, wel dat het nou eens afgelopen moet zijn met dat zielige gedoe.

 16. @Kleaut: Ik ben zelf in Ethiopië geweest. Zes weken lang.
  Is een ontzettend vruchtbaar land en de vissen daar zwemmen zo je hand in, mocht je trek in vis hebben.
  Zet er een paar goede boeren neer en wat mensen die willen werken en binnen no time is Ethiopië de graanschuur van Afrika.
  Maar ja, men geeft daar liever geld uit aan wapens…
  Ow en de verhalen die ik je kan vertellen over de hulpgoederen in de tijd van Live Aid…
  Er zijn er daar een paar heel erg rijk geworden aan de verkoop van voedsel, kleren en schoeisel.

 17. RRRR,

  Ik weet het. Het is allemaal om te janken. Een beetje in een drugsroes met een muts met een leuke fleurige pompon er op met je AK47 lopen zwaaien en huilen dat niemand je wil helpen.

  Verherkolonaliseren die bende. Iedereen die hier en daar niet weer werken gedwongen op de velden smijten met een goede hark in de hand. Lossen we overbevolking én het voedseltekort op.

  Hebben ze genoeg te vreten een leuke baan en dan kunnen ze, net zoals gewone normale mensen, lekker in het weekend de etnische diversiteit gaan uithangen.

 18. @Raar
  Wat deed je in Ethiopië?
  Ethiopië herinnert me er aan dat ik nu koffie moet gaan drinken. Laters.

 19. @Piq: Ik mocht mee met een ontwikkelingswerker. Die gast had daar een visserij project. Was helemaal te gek.

 20. @Raar
  Daar verwacht ik dan wel een topic over. 🙂

 21. @Piq: Hahaha. Smiecht.

 22. Alle feiten van Prins Pilz zijn ook leugens.

  Unzer geliebte prinz pilzner probeerde de VOC mentaliteit over te brengen aan de bevolking.
  een stukje ontwikkeling en helemaal profijt, die villa’s en bungalows is helemaal niets van waar, allemaal bull.

  Hij wilde scholen bouwen, watermanagement toepassen, etc.
  Dit alles uit *kuch* liefde

 23. Is in

  *is het eens met iedereen*

  Is out

 24. Toch nog een kleine reactie:

  Ik moet eerlijk bekennen dat ik nou niet echt een verstokt aanhanger van de monarchie ben. Ben ik dan republikein? Ach, misschien wel, misschien niet. Eerlijk gezegd vind ik het gewoon niet zo’n heel interessant onderwerp. Zolang het koningshuis zich nergens mee bemoeit, vind ik het allemaal prima; alleen moeten we ze wel even korten op de torenhoge uitkeringen die ze ontvangen. Ze kunnen immers prima voor zichzelf zorgen, daar hebben ze die paar miljoen per jaar aan belastingcenten niet voor nodig, zou je denken.

  Goed, geen fan maar ook geen vijand van het koningshuis dus. Redelijk emotieloos. Maar ook: redelijk objectief. Wat me bij dit achterlijke artikel van HP/De Tijd brengt:

  Omdat één en ander niet zo soepel verloopt rondom de nieuwe villa in Machangulo van kroonprins Willem-Alexander heeft zijn moeder de hulp ingeschakeld van de vrolijke jongens van het PR-bureau Hill & Knowlton. Het bedrijf heeft enkele opmerkelijke wapenfeiten op haar naam staan. Kijkt u even mee?

  Nou en of we dat doen! Fantastisch zeg. Ik kan niet wachten. Dit gaat me toch een bombshell worden! Ha, zo zo, ja, de prins is in de problemen. Ik voel het duidelijk aankomen.

  Daar komt ‘ie dan. Laten we met z’n allen aftellen. 3-2-ééén:

  Op 4 januari 1954 verschijnt in 400 Amerikaanse kranten een advertentie van de gezamenlijke tabaksbedrijven waarin wordt betoogd dat roken en longkanker geen enkel verband met elkaar hebben. De eigenlijke auteur? Hill & Knowlton.

  Wat? Ach jongens, nee toch. Echt waar joh? Op 4 januari 1954? Dat is inderdaad wel heel erg zeg…

  Dus… Tsja. Nou, dit wordt aftreden. Ik zie niet in hoe hij zo nog koning kan worden.

  Bericht aan de hoofdredactie van HP: beperk je de volgende keer alsjeblieft tot dingen die iemand in de afgelopen, zeg, vijf jaar heeft gezegd of gedaan, niet in de afgelopen vijfenvijftig. Dat maakt wat meer indruk, snap je wel? Sommige andere voorbeelden die het blad aanhaalt mogen dan valide zijn, maar dit punt alleen haalt het niveau van het hele artikel onderuit. En dat is toch jammer, want onnodig.

  In het kader van beter goed gejat dan slecht bedacht vond ik hem wel leuk!

 25. Ow, dat voorbeeld was geswifferd. 😉

 26. Begrijpt niet dat Willem – Alexander Klaas Wilting niet in dienst heeft genomen.

 27. Mooi is dat overigens. Krijgen we straks een koning , die drie andere mensen nodig heeft om uit te leggen wat ie bedoelt. Treurig.

 28. Wie is Willem Alexander Klaas?

 29. @HelenZ

  Omdat ik , net als jij, dat voorbeeld wel erg over datum vond, heb ik er niets mee gedaan; snap je? 🙂 Zoals je ziet heb ik het niet blind overgeschreven , maar natuurlijk wel aan bronvermelding gedaan.

 30. @kip z kop
  Ik wil die naam nooit meer horen en die kop nooit meer op de buis zien. Stop met aan W te memoreren !!!!!

 31. @kip z kop
  Ik meen me te herinneren dat jij vorige week al hebt geplempt dat WA niet de meest briljante figuur is die we ons zouden wensen als koning. Btw wat is er dan fout gegaan? Zowel pa als ma zijn niet dom.

 32. Hmm, als je dan toch ergens een resort voor eigen gebruik gaat bouwen, is lekker eten wel gewenst. Overgenomen uit Wikipedia: Nu snap ik het wel een beetje en wat je ver haalt is nu eenmaal lekker.

  De voortreffelijke keuken van de restaurants in Maputo is beroemd. Dagelijks worden er met kleine dhows (= een soort schip) verse vis, kreeft, krab en andere schaaldieren aan de wal gebracht. De koks van Maputo weten de meest zalige gerechten te bereiden. Doorgaans gebruikt men veel kruiden en knoflook, serveert men uiteenlopende mooie Zuid-Afrikaanse wijnen of een goed glas bier. Het eten in Mozambique is doorgaans echt lekker en niet duur. ’s Avonds zijn er een aantal gelegenheden waar gezelligheid heerst. Er is een centrum met de naam Feira Popular. In dit ommuurde centrum vindt u een aantal restaurants, bars, discotheken en enige terrasjes. Elders in de stad zijn er discotheken (vaak met een show) die moeten doorgaan voor een nachtclub.

 33. @Raar

  Doe je ons een plezier en vermeld je ook de lekkere gerechten uit Ethiopië ? In 020 zijn er 2 of 3 Ethiopische restaurants en ik ken iemand die het eten lekker vindt , dus dat wil ik wel uitgebreid van jou horen.
  De Ethiopische koffie die wordt geserveerd in een Ethiopische coffeeshop in de van Woustraat in 020 is puik.

 34. @Piq 12:52

  Heb jij HM wel eens iets bijzonders horen zeggen? Ik niet.

 35. Helenz Smith @ 12:39 bij PM

  Als het om roken gaat, dan noem ik een Sigmund Freud. Vanwege Edward Bernays, neefje van Freud’s echtgenote Martha, die algemeen beschouwd wordt als de vader van public relations en modern advertising.

  * nooit meer langwerpige voorwerpen in zijn mond stopt *

 36. @kipzkop
  Krijgen wij niet te horen. Alles wat zij in het openbaar mag zeggen is de verantwoordelijkheid van Balkenende. Wat moet dat tenenkrommend zijn voor HM om aan hem verantwoording te moeten afleggen.

  Een uitspraak waarbij ze uit haar slof schoot “de leugen regeert”vond ik wel aardig bedacht. Jammer dat er destijds niet op is ingehaaakt met de vraag of zij zichzelf bedoelde. 🙂

 37. Volgens mij is de Ethiopische keuken ook bijzonder gezond. Ik bedoel: veel dikke mensen wonen daar niet.

  Over WA: hij is niet bijster intelligent maar werd in zijn jeugd ook een beetje geplaagd door interesses voor andere zaken dan studeren. Dat hebben meer briljante jongelingen. Uiteindelijk is hij toch aardig terechtgekomen.

  Over H&K: ook dat is een gekleurd verhaal. Maak een overzicht van succesverhalen en concludeer dat die een stuk langer is. En wat is succesvol? Succes heeft te maken met de mate waarin een vraag beantwoord wordt, de mate waarin de opdrachtnemer de opgave van de opdrachtgever kan invullen en niet met wat de publiek opinie daarover is.

  Ik ben de laatste dagen bezig met het spinnen van de noodzaak dat de banken kredieten verlenen tegen fatsoenlijke rentes. Daar zullen de banken en Bos niet blij mee zijn maar het publiek uiteindelijk wel, als de actie succesvol is. Maar hoe succesvol is de actie dan?

  Vragen, vragen, vragen.

 38. *wakker schrikt*
  Pff, twee dagen conferentie, nog niks gemist.
  WA is wel een goeie vent, vinnik. Anders zou Máxima nooit op hem zijn gevallen.
  Kewle naam trouwens, Máxima, zo van “beter dan dit wordt het nooit meer”.

 39. Overigens is oom Siggy uiteindelijk bezweken aan complicaties als gevolg van kanker in de kaakholte. De jury is still out (grappig, dat betekent: ze zijn er nog niet uit) of dat te wijten is aan zijn orale gedoe met brandende sigaren of zijn jeugdige gesnuffel aan de witte versnapering…

  * cocaïne soms gewoon cocaïne vindt *

 40. @Rodney
  Hoe naief kun je toch zijn 🙂 Denk je nou echt dat Maxima op zijn karakter of zijn blauwe ogen is gevallen?

 41. Wilde WA ook niet eens de winterspelen naar Limburg halen?

 42. @ Piquant

  Dat was onder Londense sigarenboeren het koosnaampje voor Freud…

  * ze desnoods verzint waar je bij staat *

 43. @kip z kop

  Als hij dat zou hebben verzonnen, vind ik hem opeens wel briljant.

 44. Waarom is de afstudeerscriptie van WA een staatsgeheim?

 45. kip zonder kop Zegt:
  woensdag 21 oktober, 2009 @ 13:44 bij PM

  Nee, dat was Camiel Eurlings.

 46. @Piq 13:45

  Of tie zelf verzonnnen heeft, weet ik niet, maar hij was er wel een groot voorstander van.

 47. @BB

  My got, off topic mag best, maar dan wel graag met iets recents. Siggy dood door sigaren, wit poeder, beffen, wtf…

 48. Beffen?

 49. @ Piquant

  HelenZ Smith begon over roken en dat was best OT want Hill & Knowlton.

  * Piquant wel eens beter lezen gezien heeft *

 50. En waarom niet in Limburg als http://www.limburger.nl/article/20091008/SPORT02/910080418 ook kandidaat kan zijn?

 51. @Sytze @13.47
  Dat verandert de zaak. Wat een windbuil is dat . Trouwens we hebben ook nog van der Hoeve uit Limburg. *potje maakt voor het zelfstandig maken van Limburg en dan is het Schengenakkoord niet op Limburgers van toepassing*.

 52. @Sytze
  Ongelukkig voor de Omerta’s c.s. ben ik geen 19 🙂

 53. @ Sytze

  Ik denk dat Piquant in een vorig leven sigarenboerin in de Maresfield Gardens geweest is, of zo…

  * graag mensen de weg wijst *

 54. Piquant Zegt:
  woensdag 21 oktober, 2009 @ 13:52 bij PM

  LOL!

 55. @BB
  Vertel jij eens over je ervaringen uit een vorig leven en meteen dan ook maar dat je in een leven hierna gelooft. Dat is nl nu wel duidelijk geworden.

 56. Daar bij de wat grotere woningen BB?

 57. @Sytze

  Niks lol. Je doet nu zelf aan reputatieschade 🙂

 58. Over H&K gesproken….

  Drempel heeft altijd een heel ander plaatje by H&K.


  eind resultaat is ook altijd kleurrijk 🙂

 59. @Sytze 13:47

  Ik mag dus aannnemen dat jij ook ieder jaar op wintersport naar Limburg gaat. Gelijk heb je; is veel goedkoper dan Oostenrijk.

 60. Ik geloof heilig in een leven hierna, alleen geloof ik niet dat ik mij dan ook maar iets van dit leven hier noch van alle voorgaande herinneren zal…

  * hiermee eindelijk ook de hindu’s het zwijgen te hebben opgelegd hoopt *

 61. Fitzjohn’s Ave…

 62. @BB
  Zo geloven veel mensen in god, want herinneren doen ze toch niks na dit leven.

 63. kip zonder kop Zegt:
  woensdag 21 oktober, 2009 @ 13:57 bij PM

  Nope, Grindelwald en Adelboden zijn mijn favoriete stekkies.

 64. @ Piquant

  Ik ben je even kwijt…

  * dat soms liever dan rijk is *

 65. @Piq en BB;

  Ik verwacht dat mijn geheugen na mijn verscheiden er op vooruit gaat.

 66. @kip z kop
  Hoop ik ook voor je 🙂 Zelf hoop ik dat mijn geheugen geheel verdwijnt.

 67. @piq 13:42
  Voel de ironie, piq, voel de ironie. :-)!

 68. @Rodney
  Ik voelde al iets en was wel lekker. Als dat ironie is, ga nog ff door dan 🙂

 69. Zolang zelfmoord in de hemel is toegestaan is er niets aan de hand.

 70. Het geheugen van een kip zit niet in de kop, maar ergens in de buurt van de cloaca…

  * dat toch algemeen bekend veronderstelde *

 71. @kip z kop
  Dat is nu juist de grap, daarboven is bedoeld voor het eeuwige leven.

 72. Klokkenluider zonder Klepel Says:

  Werd ik geroepen?

 73. Sytze Vliegen Zegt:

  woensdag 21 oktober, 2009 @ 13:29 bij PM
  “….Succes heeft te maken met de mate waarin een vraag beantwoord wordt, de mate waarin de opdrachtnemer de opgave van de opdrachtgever kan invullen en niet met wat de publiek opinie daarover is…..”

  Dus Adolf Eichmann was zeer succesvol?

 74. @BB

  LOL!!! Daarom maakt het ook niet uit dat hij geen kop heeft.

 75. @Piq 14:09

  Mag ik dat zelf beslissen!! Ja.

 76. @piq
  Hahaha!
  Ik heb jullie gemist, de afgelopen twee dagen, ik zweer het. Het is toch zoiets als een veilige haven. Waar de wereld nog in orde is.

  OT
  Een van de problemen met ons Koninklijk huis is dat de RVD er nogal irritant tussen zit. Komt de spontaniteit niet ten goede, zal ik maar zeggen.

 77. Knults Zegt:
  woensdag 21 oktober, 2009 @ 14:10 bij PM

  Die is retorisch?

 78. @Sytze Die van jou ook ???

 79. @Rodney

  Voor mezelf sprekend, ik vind het leuk dat je er weer bent.

 80. Knults Zegt:
  woensdag 21 oktober, 2009 @ 14:14 bij PM

  Voorzover definities retorisch kunnen zijn… Neen, de samenvatting is ontleend aan Henry Mintzberg. Naar ik mij zo snel herinner.

 81. @Sytze Niet je definitie, je vraag “Die is retorisch?”

 82. Austria & Luxembourg is going to veto any deal between the EU & Liechtenstein to give up bank secrecy laws.

  Is dat niet goed aan de wegtimmeren.

 83. Nee natuurlijk niet Knults.

 84. @drempel
  Dat is omdat het ze dun door de broek loopt.

 85. Acht ik vind het wel prettig zeau.
  Dikke neus naar de belastingsdient trekken is wel fun…

 86. Knults Zegt:
  woensdag 21 oktober, 2009 @ 14:10 bij PM

  Uiteindelijk kan ik jouw conclusie niet bevestigen. Vanuit mijn oogpunt en wereldbeeld was Eichmann verre van succesvol. Leg eens uit waarom jij hem wel succesvol vindt?

 87. @drempel
  Ik weet dat 99% van de mensen dat vindt, maar het is ook een lange (dikke is zeker Luxemburgs?)neus trekken naar de belastingbetaler in NL. Daar waar anderen menen geen of nauwelijks belasting te hoeven betalen, moeten de overige belastingbetalers het tekort wat dat oplevert, bijvullen. Iets met inkomsten/uitgaven en kas kloppend maken.

 88. Gelukkig zijn er meer plekken op de wereld waar je geld (en goud) veilig is.

 89. @Sytze Ik vertaalde jouw definitie naar een specifiek geval, dus mijn mening staat daar niet

 90. @Sytze
  Jij bent toch verbonden aan een partij die fatsoen in haar vaandel heeft ? Hoezo “meer plekken op de wereld”?

 91. Knults Zegt:
  woensdag 21 oktober, 2009 @ 14:41 bij PM

  In dat geval moet je jouw vraag voorleggen aan de opdrachtgever van Eichmann. Ik ben slechts onderdeel van de publieke opinie.

 92. @Piq

  Drempel doet iedereen die de belasting aanvult een warm hart toedragen.

 93. Piquant Zegt:
  woensdag 21 oktober, 2009 @ 14:42 bij PM

  😛

  Volgens mij kun je me beter vragen wat ik er zelf van vind. Mijn partij is niet van het soort die zijn leden een bepaald gedrag op probeert te leggen. Bedebk wel: de politiek is er voor de samenleving en niet andersom.

 94. *zich afvraagt of er ook partijen zijn die onfatsoen hoog in hun vaandel hebben staan*

 95. @Sytze Jij plempt die definitie hier, die opdrachtgever niet.

 96. Knults Zegt:
  woensdag 21 oktober, 2009 @ 14:56 bij PM

  Dat zal waarschijnlijk komen omdat de opdrachtgever de definitie niet heeft bedacht.

  A propos: jij plemt die conclusie hier, ik niet.

 97. Overigens is die specifieke opdrachtgever allang dood, die zal niet zoveel meer plempen.

 98. @Drempel

  LOL

  @Sytze
  Wat je er zelf van vindt is mij nu wel bekend 😦

 99. Het is niet zo moeilijk Piq, om bepaalde zekerheden in het buitenland onder te brengen op een volstrekt legale manier.

 100. En wat legaal is, is niet immoreel 😉

 101. @sytze

  Het kabinet is ook legaal…

 102. @Sytze’

  Daar valt nog wel iets op af te dingen. Maar dat is wel erg off topic. Het is ook nogal cultuurgebonden en daar profiteren dan weer vele mensen van. Neem het de verschillen binnen europa al mbt bankmoraal of zo je wilt opportunisme…….

 103. Wat Scheringa deed was ook legaal…… Maar ondertussen zijn velen de dupe .

 104. drempelloos Zegt:
  woensdag 21 oktober, 2009 @ 15:25 bij PM

  Helaas wel.

  Piquant Zegt:
  woensdag 21 oktober, 2009 @ 15:27 bij PM

  In ons calvinistische kutlandje heeft de term “opportunisme” al snel een negatieve bijklank. Of laat ik het duidelijker zeggen: in ons calvinistische kutlandje wordt de term “opportunisme” erg snel van stal gehaald.
  Ik heb de indruk dat de term vooral gebezigd wordt door machtelozen, jaloersen en wraakzuchtigen. Laten we zeggen: het gepeupel.

 105. Piquant Zegt:
  woensdag 21 oktober, 2009 @ 15:28 bij PM

  Of de dupe van hun eigen hebzucht?

 106. *synchroondebat verzint*

  Als dat met dammen kan, moet het met het debat ook kunnen…

 107. @Sytze

  Jouw uitleg van opportunisme is er wel een van hard hout etc.

  Dupe van eigen “hebzucht” is mogelijk. Ook dommigheid en verkeerde voorlichting van zaken en dat wel allemaal legaal.
  Ben wel van mening dat mensen ook zelf verantwoordelijkheid hebben, maar dat pleit S niet vrij imho.

 108. Dat is het aardige van heel die Scheringa-affaire Piq. Ik heb met veel plezier alle beeldvorming van de afgelopen weken gevolgd.

  Bos, Lakeman, Wellink (die ik zelf nog aan de tand mocht voelen), Scheringa, De gedupeerde klant (die hoer werd), de ontslagen medewerkster met haar dochtertje op zoek naar een nieuwe baan, de directeur van het museum, de voetballers, de schaatsers en hun staf, de kunstkenner, Plasterk, Linschoten, de Grave en Zalm.

  Een boeiend en leerzaam schouwspel, als je er een beetje bedreven in bent maar o zo moeilijk voor de omgeving.

  Maak het verhaal zelf verder af en kleur de plaatjes 🙂

  kleur de plaatjes… 😛

  Tabee

  *verslagen afronden*

 109. *”Barbertje moet hangen” op tegeltje kliedert*

 110. @Sytze
  Wat ik ervan heb overgehouden is dat West-Friezen van “gewoon gebleven”houden en zich dan met graagte laten naaien. Dat er een aantal mensen door de mand zijn gevallen, waar de bodem al half uithing overigens. Dat het Zalm dun door de Noord-Hollandse gewone broek loopt.
  Dat de museum directeur een verademing was, na al die mensen die zo lyrisch deden over de heer S.
  Dat de voetballers en de schaatsers het hun reet zal roesten door wie ze betaalt worden.
  Dat Lakeman zichzelf overschat/overschreeuwd heeft en dat Bos zijn rug recht heeft gehouden.
  Last but no …… dat de gemeente Opmeer nu zelf creatief aan het nadenken is, hoe het museum te behouden en zo hoort het ook.

 111. @Sytze
  Barbertje moet niet hangen, maar de verantwoordelijken.Mocht die Barbertje heten “tja”. Een ding is zeker ; er is er maar 1 die straks hard staat te lachen en dat is snotaal S zelve.

 112. Zullen het voortaan hebben over Dirk S. .

 113. @Piq 16:15

  Toevallig heb ik stukje ook gelezen. Conclusie; de man hoeft – mits niet
  privé aangesproken – nooit meer te werken.

  S. bij P&W; ïk heb niets meer, maar gelukkig nog twee handen”. Ja, ja.

 114. Cookie van eigen deeg Says:

  Eindelijk een PR-bureau dat waar voor z’n geld levert dus.
  Iemand een telefoonnummer? voor-je-weet-maar-nooit.

 115. Cookie van eigen deeg Says:

  “En wat legaal is, is niet immoreel”

  Ik moet van mevr. van eigen deeg mijn voorlichter zeggen dat ze ik het niet met die stelling eens ben.

 116. Cookie van eigen deeg Says:

  * Out for borreltijd *

 117. Piquant Zegt:
  Wednesday 21 October, 2009 @ 13:04 bij PM

  De Ethiopische koffie is fantastisch. Het ritueel erbij nog mooier.
  Je wordt uitgenodigd in een hutje van vier bij vier, opgetrokken uit een mengsel van modder en koeienstront. Op de vloer ligt papyrus riet, vers geplukt. De koffiebonen worden vers geroosterd waarbij een heerlijk geur het vertrek vervuld (Nb de combi modder en stront ruikt niet).
  Vervolgens wordt er water gekookt, drie keer, de koffiepot en de kopjes worden schoon gemaakt en de vers gebrande koffie wordt gezet in een zwart aardenwerken koffiepot.
  Daarna is het de tradtie om drie kopje koffie te gebruiken.
  Een feest als de mensen suiker hebben (bruine rietsuiker) een straf als de mensen zeer arm zijn, dan vind je een klont zout in je koffie.
  ..
  Over het eten kan ik kort zijn. Ze verbouwen Tiff, een grassoort. Van de zaden maakt men een soort van dunne pannenkoek met de smaak van een oude dweil. Hierover serveert men een saus bestaande uit 80 pepers en zwarte bonen.
  Met geluk een verdwaald stukje kip. Verschrikkelijk dus.

  Op de Indonesische ambassade in Addis Addeba heb ik echter de lekkerste saté ooit gehad. Die was niet van deze wereld.

 118. RRRR,

  “Een feest als de mensen suiker hebben (bruine rietsuiker) een straf als de mensen zeer arm zijn, dan vind je een klont zout in je koffie.”

  De Samen flikkeren ook zout in hun koffie. Maar dat compleet terzijde.

  Heb jij nog een leuk Hyves mokkel ergens liggen, ik heb zin om te slaan.

 119. @Kleaut: Tsja, ik had wel een leukie, maar die hep der Hyves op slot gegooid. Plotsklaps! Zonder te waarschuwen!!
  ..
  Tis overigens echt smerig, zout in je koffie. Aan de andere kant, als je het gewend bent en je krijgt dan plotsklaps suiker…

 120. Ghe, zout in je koffie en dan om het leed te verzachten maar wat kleurige folkloristische kleding aan je vette lijf trekken.
  Je moet er maar zin in hebben Kleaut..

 121. RRRR,

  Tjsa. Suiker is niet leuk om te hebben. Dan pak ik liever her en der een griepje mee.

  Ken jij toevallig nog iemand die me aan een beetje dommig mokkel zonder enige vorm van eigenwaarde zou kunnen helpen. Het is niet dringend, maar een beetje rap zou wel fijn zijn.

 122. @Kleaut: Sytze weet raad! Die man komt in alle kringen!! Moet je zijn e-mail-adres hebben?

 123. is er een wizzkid in da house? Ik heb mijn schootdoos dichtgeklapt en nu is mijn bureaublad en dus hele beeldscherm een kwartslag gedraaid. Neeeeeee dat is niet om te lachen. Help?? Pretty please

 124. Z,

  Koop. Een. Mac.

  RRRR,

  “Die man komt in alle kringen!!”

  Dat is toch een beetje een opsteker. Ik had niet kunnen bevroeden dan Liegen zoveel vrienden zou hebben dattie een lekker potje kon circle jerken.

 125. Hey Kleaut. In plaats van Klapper kan je ook rapper worden!!
  Iedereen kan het, sjek deze vette sjizzel!!
  http://www.youtube.com/user/rappermcmartin#p/a

 126. Kleaut? Volgende schootdoos. Heb ik nu niets aan. Grrrrr

 127. @Helenz: Voordat je je comp sloopt: Alt + pijltjestoets (In het rijtje: of je stopt de stekker erin, gniffel).

 128. @ Z @ 17:13 bij PM
  Is alleen de werkbalk (balk van start t/m klokje) een kwartslag gedraaid of ech alles?

 129. @Hoed: Haar hele beeldscherm. Waarschijnlijk bij het dichtdoen de alt en de pijltjestoets aangeraakt (en dus zonder af te sluiten de schootdoos dichtgeklapt en dat is verboden!!).

 130. @Raar

  Zie je wel dat je niet alleen ongein hoeft te verkopen? Je hebt veel interessants te vertellen.

 131. @Piq: Oh maar dat was het enige verhaal dat ik had. Die had ik opgespaard tot vandaag.

 132. @HelenZ

  Dat heb ik ook de laatste tijd. Eerst zat het bb onder, toen rechts en nu boven en met een beetje pech, kan ik niet in de re bovenhoek , klikken Grrrrrrrrr

 133. Ah Raar… het kan namelijk ook wel eens zijn dat die werkbalk door een rare toestcombi inene aan de zijkant staat… Da’s makkelijk op te lossen door er op te klikken (klik vasthouden!) en naar beneden te verslepen…

  BTW Als ik mijn schootdoos dichtklap blijft’ie gewoon aan. Zo ingesteld want een een 2de scherm aangekoppeld.

 134. @raar
  Niet jokken. Hoe zijn de Abessijnse vrouwen in bed of op het matje 🙂 . Hoe kom jij in de Indonesiische ambassade etc etc.

 135. @Hoed: Het viel me laatst op dat heel veel vrouwen hun schootdoos gewoon dichtklappen als ze klaar zijn met internetten. Zonder ook maar een programma af te sluiten. Ik vermoed dat het hier ook het geval is,
  en Helenz nu met een rood hoofd even een blokje om is gegaan (grijns).

  Maar inderdaad die toetsencombi’s kunnen een bitch zijn, zoals die ene met ctrl-shift geloof ik, dat je niet meer normaal kan typen.

 136. @Raar

  Als je er nou gewoon even bijgezegd had. Crl + Alt + pijltjestoets omhoog was ik erg geholpen. Want dat werkt namelijk. 😉

 137. Heren ik maak er ook maar even misbruik van. Als ik op msn bv ‘we’ schrijf, komt er een zagend mannetje ipv het woord. Zo heb ik nog een paar van die kutdingetjes die er tussendoor schuiven. Zoooooooo lastig, hoe krijg ik het eruit??

 138. Oh en ik heb nooit een rood hoofd, tenzij ik bloos en de laatste keer dat ik me dat kan herinneren is een jaar of 30 geleden.

 139. @HelenZ

  ik blij, maar nee hoor, bij mij werkt het weer eens niet.

 140. @ Raar @ 17:35 bij PM
  Klopt!
  Mevroi met de sjaal had daar ook een handje van maar dat is simpel ook weer in de instellingen op te lossen door aan te geven dat bij dichtklappen windhoos moet worden afgesloten 😉

 141. @Piq: 1. opdringerig en eng, met als bonus gevaar voor Aids
  2. Uitgenodigd door de Ambassadeur :).
  In tegenstelling tot Sytze kom ik nooit ergens onuitgenodigd *vilein grijnsje*

 142. @Raar

  punt 2 stelt me dan weer erg gerust 🙂

 143. Ah Pikantje, laten we wel wezen… Jij en m’neer pikant zijn ook echwel digibiel heh? 😛

 144. @man met

  Niet alleen digi ( ik vul je maar aan). Vind je het niet knap dat ik dan wel een blog heb? Net zoiets als de Olympische spelen voor gehandicapten 🙂

 145. Waar zijn die alleenstaande ouders opeens gebleven? (OAers in het jargon, begreep ik)

 146. @De man met

  Ghe ghe ghe, sinds ik op i net verblijf, ben ik wel blij RL friends te hebben, want hier heb je sneller vijanden dan friends 😦
  Die muziek is gedraaid op de begrafenis van mijn broer en kan het sindsdien niet meer goed luisteren….

 147. Btw, nog steeds geen antwoord op mijn vraag van @17.30 en @17.37 😦 😦

 148. Oeps… Sorry…

 149. Ik wil ook een zagend mannetje.

 150. *stoelen van een paar types al klaargezet heeft, en met viltstift gemarkeerd, waar te zagen*

 151. @ Pikantje @ 17:53 bij PM
  Bij 17.30 staat denk ik je beeldscherm instelling niet goed. Rechtermuisknop in leeg deel van bureaublad > klik > eigenschappen
  Daar ff freubelen

  MSN gebruik ik niet…

 152. ff weg is

 153. @leo*

  Meestal worden je stoelpoten ongevraagd en gratis, weggezaagd. Lucky you dat je het zelf mag (laten) doen.

 154. @man met hoed
  Toch niet voor Yoe C? Dat kan je niet weten, maar sorry voor het niet oplossingsgericht zijn t.a.v. mijn vragen of treiterende zaagmannetjes toch zeker??

 155. HelenZ Smith Zegt:
  Wednesday 21 October, 2009 @ 17:36 bij PM

  Ik hoef toch niet meteen alles te verklappen.

 156. @leo
  ***( geen typo)
  Goed geheugen of a wild guess ?

 157. @Piq: Ik zit ook niet op MSN, das voor giebeltrutjes van een jaar of veertien. Ergo: ik kan je er niet bij helpen.

 158. @P

  Geheugen, Sweetie, geheugen.

 159. @Raar
  Ligt er natuurlijk aan, met wie je msn’t en waarover. Maar eerlijk gezegd vind ik het wel iets voor de i net jongensclub. Lekker giebelen 🙂

 160. @Piq: Dat kan ook heel goed op g-mail. Heeeeerlijk.

 161. @P

  En dat was trouwens Chet Baker.

 162. @Leo*
  Je verdient je ster. Chet en Miles , altijd goed.

 163. Komt die Leo*!! Speciaal voor jou ouwe makker!!
  hoeba hoeba hop hoeba hoeba hop hoeba hoeba hop hoeba hoeba hop
  http://www.youtube.com/watch?v=vMnAee3X0JA

 164. Hé, nou missen we alleen Omerta nog en dan is ons “clubje” weer compleet.

 165. Van Dale:

  sar·cas·me het; o bittere, bijtende spot

 166. @Leo*: Nah je kan jou vandaag ook niet echt op een feestneus betrappen zeg.

 167. Beetje drukjes met paarse broeken gedoe in E’ven.

  http://www.dutchdesignweek.nl/

  En dan krijg je dat.

 168. En voor de rest ben ik vandaag ik een wat moorddadige stemming. Kennen jullie dat? Dat je gewoon iemand helemaal dood wil maken? Vierendelen, uit elkaar trekken, op stampen.

 169. *Helenz ferme trap onder de bips verkoopt en grijnzend afwacht wat er gaat gebeuren*

  @Helenz: Dit was in het kader van: “Raad mijn maat”

 170. *kijkt om het hoekje en ziet Z met een gevaarlijke bui staan*

  spurt naar tribune

 171. Straks weer een Award Session, in gewoon ,een prijsuitreiking.

  Laat hier je lul zien of je kut sniffen: hupelakee, weer een Award.

  Meer gebakken lucht, dan dat er bij Parkheuvel door de schoorsteen verdwijnt.

 172. Nah, met die moordneigingen valt het wel mee dus…

 173. @Z 17:37

  Ja nog effe,
  Straks ga je ook nog vragen hoe hyves werkt?

 174. *komt hijgend binnen rennen*

  LEEOOOOOOO!!!!

  *

 175. Maar die kapstok hep toch maar mooi gewonnen Leo*

  ..

  Iets aars leuks nu: http://www.dumpert.nl/mediabase/675381/953facff/can_i_haz_breakdanze_movez_.html

 176. JAAAAAAAAAAA!!!! Juichende!!! WE! ZIJN! COMPLEHEEEEET!!!!

 177. Jongens .. (Leo en Raar zijn hier uiteraard bedoeld) ik zit te denken aan een clubliedje voor onze hechte internetgroup: L.O.R

  Iemand een leuk voorstel?

 178. Leo* Zegt:
  Wednesday 21 October, 2009 @ 18:21 bij PM

  Van Dale:

  sar·cas·me het; o bittere, bijtende spot

  Ook voor jou.

  Lul.

 179. @O. Ik denk er even over na… Brb (be right back betekent dat Piq en Helenz…).

 180. WE WILL WE WILL LOR YOU ..

 181. @raar

  Een centimeter of 9 schat ik zo in.

  *timmervrouwsoog heeft*

 182. Uhrm. Omerta. Zullen we doen. Rock of mierzoet? Ik schat Leo* een beetje in op semi-zoet, jij wat blues. Mijn smaak is bekend.

 183. @drempel en raar

  Ik was even ergens anders mensen aan het doodmaken.

  *grijnst vervaarlijk*

  @Omerta
  Vechten?

 184. God, de mogelijkheden ..
  T-shirts: IK HEB ER GEEN LOR MEE TE MAKEN!
  stickers: LOR, JUST DO IT.

 185. HelenZ Smith Zegt:
  Wednesday 21 October, 2009 @ 19:18 bij PM

  @Helenz: Pfff, I wish. Nee joh, zo groot ben ik niet. Zal effe lekker worden, krijg je een stiffie, word je duizelig.

 186. Ja! Ja! En dan nemen we een papegaai als logo!! LORRE!!

 187. @ Raar

  Ik zou voor een stevige ballade gaan ..
  We moeten wel bij de wijven scoren ..

  @ helen

  Heb jij ook een clubje?
  Wij wel ..

  Leuk joh ..

  We doen veel samen, nu .. wij van LOR, bedoel ik.

 188. ghe ghe

  Raar gaat met lorre leuren

 189. Met die twee hier ben ik weg.

  You’ve got a pussy,
  I have a dick,
  So what’s the problem?
  Let’s do it quick.

  @HZ

  Vechten. Doen! Je kunt het!

 190. @Omerta: Nah, ik heb hem, dit symboliseert zo onze niet te verbreken band, de hoop, alles voor elkaar over hebben, het kameraadschappelijke gevoel wat jij en Leo* bij me oproepen, elke dag weer.
  (Pssst, en het wordt door een wijf gezongen, vinden ze leuk die deernes)
  ..

  Komt he! Leo*! Je mag meezingen!
  ..
  http://www.youtube.com/watch?v=q7hDnKtc9oM

 191. @Omerta

  Ik merk het. De jochies zijn zich aan het vervelen?

 192. *schopt Leo* enorm in zijn kruis*

  Yep ik kan het.

 193. *Helenz een fijn koel glaasje droge witte brengt, wat petit fourtjes en enkele fijne kussens*

  There there.

 194. @Raar

  dank voor de kussens en de droge witte, de petit four verder anaal inbrengt bij Raar.

 195. En dan zeggen ze dat zeikende vrouwen erg zijn. Nee moet je naggende mannen hebben. Pfffff

 196. Iemand nog petit fourtjes? Leo*? Haal effe een bordje als je wilt.

 197. @Leo*
  Ik zou die petit fourtjes niet nemen als ik jou was. Die hebben gezeten op een plek waar de zon niet schijnt.

 198. Ooit benieuwd geweest naar de paleizen van Saddam? Nu in gebruik als Amerikaanse legerbases. Foto’s door Richard Mosse. Erg mooi.
  ..
  http://www.richardmosse.com/photography.php

 199. Een aparte prinsjesdag vandaag 🙂

 200. Nou, vreemd ..

  Als enig lid van de boys op het Piquantlog gedraagt Leo zich plots afstandelijk.
  Er moet iets onderhuids zijn, iets schrijnends.

  Hm ..

 201. @Omerta: Ik vermoed dat Leo* door emoties overmand na ons clublied zachtjes opgerold in een stoel is gaan zitten wenen: Hij heeft vrienden…

 202. @ Raar

  Ja kijk, Raar .. als ik dát had geweten, had ik die man never belast met het lidmaatschap.
  Jezus, dit vind ik dus bepaald niet leuk.

  Wat nu te doen?

  Hoe winnen we hem terug?

 203. @ Raar

  Wacht maar .. Omerta regelt het wel ff ..

 204. Is Alex nog op?

 205. Zou het helpen denk je? *Zakdoekje geschrokken voor mond houd.. snif snif*

 206. Hij is mijn leeftijd. Ik had gehoopt dat de prins nog wakker was.

 207. @Repelsteeltje: Mis jij ook al iemand? Wij missen onze Leo*
  Ik kan zo moeilijk met die leegte omgaan…
  Heb jij dat ook Steeltje?

 208. Leo* is dan wel niet onze leeftijd, maar toch, die leeftijdkloof was snel beslecht.

 209. @ Raar

  Hm .. ik denk zelfs dat dít geen zin heeft ..
  Ik ga het anders doen .. misschien dat hij zich toch nog een te gedwongen houding voelt opgelegd.

 210. @Omerta: Ik vind het overigens wel een beeeetje nuffig van Leo*
  Ik vind dat we behoorlijk ons best doe voor de beste man.
  Zou hij ons wel verdienen vraag ik me af?

 211. @raar

  Steeltje mist een Alex. Zucht het witte paard en een mooi huis ergens in de tropen, een hangmat, een zwembad, een arm, een prins zoals er nog nooit een prins is geweest.

 212. God, ik heb zin om in een paar spenen te bijten ..

  Waar is Helen?

 213. Waar is von Zeik gebleven?

 214. @Omerta

  Hier dan wel geen spenen, maar uuuh

 215. Hey Repel

  Hoe is ie?

 216. @ Raar 21.16

  Idd ..
  De decadentie om ons zo weg te zetten .. en we hadden het best goed zo, met zijn drieen.
  Het was beregezellig, onze uitjes waren wervelend.

  Vooral dat laatste tripje naar de Apenheul was gewoon top.
  Dat Leo zijn ijsje van schrik uit zijn handen liet vallen toen die Mandrill zich schaamteloos op die rots begon af te trekken!!
  Kostelijk!

  Dat gezicht!

 217. *zet mek kroontje op*

 218. @ drempel

  kom sie kom sa

 219. Fuck Omerta, de petit fourtjes die Helenz me heeft toegediend zijn me niet goed bevallen..

 220. @ drempel

  Prinselijk 🙂

 221. *kijkt of er een paard in de gang staat*

 222. *niets te zien en heb brilletje op*

 223. @ raar

  Jakkes ..

  Die dingen moet je ook niet rauw eten, dude ..

 224. @repel

  Tja dat is ook but.

  Geen knol bij de hand
  Is een witte gespoten kater ook goed?

 225. @Omerta: Ach, ik ben het kwijt. Knap iemand die het er weer in krijgt.

 226. @ drempel

  Een winterpeen een optie?

 227. @raar

  Wat ben je kwijtgeraakt?

 228. @Repelsteeltje: Mwoah. Klik dan even op het oranje linkje van Raar 21.24.
  Help je mee zoeken?

 229. @raar

  gatver

 230. @repel

  tja dan helpt zelfs een winterpeen niet

 231. @Repel: Hihihi. Sorry. Die was erg flauw… *gniffel*

 232. Test 1 test 2

 233. Hey!! Ace!!

  Heb jij Leo* gezien..

 234. Nee dikke huzaar, jij niet, Leo*

 235. …………………./´¯/)
  ………………..,/¯../
  ………………./…./
  …………./´¯/’…’/´¯¯`·¸
  ………./’/…/…./……./¨¯\
  ……..(‘(…´…´…. ¯~/’…’)
  ………\……………..’…../
  ……….”…\………. _.·´
  …………\…………..(
  …………..\………….\…

 236. Zo zit je hier met je maten, zo zit je met die nurkse karpatenkop opgescheept.

 237. @ dmmdhimmi

  o.

 238. ( . Y . )

 239. @ laal

  Van Dale:

  kar·pa·ten·kop (dem)
  1 hardvochtig, star en dom gezicht

  € vanuit geen enkel der drie predikaten dit op Erl van toepassing verklarende zijnde kan €

 240. _+880_____________________________
  _++88_____________________________
  _++88_____________________________
  __+880_________________________++_
  __+888________________________+88_
  __++880______________________+88__
  __++888_____+++88__________+++8___
  __++8888__+++8880++88____+++88___
  __+++8888+++8880++8888__++888___
  ___++888++8888+++888888++888___
  ___++88++8888++8888888++888____
  ___++++++888888888888888888____
  ____++++++88888888888888888____
  ____++++++++000888888888888____
  _____+++++++000088888888888____
  ______+++++++00088888888888____
  _______+++++++088888888888_____
  _______+++++++088888888888_____
  ________+++++++8888888888______
  ________+++++++0088888888______
  ________++++++0088888888_______
  ________+++++0008888888________
  ________666666666666666________

 241. Het is merkbaar; herfstvakantie en de kinderen mogen later opblijven.

 242. @Erl: Man, het bekt gewoon lekker. Net als dikke huzaar. Of wil je beweren dat jouw typeringen hout snijden.
  En om nou te zeggen dat je gezicht echt nozele trekken heeft…
  Je hebt toch een “het blijft in de familie” gezicht. Face (gniffel) it.

 243. Hij’s mooi Erl… ware kunst…

  Iets voor Dirk?

 244. * FREE VLUKKIE AKSIEBEVRIJDINGSFRONTCAMPAGNE *

  Vind U ook dat vluk op basis van Free Blogspeech moet worden ontband, schrijft dan Uw naam onder die van Erl:

  1. Erl
  2. …
  3. …

  ☆┌─┐ ─┐☆
   │▒│ /▒/
   │▒│/▒/
   │▒ /▒/─┬─┐
   │▒│▒|▒│▒│
  ┌┴─┴─┐-┘─┘
  │▒┌──┘▒▒▒│
  └┐▒▒▒▒▒▒┌┘
   └┐▒▒▒▒┌┘
  V*L*U*N*K

 245. * FREE VLUKKIE AKSIEBEVRIJDINGSFRONTCAMPAGNE *

  Vind U ook dat vluk op basis van Free Blogspeech moet worden ontband, schrijft dan Uw naam onder die van Erl:

  1. Erl
  2. Sytze
  3. …

  ☆┌─┐ ─┐☆
   │▒│ /▒/
   │▒│/▒/
   │▒ /▒/─┬─┐
   │▒│▒|▒│▒│
  ┌┴─┴─┐-┘─┘
  │▒┌──┘▒▒▒│
  └┐▒▒▒▒▒▒┌┘
   └┐▒▒▒▒┌┘
  V*L*U*N*K

  Heeft Vlunk een ban? Dat wist ik niet eens!

 246. @ Piq

  _/l、
  (゚、 。 7
  l、 ~ヽ
  じしf_, )ノ

 247. @Piq:

  Opblijven i.p.v. later opblijven

 248. @ Sly

  En wat dacht je van deze (Piq stond model)?

  _..
  .qd$$$$bp.
  .q$$$$$$$$$$m.
  .$$$$$$$$$$$$$$
  .q$$$$$$$$$$$$$$$$
  .$$$$$$$$$$$$P\$$$$;
  .q$$$$$$$$$P^”_.`;$$$$
  q$$$$$$$P;\ , /$$$$P
  .$$$P^::Y$/` _ .:.$$$/
  .P.:.. \ `._.-:.. \$P
  $’:. __.. : :.. :’
  /:_..::. `. .:. .’|
  _::.. T:.. / :
  .::.. J:.. : :
  .::.. 7:.. F:.. : ;
  _.::.. |:.. J:.. `./
  _..:::.. /J:.. F:. :
  .::::.. .T \:.. J:. /
  /:::… .’ `. \:.. F_o’
  .:::… .’ \ \:.. J ;
  ::::… .-‘`. _.`._\:.. \’
  ‘:::… .’ `._7.-‘_.- `\:. \
  \:::… _..-‘__.._/_.–‘ ,:. b:. \._
  `::::..-“_.’-“_..–” :.. /):. `.\
  `-:/”-7.–“” _::.-‘P::.. \}
  _….——“””””” _..–“.-‘ \::.. `.
  (::.. _…—-“”” _.-‘ `—:.. `-.
  \::.. _.-“””” `””””—“” `::…___)
  `\:._.-“””

 249. Doet me toch wel erg denken aan creatief met kurk.

 250. Oeps!

  Die blijkt non-intentialiter in te zakken als een plömpöddung!

  Hier dan (Piq stond model):

  8888 8888888
  888888888888888888888888
  8888:::8888888888888888888888888
  8888::::::8888888888888888888888888888
  88::::::::888:::8888888888888888888888888
  88888888::::8:::::::::::88888888888888888888
  888 8::888888::::::::::::::::::88888888888 888
  88::::88888888::::m::::::::::88888888888 8
  888888888888888888:M:::::::::::8888888888888
  88888888888888888888::::::::::::M88888888888888
  8888888888888888888888:::::::::M8888888888888888
  8888888888888888888888:::::::M888888888888888888
  8888888888888888::88888::::::M88888888888888888888
  88888888888888888:::88888:::::M888888888888888 8888
  88888888888888888:::88888::::M::;o*M*o;888888888 88
  88888888888888888:::8888:::::M:::::::::::88888888 8
  88888888888888888::::88::::::M:;:::::::::::888888888
  8888888888888888888:::8::::::M::aAa::::::::M8888888888 8
  88 8888888888::88::::8::::M:::::::::::::888888888888888 8888
  88 88888888888:::8:::::::::M::::::::::;::88:88888888888888888
  8 8888888888888:::::::::::M::”@@@@@@@”::::8w8888888888888888
  88888888888:888::::::::::M:::::”@a@”:::::M8i888888888888888
  8888888888::::88:::::::::M88:::::::::::::M88z88888888888888888
  8888888888:::::8:::::::::M88888:::::::::MM888!888888888888888888
  888888888:::::8:::::::::M8888888MAmmmAMVMM888*88888888 88888888
  888888 M:::::::::::::::M888888888:::::::MM88888888888888 8888888
  8888 M::::::::::::::M88888888888::::::MM888888888888888 88888
  888 M:::::::::::::M8888888888888M:::::mM888888888888888 8888
  888 M::::::::::::M8888:888888888888::::m::Mm88888 888888 8888
  88 M::::::::::::8888:88888888888888888::::::Mm8 88888 888
  88 M::::::::::8888M::88888::888888888888:::::::Mm88888 88
  8 MM::::::::8888M:::8888:::::888888888888::::::::Mm8 4
  8M:::::::8888M:::::888:::::::88:::8888888::::::::Mm 2
  88MM:::::8888M:::::::88::::::::8:::::888888:::M:::::M
  8888M:::::888MM::::::::8:::::::::::M::::8888::::M::::M
  88888M:::::88:M::::::::::8:::::::::::M:::8888::::::M::M
  88 888MM:::888:M:::::::::::::::::::::::M:8888:::::::::M:
  8 88888M:::88::M:::::::::::::::::::::::MM:88::::::::::::M
  88888M:::88::M::::::::::*88*::::::::::M:88::::::::::::::M
  888888M:::88::M:::::::::88@@88:::::::::M::88::::::::::::::M
  888888MM::88::MM::::::::88@@88:::::::::M:::8::::::::::::::*8
  88888 M:::8::MM:::::::::*88*::::::::::M:::::::::::::::::88@@
  8888 MM::::::MM:::::::::::::::::::::MM:::::::::::::::::88@@
  888 M:::::::MM:::::::::::::::::::MM::M::::::::::::::::*8
  888 MM:::::::MMM::::::::::::::::MM:::MM:::::::::::::::M
  88 M::::::::MMMM:::::::::::MMMM:::::MM::::::::::::MM
  88 MM:::::::::MMMMMMMMMMMMMMM::::::::MMM::::::::MMM
  88 MM::::::::::::MMMMMMM::::::::::::::MMMMMMMMMM
  88 8MM::::::::::::::::::::::::::::::::::MMMMMM
  8 88MM::::::::::::::::::::::M:::M::::::::MM
  888MM::::::::::::::::::MM::::::MM::::::MM
  88888MM:::::::::::::::MMM:::::::mM:::::MM
  888888MM:::::::::::::MMM:::::::::MMM:::M
  88888888MM:::::::::::MMM:::::::::::MM:::M
  88 8888888M:::::::::MMM::::::::::::::M:::M
  8 888888 M:::::::MM:::::::::::::::::M:::M:
  888888 M::::::M:::::::::::::::::::M:::MM
  888888 M:::::M::::::::::::::::::::::::M:M
  888888 M:::::M:::::::::@::::::::::::::M::M
  88888 M::::::::::::::@@:::::::::::::::M::M
  88888 M::::::::::::::@@@::::::::::::::::M::M
  88888 M:::::::::::::::@@::::::::::::::::::M::M
  88888 M:::::m::::::::::@::::::::::Mm:::::::M:::M
  8888 M:::::M:::::::::::::::::::::::MM:::::::M:::M
  8888 M:::::M:::::::::::::::::::::::MMM::::::::M:::M
  888 M:::::Mm::::::::::::::::::::::MMM:::::::::M::::M
  8888 MM::::Mm:::::::::::::::::::::MMMM:::::::::m::m:::M
  888 M:::::M::::::::::::::::::::MMM::::::::::::M::mm:::M
  8888 MM:::::::::::::::::::::::::MM:::::::::::::mM::MM:::M:
  M:::::::::::::::::::::::::M:::::::::::::::mM::MM:::Mm
  MM::::::m:::::::::::::::::::::::::::::::::::M::MM:::MM
  M::::::::M:::::::::::::::::::::::::::::::::::M::M:::MM
  MM:::::::::M:::::::::::::M:::::::::::::::::::::M:M:::MM
  M:::::::::::M88:::::::::M:::::::::::::::::::::::MM::MMM
  M::::::::::::8888888888M::::::::::::::::::::::::MM::MM
  M:::::::::::::88888888M:::::::::::::::::::::::::M::MM
  M::::::::::::::888888M:::::::::::::::::::::::::M::MM
  M:::::::::::::::88888M:::::::::::::::::::::::::M:MM
  M:::::::::::::::::88M::::::::::::::::::::::::::MMM
  M:::::::::::::::::::M::::::::::::::::::::::::::MMM
  MM:::::::::::::::::M::::::::::::::::::::::::::MMM
  M:::::::::::::::::M::::::::::::::::::::::::::MMM
  MM:::::::::::::::M::::::::::::::::::::::::::MMM
  M:::::::::::::::M:::::::::::::::::::::::::MMM
  MM:::::::::::::M:::::::::::::::::::::::::MMM
  M:::::::::::::M::::::::::::::::::::::::MMM
  MM:::::::::::M::::::::::::::::::::::::MMM
  M:::::::::::M:::::::::::::::::::::::MMM
  MM:::::::::M:::::::::::::::::::::::MMM
  M:::::::::M::::::::::::::::::::::MMM
  MM:::::::M::::::::::::::::::::::MMM
  MM::::::M:::::::::::::::::::::MMM
  MM:::::M:::::::::::::::::::::MMM
  MM::::M::::::::::::::::::::MMM
  MM:::M::::::::::::::::::::MMM
  MM::M:::::::::::::::::::MMM
  MM:M:::::::::::::::::::MMM
  MMM::::::::::::::::::MMM
  MM::::::::::::::::::MMM
  M:::::::::::::::::MMM
  MM::::::::::::::::MMM
  MM:::::::::::::::MMM
  MM::::M:::::::::MMM:
  mMM::::MM:::::::MMMM
  MMM:::::::::::MMM:M
  mMM:::M:::::::M:M:M
  MM::MMMM:::::::M:M
  MM::MMM::::::::M:M
  mMM::MM::::::::M:M
  MM::MM:::::::::M:M
  MM::MM::::::::::M:m
  MM:::M:::::::::::MM
  MMM:::::::::::::::M:
  MMM:::::::::::::::M:
  MMM::::::::::::::::M
  MMM::::::::::::::::M
  MMM::::::::::::::::Mm
  MM::::::::::::::::MM
  MMM:::::::::::::::MM
  MMM:::::::::::::::MM
  MMM:::::::::::::::MM
  MMM:::::::::::::::MM
  MM::::::::::::::MMM
  MMM:::::::::::::MM
  MMM:::::::::::::MM
  MMM::::::::::::MM
  MM::::::::::::MM
  MM::::::::::::MM
  MM:::::::::::MM
  MMM::::::::::MM
  MMM::::::::::MM
  MM:::::::::MM
  MMM::::::::MM
  MMM::::::::MM
  MM::::::::MM
  MMM::::::MM
  MMM::::::MM
  MM::::::MM
  MM::::::MM
  MM:::::MM
  MM:::::MM:
  MM:::::M:M
  MM:::::M:M
  :M::::::M:
  M:M:::::::M
  M:::M::::::M
  M::::M::::::M
  M:::::M:::::::M
  M::::::MM:::::::M
  M:::::::M::::::::M
  M;:;::::M:::::::::M
  M:m:;:::M::::::::::M
  MM:m:m::M::::::::;:M
  MM:m::MM:::::::;:;M
  MM::MMM::::::;:m:M
  MMMM MM::::m:m:MM
  MM::::m:MM
  MM::::MM
  MM::MM

 251. @Kip: Wat dan wél weer een briljant programma was.

 252. . …- . -. -.. — ..- -.-. …. . -. –.. — – . .-. ..- –.

 253. @ kop met zonder kop

  Durf jij aldus met open ogen te insinueren dat Piq gelijk is aan kurk?!

 254. @ Erl

  @ kip met zonder kop

  i.p.v.

  @ kop met zonder kop

 255. Erlkönig Zegt:
  Wednesday 21 October, 2009 @ 23:01 bij PM

  Ik ben trots op je! Zo figuratief, zo abstract, zo magisch en tegelijkertijd realistisch.

  *traan wegpinkt*

 256. Oeps…
  Moet zijn:
  . …- . -. -.. — ..- -.-. …. . -. –.. — – . .-. ..- –.

 257. raar in zijn natuurlijke snelwegperifere pose:

  —,_,—-
  / . \
  / | \
  ( @@ )
  / _/—-\_ \
  / ‘/ \` \
  / / . \ \
  / /| |\ \
  / / | | \ \
  / /`_/_ _\_’\ \
  / ‘/ ( . )( . ) \ `\

  / ‘ @ @/ =\@ @ ` \
  / / @@( , )@@ \ \
  / / @@| o o|@@ \ \
  ‘ / @@@@@@@@ \ `

 258. Allemaal naar de huishoudbeurs geweest en een breimachine met voorgeprogramma’s aangeschaft? Ik dacht dat alleen de plattelandvrouwenvereniging (9x woordwaarde) daar nog tuk op is.

 259. De inschrijftermijn voor de “FREE VLUKKIE AKSIEBEVRIJDINGSFRONTCAMPAGNE” is verstreken. De benodigde 10.000 stemmen zijn niet gehaald.

  Corresponderen over de uitslag, alsmede het aantekenen van bezwaar, kan uitsluitend op http://dehel.wordpress.com/

 260. #&%#@#$!!!

  De linkermarginale interspationele interliniëring van Erls ascii art valt gans weg!

 261. @Erl

  ‘Ja ja de drijvende kurk achter dit blog wat nu weer bekend wordt als een fróbelschool. Schaam je, ( ja jij ook).

 262. raar & Sodomerta:

  .——.. _——__–___.__.
  / \_ / ` ` \
  / \ |. \
  / \ \ |
  / .–._ .—. | \ |
  | / -__- \ | ~-/–`-`-`-\ |
  | | | | | \ |
  || || | | |
  || ,_ _. || | | |
  || e e || Hey Beavis, | _– | |
  || _ |_ || pull my finger! _| =-. |.-. |
  @| (o\_/o) |@ Heh,Heh!!! o|/o/ _. |
  | _____ | / ~ \ |
  \ ( /uuuuu\ ) / No way! (/___@) ___~ |
  \ `=====’ / Ass wipe!! |_===~~~.` |
  \ -___- / _______.–~ |
  | | // \________ |
  /-_____-\ . _//_ \ |
  / \ \\///// __/-___– -_
  / \ \ / / __\
  /__| AC / DC |__\ / / -| Metallica|| |
  | || |\ \ / / || || |
  | || | \ \/ / || || |

 263. @Cookie

  Nu zou ik wel weer willen dat ik geoefend had op een breipatroon met een big smile. Zoiets maar dan veeeeeeeeel groter 🙂

 264. @ Piq

  fröbelschool

  i.p.v.

  fróbelschool

 265. even tu…

 266. Öps! Zelfs Erl kan somtijds feilen en een faux-pas evoceren:

  * FREE VLUKKIE AKSIEBEVRIJDINGSFRONTCAMPAGNE *

  Vind U ook dat vluk op basis van Free Blogspeech moet worden ontMand, schrijft dan Uw naam onder die van Erl:

  1. Erl
  2. Sytze
  3. …

  ☆┌─┐ ─┐☆
   │▒│ /▒/
   │▒│/▒/
   │▒ /▒/─┬─┐
   │▒│▒|▒│▒│
  ┌┴─┴─┐-┘─┘
  │▒┌──┘▒▒▒│
  └┐▒▒▒▒▒▒┌┘
   └┐▒▒▒▒┌┘
  V*L*U*N*K

  i.p.v.

  * FREE VLUKKIE AKSIEBEVRIJDINGSFRONTCAMPAGNE *

  Vind U ook dat vluk op basis van Free Blogspeech moet worden ontband, schrijft dan Uw naam onder die van Erl:

  1. Erl
  2. Sytze
  3. …

  ☆┌─┐ ─┐☆
   │▒│ /▒/
   │▒│/▒/
   │▒ /▒/─┬─┐
   │▒│▒|▒│▒│
  ┌┴─┴─┐-┘─┘
  │▒┌──┘▒▒▒│
  └┐▒▒▒▒▒▒┌┘
   └┐▒▒▒▒┌┘
  V*L*U*N*K

 267. Ja verrek, Beavis & Butthead… daar doet hij mij aan denken 🙂

 268. € voor de niet-goede verstaander: het V-teken ressembleert de castratieve verknipbeweging van een schaar €

 269. gheghe, I am the Cornholio!! You got TP for my bunghole!!??

 270. Ik denk dat Raar morgenavond niet aanwezig zijn. Er is slachtofferhulp ingeroepen voor de West-Friezen en daar kan men zich morgenavond aanmelden. Raar zal zeker om mensen (lees aantrekkelijke vrouwen) een arm willen leggen.

 271. Beavis: het ventje dat het altijd met iedereen eens is. Born to please 😉

 272. @ Piq

  Wist je dat er bosjes en stammen mensen zijn die slechts de Lagere Fröbelschool met goed gevolg hebben gevolgd? En enkeling (vluk?) schopte het zelfs tot en met de Hogere Fröbelschool…

 273. *Metaxa ************ plempt*

  Da’s de beste ontstekingsremmer

 274. @Piquant 23:10
  Zo iets:

  _,.—,—.,_
  ,;~’ ‘~;,
  ,; ;,
  ; ;
  ,’ ‘
  ,; ;,
  ; ; ; |
  | ; ____ ___ ; |
  | ‘/~” ~” . “~ “~\’ |
  | ~ ~^~, | ,~^-, ~ |
  | | }:{ | |
  | l / | \ ! |
  .~ (__-” .^. .,__) ~.
  | ;’ / | \ `; |
  \__. \/^\/ .__/
  V| \ / |V
  | |T~\!___!/~T| |
  | |`I_I_I_I_I ‘| |
  | \,II I I I II,/ |
  \ `~~~~’ /
  \ . . /
  \.^____./

 275. @ Sly

  Jazeker: raar is Beavis by heart…

  En in Sodomerta herkennen wij dan ras diens maatje Butthead…

  € zwijgt veelbetekenende €

 276. @Piq: Misschien dat ik Sytze wel meeneem, voor de dochters, kan ‘ie mooi wat modelletjes van een jaar of 16 uitzoeken.

 277. Mmm, dat is wel eens beter gegaan.
  *telex van zolder halen*

 278. @ Sly

  Luister liever naar (lees voor “Queen Mary”: “Prince W.A.”)

 279. @Cookie

  Ik keek net naar een kunstprogramma (Biennale in Istanbul), ik stel voor dat je het inzendt en er wel “glimlach”onder zet. 🙂

  @Raar
  Altijd inkoppen…… zo flauw.

 280. Ik werk niet met modelletjes onder de 16 Raar.

  Maar vertel eens, waarom is dat zo’n obsessie voor je? Waarom wil je graag plaatjes van meisjes onder de 16 hebben? hmmm?

 281. @ Cookie

  Zucht, dit had Erl allang gesignaleerd… Zie Erl 23:08

  “#&%#@#$!!!

  De linkermarginale interspationele interliniëring van Erls ascii art valt gans weg!”

 282. Noteert nu net het honderste overbodige commentaar van Raar over Sytze.

 283. Dat was mooi Erl.

 284. @Erlkönig
  1) Meer dan 1 spatie valt weg
  2) Film op de BRT gekeken? (met het oog op de muziek)

 285. @ Piq (Erl heeft net het topic getriplecrosscheckt)

  analfabetisme

  i.p.v.

  analfebetisme

 286. Sytze Vliegen Zegt:
  Wednesday 21 October, 2009 @ 23:28 bij PM
  Mijn obsessie is het niet, plaatjes. Klassieke jij bak overigens.
  ..
  @Kip: Zeur eens tegen iemand anders aan. Wat wil jij van mij? Mijn e-mail adres, pica’s, mijn goedkeuring? Wat?

 287. @Raar: over klassiek gesproken 😉

 288. @ Cookie

  Erl kijkt uit principe geen vervelevisie: dat is oogbrood voor de leeghoofden, de geestlozen en de karpatenkoppen (raar c.s.) onder het vulgus.

  Erl heeft genoeg aan zichzelf.

  Luister daarom liever naar:

 289. @Sytze: Hm. Is misschien wel een beetje waar. Ik zal weer eens wat nieuws bedenken.
  Zet jij dan even een ander plaatje op (geen Pink Floyd).

 290. @Raar 23:32
  Van overbodige nitwits wil ik helemaal niks. Van mensen die au fond niet deugen natuurlijk evenmin iets.

 291. “Van overbodige nitwits wil ik helemaal niks. Van mensen die au fond niet deugen natuurlijk evenmin iets.”

  € net als kip met zonder kop warm behartiger is van deugenetica op au fond niet-deugende karpatenkoppen als raar €

 292. identity theft check @ Piq

  kip met zonder kop = kuskip?

 293. Ik kijk ook geen televisie uit principe.
  Wel uit verveling of ter ontspanning.

  Ik ben overigens ook nog niemand tegengekomen die uit principe televisie kijkt.

 294. @Kip: Hebben we dat ook vastgesteld, dat je daar niets van moet hebben.
  Tip: Je kan mensen die in jouw optiek aan die voorwaarden voldoen ook negeren. Sufkip met je Harry Vermeegen commentaartjes.

 295. @ kip met zonder kop

  “Van overbodige nitwits wil ik helemaal niks. Van mensen die au fond niet deugen natuurlijk evenmin iets.”

  Wilt U dan wel iets van niet overbodige nitwits en van mensen die niet au fond niet deugen, die dus gewoon niet deugen?

 296. Moeilijk hoor, een beetje de kunstenaar uithangen:
  http://www.glassgiant.com/ascii/

 297. *zich afvraagt of hij nog wel een televisie heeft*

 298. @Erl 23:40

  Kuskip = zelfs geen familie van Kopkip.

 299. @Erl 23:43

  Van de familie van Raar en van Ome Rita hoef ik ook niks.

 300. * zich afvraagt waar hij de computer gelaten heeft *

 301. @All
  Dit wilde ik niet egoistisch voor mezelf houden.

  Beantwoorden |Ace aan mij
  details weergeven 22:29 (1 uur geleden)

  Ik vind je een griezelige, oneerlijke heks M*. Brr.

  Mijn uur komt nog wel, ouwe graftak waar de vellen aanhangen.

  *Hier stond een verbastering van mijn echte naam. Voor alle duidelijkheid , dit alles omdat mijnheer niet zomaar mag plempen en in de mod moet.

 302. @ Cuckoo

  “Ik ben overigens ook nog niemand tegengekomen die uit principe televisie kijkt.”

  Welbeschouwd is het hele buiten- én binnenwereldlijke schouwspel een televisie en kijkt vrijwel ieder dus uit én in principe televisie – a fortiori ís vrijwel ieder een soapster in zijn eigen melodramaserie.

  € na deze cue op licht laxerende Sof uit blogcoulissen ter tonele verschijnende wacht €

 303. kip zonder kop Zegt:
  Wednesday 21 October, 2009 @ 23:45 bij PM

  Nou Kippie. Jij hebt je zegje voor vandaag ook weer gedaan. Je moet niets van Omerta en Raar noch van hun familie hebben.
  *Klopje op schouder geeft*
  Ben je nu klaar, of moet je nog een boertje laten, grote jongen.

 304. “Van de familie van Raar en van Ome Rita hoef ik ook niks.”

  Harharhar!

  € vervelend vinden doet voor beide genoemde families dat neef-nicht-huwelijken binnenkort afgeschaft zullen zijn tenzij geen-dwang-principe bewezen verwordt €

 305. Piquant Zegt:
  Wednesday 21 October, 2009 @ 23:47 bij PM

  Je hebt het er maar zwaar mee meiske…

 306. @Piquant
  Ik had al eerder het vermoeden dat er een dichter in Omerta schuilt.
  Ergens, heel diep verborgen. Dat helaas wel.

 307. Raar Zegt:
  Wednesday 21 October, 2009 @ 23:49 bij PM

  Vind je dat vervelend, dat mensen zich negatief over jou uitspreken?

 308. @ Piq

  Laat de onnozelen malkander maar opvreten: laten wij samen het leven beamen en bezingen ~

 309. Erl verveelt zich…

  Waar is vluk?

 310. @ Erlk 23:56
  Zoek de vluk in jezelf.
  Hij zit er!

 311. @Erl: Dat komt geloof ik meer in jouw stamboom voor dan de mijne, is het niet?
  Tenslotte schijnt naar verluid jouw moeder ook je achternicht te zijn.

 312. @Raar 23:49

  Vraag me overigens af of er iets te halen zou zijn bij de Raar. Zag nog niet zolang geleden dat Raar naarstig op zoek is naar een nieuwe werkgever en tijdens zijn werktijd alhier gaat lopen zeuern of hij wel of niet moet solliciteren.

  Verder zegt Raar dat hij nooit in de tijd van zijn werkgever uit zijn neus zit te peuteren. Dat is dus niet zo.

 313. @Sytze

  Welnee, als het een vriend of vriendin was, die zo negatief over me zou denken wel. Ik krijg wel meer van dit soort mails. mededeling Vanaf nu publiceer ik ze.

 314. kip zonder kop Zegt:
  Wednesday 21 October, 2009 @ 23:58 bij PM

  Gheghe, je snapt er werkelijk niet zoveel van he!?
  Misschien kan je nick van Klepel even lenen.

 315. Zsa Zsa zingt dit lied ook immer tot Erlvervelens toe als ze Erls antieke jachtgewerenverzameling of Erls familieurnen in een der kelders afstoft, zij het dan in het Jiddisch.

 316. Stelt even tussendoor vast dat ACE pathetische nicht is,

 317. *Wende geprogrammeerd heeft staan voor 13 november*

 318. Sytze Vliegen Zegt:
  Wednesday 21 October, 2009 @ 23:54 bij PM

  Nope, op zich niet. Als er maar een beetje klieren en zieken bij zit.
  Een vleugje humor is ook welkom. Alledrie zit er bij Kip niet in.
  Kip zeurt slechts, al weken.

 319. @Piquant 23:59
  Ook die van mij?

 320. @ Cookie

  vluk is de eenmanscontrolegroep voor het geestelijk welbevinden van de gezonde groep in de Bellcurve waarbovenuit Erl parelt: nimmer kan vluk een intrapsychies Erlcomponent zijn…

 321. @Cookie

  Jij snapt het vast, maar ten overvloede: ik publiceer vanaf nu scheldmails van (ex) commenters.

 322. @ Sly

  Het zangeresje Wende lijkt als drie druppels water op Zsa Zsa en haar tweelingzus.

 323. @ Piq
  Okee. Maak ik er de volgende keer een scheldmail van 😉

 324. @ Piq

  Laat ons hard bidden voor het zieleheil van Hij-Wiens-Naam-Niet-Genoemd-Mag-Worden (A*e) ~

 325. Raar Zegt:
  Thursday 22 October, 2009 @ 00:05 bij AM

  Sommige mensen kunne wel jaren zeuren… telkens maar weer over het zelfde. Vreselijk hè?

 326. Een kip
  Een Piq
  En een hand vol haantjes

  Genoeg gezien voor vandaag

  * oventje *

 327. @ Piq

  (ex-)commenters

  of

  (ex)commenters

  i.p.v.

  (ex) commenters

 328. Erlkönig Zegt:
  Thursday 22 October, 2009 @ 00:09 bij AM

  Jij moet een gelukkig mens zijn…

 329. @ Cookie

  Durf jij Erl een kip of zelfs Piq te noemen???

 330. @Cookie
  Kort maar vlammend 🙂

 331. @ Sly

  Erl vergrijpt zich niet aan meerderjarige wulpse tweelingen.

 332. @Erl

  Maar dat neemt niet weg dat je (heel Epicuristisch) kunt genieten.

 333. *Te bedde gaat*

  Vandaag weer genoeg belasting verdiend…

  Tabee snoodaards. En bedenk: “Hij die zonder zonde zij, werpe de eerste steen”.

  *gniffelt, nogal meisjesachtig*

 334. Sytze Vliegen Zegt:
  Thursday 22 October, 2009 @ 00:11 bij AM

  Ja over tieten en beffen bijvoorbeeld 😉

 335. @Sytze
  slaaplekker

  @Raar

  Noemen mensen jou wel eens Pavlov?

 336. @Piq: Scherp Piq, scherp. Pfff.

 337. Messcherp meid, messcherp.

 338. @ Sly

  Genieten – het woord zegt het al – brengt unverfroren het niets in de wereld. Erl doet liever aan gewellen.

  “Happiness lies neither in vice nor in virtue; but in the manner we appreciate the one and the other.”

 339. Allo? Allo?

  Ist da jemand?

 340. Ah, Piq is er natuurlijk nog én die dikke huraar…

 341. Enfin, on topic:

  wat is de pointe van het stukje?

  € aldus pointe veronderstellen doet €

 342. @Erl
  dat je beter aan je eigen pr kan doen, door eerlijk en jezelf te zijn.

 343. @ raar

  pafferige pavlov

 344. @ Piq

  “dat je beter aan je eigen pr kan doen, door eerlijk en jezelf te zijn.”

  Maar, ma poupou, dat is toch gans je reinste onzin?!

  Reeds Machiavelli kende de basisprincipes van de Realpolitik en de manipulatio die nu eenmaal noodwendig zijn uit te oefenen met alle mogelijke middelen als publiek figuur aan het hoofd van een staat, koninkrijk, bank of blog.

 345. Oef, wat was ik druk de laatste tijd met klussen. Ja, dat moet ook gebeuren.
  Nou, Piquant, dat bureau weet vast wel hoe de mind te beïnvloeden.

 346. @Erl

  Dat kon toen,maar we hebben nu de media .

 347. Ow God. Erl=Jane. Oh nee he.

 348. @Antisoof
  Klussen? Wat voor klussen? *een hele hoop klussen heeft liggen*

 349. @ Piq

  “Deugdzaamheid” en “jezelf zijn” zijn opiaten van het volk.

  € dat Marx niet voor niets een man was vermoedt €

 350. € licht laxerend commentgeluid ontwaart €

 351. @Erl
  Deugdzaamheid ,alleen als dat bij je eigen “ik “hoort, anders is het weer niet “jezelf”zijn. Pffffft wat zit ik te wouwelen.

 352. @Piquant, nou het huis schilderen, plamuren enzo.

 353. @ Piq

  Nah, und?

  Vraag maar eens aan il papi Silvio van wie de media zijn.

 354. @ Piq

  wauwelen

  i.p.v.

  wouwelen

 355. @ Sof

  Heb je eerst je huis geschilderd en daarna geplamuurd?

 356. @Erl
  Wouwelen is veel erger dan wauwelen.

 357. @Piquant,

  Ja, zeker. Zandgeel met bentheimergeel geven een rust aan het buitenwerk. Het is nu ook weer hoogglans, en dat is toch wel mooi hoor.

 358. @ Piq

  Dus je vindt raar & Sof veel erger dan een, pak haar beet, Oma Rita?

 359. @Erlkönig Zegt:

  Thursday 22 October, 2009 @ 00:46 bij AM
  Ik heb nog steeds respect voor je leesvaardigheid.

 360. Na al het zien van deze muurschilderingen heb ik helaas geen prins ontdekt.

 361. Jommes, het is mooi weest.

  Veel plezier nog.

  *Erl zijn alpinopet scheef trekt en in de nacht verdwijnt*

 362. € Hoogglans zandgeel met bentheimergeel buitenwerk wel heel erg plebejisch vindt, maar ook niet zomaar oordelen wil €

 363. € pafferige Pavlov naschoppen doet €

 364. Valreepje:
  repelsteeltje Zegt:
  Thursday 22 October, 2009 @ 00:48 bij AM

  Je presentatie kan dan ook beter Steeltje, ik zou Hill & Knowlton inschakelen.

  *Schaterend nu echt verdwijnt*

 365. Anyway, de wereld staat nog steeds in brand: is er ook maar íemand ten onzent die niet bezig is met zijn eigen liederlijke buitenwerk maar zich nog een enkele jota druk maakt over het wel en wee van deez’ veelgeplaagde wereld?

 366. @Erl verraadt nu een wenig onvree. Hmmm. Vertel Erl, wat deugt er niet aan de wereld?

 367. @raar

  Men doet hiet ook aan beledigingen?

 368. @ Sof

  For starters: raar, Sodomerta & A*e.

 369. @ tepelstreeltje

  hier

  i.p.v.

  hiet

 370. @Erl,
  dat vroeg ik niet, om te leren wat er fout zou zijn, ik vroeg het jou.

 371. Mag ik dat zeggen? Ja, dat mag ik zeggen.

  Godbetert, wat een verschrikkelijke avond met het paarse-broeken gilde. Onze kleren stinken nog van alle gebakken lucht. Bla, blabla, blabla, bla.

  En hoe al die wijven er bij liepen? Zo zien wij eruit met Carnaval.

  Seau, dat moest ik even kwijt.

  Qua verwerking: doe maar ff een retestrakke fittie hier.

  *niemand met paarse broek gezien, trouwens; iemand die dat kan duiden?*

 372. repelsteeltje Zegt:

  Thursday 22 October, 2009 @ 00:56 bij AM
  @raar

  ‘Men doet hiet ook aan beledigingen?’

  Zeer goede vraag.

 373. @ Sof

  Goed en fout bestaan slechts jenseits het Jenseits: vanuit het hoogste standpunt zijn zij non-existent. In die zin is de wereld nimmer goed of fout, slechts immer Goed (ja, met een Grote g).

 374. @repelsteeltje
  Nee, er is hier een huisregel en die wordt met voeten getreden door een stel verlate pubers. Soms vind ik het grappig en net op het randje, maar als het te ver gaat, geef ik een ban. Soms om 24h af te koelen en soms voor veeeeeeeeeeeel langer.

  Btw het zijn hier alleen sommige mannen die dat doen. Vrouwen doen dat niet.

 375. @ Leo

  U draagt zelf stiekem somtijds de paarse broek van Uw vrouw?

 376. @ Piq

  Erl seconds that!

 377. @Goethe

  Qua maatverschillen helaas onmogelijk.

 378. @Erl
  Kom maar met argumenten/feiten of wat je ook maar wil.

 379. @ Ole

  Sof mag graag een paarse broek dragen tijdens het hoogglans zandgeel met bentheimergeel schilderen en daarna plamuren van zijn buitenwerk.

 380. @Erlkönig Zegt:

  Thursday 22 October, 2009 @ 01:01 bij AM
  Ok. En vanuit het laagste standpunt; de natuurkunde, bestaat goed en fout ook niet. Mitst goed en fout geen natuurfenomeen is. Ik vermoed trouwens goed en fout wel degelijk een natuurfenomeen zouden kunnen zijn. Moraal is misschien iets natuurlijks. Noem het voor mijn part God, liefde, aandacht, geduld etc.. Ik geloof in het goede. Gewoon, als wilsuiting of zo. Gewoon omdat het kan. Misschien is het geloven zelf de sleutel.

 381. @Erl )1:01

  Alles goed en wel; maar om Sof nu een slapeloze nacht te bezorgen; dat
  gaat te ver ; zeg maar voorbei das Jenseits.

 382. @ Piq

  Argumenten en feiten zijn slechts besteed aan argumensen: mensen die bevattelijk zijn voor rede en realisme.

  Waarover of waarvoor moet Erl ditsgaders overigens komen??

 383. @Goethe

  Dat gewauwel heb vandaag meer dan genoeg moeten gedogen.

  *vreest nachtmerries i.p.v. Hypnos’ omhelzing*

 384. @Goethe* 01:11

  Ik zou zelf nimmer Leo citeren. Is meest overschatte pesroon van de laatste 2000 jaar.

 385. @ Sof

  Alles wat voor-en-in-zich-stelbaar casu quo beeldvormig is – zij het natuurkunde, Sofnaturalisme of Piq’s blogstrologie – bevindt zich jenseits het Jenseits. Dabei, ook ‘de natuurkunde’ herbergt in zich criteria van goed en fout ten aanzien van de theorie of de praxis.

 386. @ kip

  Wat is een “pesroon”?

 387. @Sof

  Erl voor de gewone mensen verklaard; mug versus olifant.

 388. @Erl 01:17

  Vraag maar aan P. Die is goed in/met taal.

 389. @ Leo

  Gebruik dan deze beproefde mantra om je weldadig in Hypnos’ armen te vlijen en herhaal dit tot je in slaap vervalt:

  “Ik ga NIET over paarse broeken dromen.”
  “Ik ga NIET over paarse broeken dromen.”
  “Ik ga NIET over paarse broeken dromen.”

  etc.

 390. @ kip

  U maakt van een magnifieke olifant een miezerige mug of zelfs een kakelende kip?

 391. Zonder rede zouden we als de dieren zijn.
  Maar mét de rede zijn we soms toch redeloos.
  Dan strijdt en overwint het beest (het dierlijke, het ‘ego’, de aangeleerde strategiën van het ‘zelf’, de ‘persoon’, de onwetende mens) in ons tegen de engel (de rede in ons, het verstand, het gevoel van liefde en waarheid, het Weten met een hoofdletter W).

 392. @ Sof

  U is New-Ager oftewel manicheïst?

  € Sof spirituele manicure aanbevelen doet €

 393. @ Sof

  pesroon

  i.p.v.

  persoon

 394. @Goethe

  What has been seen can never be unseen.

 395. € Bittere tranen weent omdat “het beest” / “het dierlijke” weder zo rücksichtslos tegenover “de engel” gesteld wordt €

 396. @ Leo

  U maakt een daverende klassieke adhyasische categoriefout.

 397. € wijze womanale woorden van Piq in dit alles node mist €

 398. @Goethe

  Denk in Godsnaam niet aan een roze olifant, roze olifant, roze olifant.

  *And in the master’s chambers,
  They gathered for the feast.
  The stab it with their steely knives,
  But they just can’t kill the beast.*

 399. @Erl,

  Uiting geven aan gedachtes is al moeilijk genoeg. Ga nu niet hakken op de metaforen, ja? Het gaat om de sfeer van het door mij geestelijk geponeerde, dus neem het al niet te letterlijk.

 400. @ Leo

  U verblijft in een sleezy hotelletje in Californië?

 401. @ Sof

  Maar overstijg dan toch eens de kinderlijke dialectiek van de mediocre New Ager!

  Erl weet dat je beter weet.

 402. @G

  I can checkout any time I like,
  But I can never leave!

  *wel FOC internetz, dat dan weer wel*

 403. @ Sof

  “Uiting geven aan gedachtes is al moeilijk genoeg.”

  Tenzij de gedachten helder, onderscheiden en doordacht zijn. Alles wat waarlijk begrepen is, kan gezegd worden, tenzij het om het Hoogste Inzicht gaat, dan resteren er slechts de Laatste Woorden en de Grote Stilte ~

  € zwijgt €

 404. @ Sof

  Gebruik deze beproefde mantra om je weldadig in Hypnos’ armen te vlijen en herhaal dit tot je in slaap vervalt:

  “Ik ga NIET over roze olifanten in paarse broeken dromen.”
  “Ik ga NIET over roze olifanten in paarse broeken dromen.”
  “Ik ga NIET over roze olifanten in paarse broeken dromen.”

  etc.

 405. € zich ootmoedig voorneemt vanaf morgen Sof niet meer liederlijk te sarren – tenzij hij het verdient €

 406. Segway bestijgt en naar de slaapvertrekken rijdt, mompelt, omdraait en vraagt:” G, een andere mantra die lekker allitereert graag, die eerste kan ik niet onthouden.”

 407. This could be heaven or this could be hell ~

 408. En dat tot je in slaap vervalt ~

 409. Ik ben er nog en moet nog een topic voor straks verzinnen. Iemand een idee?

 410. @ Piq

  Topicsuggesties:

  – Zin en onzin van een topic.

  – Wilders Speech: Free Speech of Hate Speech?

  – het Piq Museum voor Realisme.

 411. @P

  Endloesung voor paarse broeken?

 412. @erl
  Over de zin van een topic kan ik kort zijn. Niet, nauwelijks, geen.
  Het Piq rariteitenmuseum is wel een optie, maar heb ik nu geen inspiratie voor.
  Wilders is jouw specialisme.
  Tja….

 413. @ Piq

  Addendum topicsuggesties:

  – Correcte spelling: who cares!

  – Correcte spelling:ho’ cares!

  – Correte speling: wo cars!

 414. @leo*

  Ik heb niks tegen paarse broeken, mits van goede kwaliteit, snit en stof én met goede schoenen en een goed shirt.
  o ja, en geen kabouterpostuur.

 415. Paars is het nieuwe zwart en wit. Zeker deze winter.

 416. Hippe Kledingtip voor saaie Leo:

 417. @Erl
  Ik denk niet dat Leo* saai is.\

 418. Lack of consideration hurts.

  *naar G Milky Way schuift, voor P un quart Picpoul de Pinet, een Gitane en een zoen, vol op de bek*

 419. @ Leo

  Zo word jij helemaal ‘The Man’:

 420. @Leo*

  🙂 🙂
  Liev “een vol op de bek terug “. Slaap lekker.

 421. Mevrouw Leo:

 422. @ Piq

  Van Leo (bijnaam: Haleotosis) is algemeen bekend dat hij tandpastaresistent is en al 60 jaar geen tandarts in de ogen heeft gekeken…

 423. Stardrops, Oral B en broertje is tandarts. Fail!

 424. @Erl
  Wat kan jij ook uit je nek löllen…..

 425. En btw, 60 jaar? Je zou, time-wise dan, m’n opa kunnen zijn.

 426. @Leo*
  Ik denk dat je nu overdrijft en dat Erl 60 is ( ik denk jonger) en dat jij zo jong bent…..

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: