O-positief.

gillette_baby_v2

Door: F. von Zeikhoven

Al vanaf de eerst opkomende baardharen scheerde hij zich nat. Kwestie van traditie. Nat scheren had zo z’n voordelen, lekker fris en de aftershave prikte hem lekker wakker, als hij dat tenminste nog niet was van het douchen. Dat zijn toch dingen die je met elektrisch scheren mist, vond hij zo. Léék hem zo, want hij had er werkelijk géén idee van. Ooit één keer iets elektrisch geprobeerd, maar dat z’n huid er nog op zat, was een wonder. En de baard- en snorharen zaten er daarna ook nog gewoon. Wàt een misser was dat, die aanslag had hij maar ternauwernood overleefd.

Dus daarom scheerde hij ouderwets nat. Nou mag het bekend zijn dat naarmate men het mesje langer gebruikt, de te scheren huid iets moeizamer glad wordt. Het scheergerei raakt bot, daarin verschillen elektrisch en nat dan weer niet. Nou was dat natte scheren zo’n gewoonte voor hem geworden, dat hij erverder niet meer over nadacht dat er toch nog een niet te negeren gevaar aan kleefde. Hij had er wel van gehoord, maar deed die verhalen af als urban legend. Want waar ging het om? Nat-scheerders zouden bij de grootste klanten van de bloedbank horen. En dan niet als donor, maar als in stille afnemer, dat is.

Soms kwamen zelfs transfusies te laat, zo gingen de geruchten in kapperszaken die hij soms voor een exclusieve scheerbeurt frequenteerde. Alleen was er geen sterveling die daar hardop over durfde te spreken. Onzin, vond hij, je moest wel erg lomp zijn om je te snijden tijdens het scheren. Hij keek wel uit, zelfs dat zou hem amper overkomen. Misschien een klein ongelukje af en toe, maar dat was met een stukje wc-papier wel te stelpen.

Want natuurlijk wistie het wel, had hij net een nieuw mesje gepakt om z’n niet onaardige aangezicht weer lekker glad te scheren, was de kleinste zijwaartse beweging genoeg om een waar bloedbad te veroorzaken dat zich het eerste half uur zéker niet liet stoppen. En welhaast een transfusie noodzakelijk maakte. Heel soms overkwam het hem ook, en altijd duurde het stelpen al snel een kwartier. Was iets met zijn bloed, als kind zijnde bloedde hij ook altijd zo lang als hij een wondje had.

Maar goed, die enkele keer dat hij zich dan toch sneed, deed dat zich àltijd voor vlak voordat hij weg moest. Zoals ook die ochtend. De belangrijke presentatie die hij moest geven, maakte dat hij ietwat zenuwachtig was. Misschien wel té zenuwachtig.

De presentatie werd uiteindelijk door een collega gegeven, de volgende dag vonden ze hem, met in zijn ene hand z’n vertrouwde Gillette Sensor en in de andere hand een bloedrode rol wc-papier. Temidden van een hele berg bloedrode stukjes wc-papier en lege toiletrolletjes lag daar zijn leeggelopen lichaam. Opvallend was zijn bìjna gladgeschoren gezicht. Op de muur naast spiegel lazen de agenten in bloederige letters: “O-POSITIEF!”.

676 Reacties to “O-positief.”

 1. mja… Bedenk goed, wat je met je laatste Rolo doet!

 2. Goed zo von Z, 9 van de 10 discussie’s die je voert met vrouwen, over het man of vrouw zijn, eindigen met de vrouw die zegt “o ja, plas jij maar eens een golfbal uit, dan weet je pas wat pijn is”_! Al dan niet gevolgd door een corrigerend pak slaag met een telefoonboek op het vrouwenmens opdat ze der plaats weer weet.

  Nu weten ze dat een mannen wel degelijk lijden, maar we het gewoon beter weten te dragen_!

  Neem mij bijvoorbeeld. Ik leef met de mentaliteit dat mijn knuffeltje der leven zo mooi als der mooiste droom moet zijn. Waarom… Omdat vrouwen wel is waar wat naiever in het leven staan maar ze met hun tederheid, schoonheid, behoefte om alles uit te praten, hun gelukkig zijn, het gebrek aan realisme en zorgzaamheid, bij mij gewoon iets oproepen wat er voor zorgt dat ik wil dat ze zich goed voelt.

  Dus met andere woorden. Ik doe alles voor haar, en neem zelf wel genoegen met die momenten dat ik haar zie genieten, of dat ze zegt dat ze van me houdt, want met uitzondering van de geboorte van mijn dochter, zijn dat toch de mooiste dagen van mijn leven_!

  Dat, en natuurlijk de dag dat ik van mijn knuffeltje een NIVEA FOR MEN-scheerapparaat kreeg waarmee ik me tijdens het douche kan scheren_!

 3. Een beetje kerel ontstnapt dagelijks aan de dood…

  😛

 4. Als je dodelijk gewond in je gezicht bent en je hebt een pak mascotte vloeitjes liggen (Rizzla mag ook) kan je het vaak net aan redden.

  *Handige tip voor een ieder die er wat aan heeft*

 5. Een echte kerel snijdt zich niet. En mocht ie, door een externe invloed, een jaapmoment op zijn gezicht/hals aanrichten, dan volstaat het plakken met vloei en het aanbrengen van wat zout. Zo doen echte mannen dat.

  #gruwelijkontopicbitches

 6. @Raar

  Moet ik dan ook gaan roken?

 7. Drempelloos,

  In een crematie oven(tje) als het even kan.

 8. Aanbrengen van zout?? Om jezelf te straffen ofzeau?
  Wat is dat nu weer voor Jiddische nonsens Kleaut?

 9. RRRR,

  Gewoon, dat hoort zo. Zo doe je de dingen. Dat staat in Het Boek. Om maar eens even een gouwe ouwe uit de kast te trekken.

 10. @Drempel: Nee hoor. Als je alleen vloei in huis hebt is daar niet echt directe noodzaak toe. Of je moet je geraniums erin draaien.
  Maar das niet echt een tip ter navolging.

 11. @Kleaut: Weet je zeker dat het niet een gebbetje van je ouwe was?
  Waar ‘ ie nog steeds hartelijk om moet lachen indien jij met je gezicht omvat door rode zoutkorsten weer eens langs komt?

 12. RRRR,

  Neen. Het werkt als een dolle. Sneetje? Even de vingertop van de wijsvinger naar keuze (links of rechts maakt in deze weinig uit) met zout bestrooien en even op de wonde deppen. Tandje bijten. Klaar.

  Werkt trouwens ook goed tegen andere fysieke ongemakken. Tijdens een pjipperette per ongeluk de deerne vol in het oog gekwakt, even wat zout in beide kijkers en je hebt er geen kind meer aan.

 13. Beter tien sneejen in de lucht dan een op je wang.

 14. ghe ghe,
  zelfs kleaut is on topic

 15. RRRR,

  Heb je even? Ik ben zo terug. Ik ga even heel hard om het comment van Piq lachen.

  *kuch*

 16. @kleaut: Ja dat geloof ik wel. Helpt dat zout ook tegen bloeddoorlopen ogen als je door de week weer eens te laat op bed bent gegaan vergezeld van een fles sjampoepel?

 17. @Kleaut 10:02
  Ja hoor ik heb de tijd. Kijk je uit voor je beeldscherm?

 18. Nooit zout op een wond doen. Hier wordt aluin bedoeld. De overlevering is niet helemaal goed gegaan in huize Kleaut.

 19. RRRR,

  Geen idee. Dat soort meisjesdrank drink ik nooit. Ik drink uitsluitende de vier W’s; Weduwe Joustra, Whisky, Wodka, Waanzinnigveelbier.

  Geen aanrader trouwens, heel veel drinken voor het scheren. Ik kende een knaap die dat deed, vlak voor het op café gaan even de kinnebak schuren en die zag er na vijf minuten uit als deze trailer. Bloed als een blije fontein alle kanten op:

  http://www.youtube.com/watch?v=Dy9TyMZvF3g

 20. Piq,

  We hebben het nu even over mannen zaken. Ga jij anders even koffie zetten en in een hoekje een quilt haken of zo. En een beetje dom zitten zijn. Komen we je wel weer halen als we of topic gaan.

 21. Een Ajuin op je mombakkes als je je geschoren hebt?

  @Piq: Wat héb jij vandaag!!??

  @Kleaut: Ghegheghe, ik ken het. Ik heb dat op vakantie eens gehad, kostte me twee pakken vloei, kon ik aan het eind van de avond niet meer roken. Verdomme.
  Ken er nog kwaad over worden.

 22. Ghe, 2 jongetjes praten over mannen zaken_!

  Kloot: Zeg raar, heb jij al schaamhaar?

  Raar: Ja!

  Kloot: Je liegt!

  Raar: nee echt, ik vond er ooit eens een toen ik mijn gezicht aan het afdrogen was in een slecht gewassen handoek van een van der Valk hotel!

 23. Piq,

  Wat ben je een ontzettende zeurneus trouwens:

  “Een dubbelzout is in de scheikunde een zout dat twee verschillende positieve ionen of twee verschillende negatieve ionen heeft. Een dubbelzout is een enkele chemische stof, en gedraagt zich niet als een mengsel; zelfs tot in de eenheidscel van de kristalstructuur van een dubbelzout is de samenstelling gemengd. Dubbelzouten kunnen wél worden bereid door het mengen van twee zouten.

  Een bekende klasse van dubbelzouten zijn de aluinen.”

  Enkelzout, dubbelzout, middellandsezeezout. Zout is zout, is zout, is zout. En zout moet je pellen. Met een samoeraizwaard.

 24. NO WAY dat dit een mannenzaak is. Weten jullie hoeveel zustertjes er met zorg deze mensen scheren?
  Ik heb nog nooit een wond veroorzaakt beste mannen!!!!!!

 25. @ PiQ: Gejodeerd zout werkt btw wel. enkel zout kan littekens achterlaten

 26. RRRR,

  Tijdens een feestje van het 42ste hebben we ooit Berry vande Tepelklove, die niet wist hoe die verkleed moest, een pakje rijstevloei, een bot scheermesje en een fles Jose Cuervo in zijn handen geduwd. Won ie alsnog met zijn zombie outfit.

  Trouwens, om gewoon lekker oponderwerp te blijven, van die luiden die een beetje machinaal scheren zijn ook van die losers die vinden dat je bij het biljarten met beide voeten van de vloer mag, automaat rijden en zich een hele bink vinden als ze een Knorr pakjes maaltijd hebben genuket.

 27. @Al_Caps

  O, dan is het toch oké dat K zout gebruikt.
  Laters

 28. Om bij het onderwerp maar te blijven.
  Hoeveel rollen wc papier gebruiken jullie per week?

 29. @Caps: hou toch gewoon je bek joh, jij onleuke knurft. Lul de behanger.
  Nachtportier met je twee schurftige schijtfabrieken.

  Was het maar weer woensdag. Gemankeerde taalkudt.

 30. @ Repel: Ach, ik zal me in mijn hele leven idd hooguit 5 keer hebben gesneden.

  Maar Kloot en Raar zijn speciale mensen, die in speciale busje naar speciale werkplaatsen worden gereden waar ze, overigens minder speciaal, wasknijpers mogen maken onder begeleiding van een speciaal opgeleide deskundige_!

  Dus laat ze gewoon lekker hun gang gaan, en pas ingrijpen als kloot met een viltstift richting het behang loopt_!

 31. Rstje,

  Geen. Ik ben een echte man, dus snij ik me niet tijdens het scheren.

 32. *geeft Kleaut een permanent marker*

 33. Gadverdamme. Ik ben er ook weer klaar mee ook met die lauwe drol.
  Laters.

 34. RRRR,

  Frapant toch, dat die zwemleraar met zijn kinderfotoverzameling maar om aandacht blijft bedelen en op geen enkele manier óf leuk óf constructief bezig is. Typisch een scheerapparaten kneus.

  Ik denk dat het leuker is, ook voor de mensen thuis, dat we even doen alsof het woensdag is. Gezellig.

  Weduwe?

  Rstje,

  Tongen?

  *koelboxje al klaar heeft*

 35. @kleaut

  Scheit jij nooit?

 36. @Kleaut: Joh, echt. Ik ben er klaar mee. Out =

 37. @kleaut

  Quilten maken is leuk. Wat een haantjesgerdrag tref ik hier aan.

 38. Rstje,

  Dat wel. Maar dat veeg ik altijd af met vers doodgeknuppelde konijntjes. Als je het perse wil weten.

 39. @ Raar: Nou nou joggie, wat is er aan het handje_?

  Laat me raden, je bent er eindelijk achter dat ik toch niet in Slotervaart woon?

 40. *raar uit zwaait*

  Je mag na 4 uur weer terug komen_!

 41. Rpsje,

  Haantjes gedrag, dat vind ik wel meevallen. Het is meer het gescharrel van die manke met taalkanker waaraan mensen zich ergeren.

  Maar laat dat ons nader tot elkaar komen niet in de weg staan. Vraagje; Ben je flexibel? Nog een vraagje: Heb je een beetje hoge pijngrens?

 42. @ kleaut

  Ik heb toch niet met een sadist te maken?
  En taalK wil ik liever niet gebruiken. Dat woord is een ROT woord.

 43. Rpsje,

  Natuurlijk ben ik een Sadist. Wat dacht je dan? En taal vind ik ook niet zo’n heel erg mooi woord. Vind ik “biels” stukken leuker.

 44. @ Kloot: Ja kloot, geef is antwoord op Repel der vraag of ze met een sadist te maken heeft_?

 45. Kudt vergeten te f5-en dus had ik kloot zijn reactie niet gezien_!

 46. @cappie

  Lezen!

 47. Cookie van eigen deeg Says:

  Heerlijk stukje weer von Z!

  * definitief baard laat staan *

 48. Caps,

  Dat is toch geen geheim, dat ik een Sadist ben. Trouwens niets mis mee, het zijn van een verschrikkelijke Sadist. Zo heb ik laatstelijk een meisje op een spijkerbed gelegd en haar een paar forse tikken met een klauwhamer(tje) gegeven. Die kwam gillend klaar.

 49. @Kleaut

  Gaat mij niet om het woord taal. Taal is heel erg leuk om mee te spelen, alleen dat gesmijt met ziektes en dat op dit nivo zeg. Kan dat wat minder?
  Er is net weer een jonge vrouw van 38 aan die rotziekte overleden.

 50. Moewahahahaaa_!

  Raar ligt defenitief, hij zit nu gezellig ondergedoken op het bijna dood gebloede log van Missy_!

  *ongelovelijk wreede, doch zeer verzadigde grijns op zijn gezicht heeft*

 51. Ik ben weg. Een koffieleut hier.

 52. Cookie van eigen deeg Says:

  Leuk hoor die weetjes over zouten op de draad.
  Zout is zout. (!/?)
  Eitje met aluin dan maar Kleaut?

 53. *Repel speels onder der voetjes kieteld*

  @ Repel: Iedereen heeft sadistische trekjes_!

  Ik heb bijvoorbeeld de gewoonte om boven op je benen te gaan zitten en net zo lang te kietellen tot ik mijn zin krijg_!

  Maar gelukkig heeft mijn zin krijgen vaak te maken met de glimlach van een vrouw, dus heel erg vinden ze het vaak niet.

 54. Rspje,

  Ik, persoonlijk, vind een vrouw van 38 niet echt “jong”. Maar dat compleet terzijde. Schikt taalaids? Taaltyfus wellicht?

 55. @ Kloot: Ach, het is een kwestie van smaak, en die kan zeker op sexueel gebied heel erg varieren.

  Ik zal niet zo snel een vrouw pijn doen maar zal zeker niet weigeren als ze willen dat ik ze op bed vastbind of ze een tik op der bil wil hebben, maar als ze verder willen zal ik ze jou email adres geven_!

 56. Taaltyphus, tering of elke andere ernstige ziekte waar niet iedereen een vriend of familie aan verloren is_!

 57. Stetson,

  Is die pica de voor of na pica?

 58. En terecht dat ze die labbekakkerige kuthippie in de hens steken. Met z’n gebrek aan kapsel en het slapen in het ov.

 59. diacritische suspense dickie

 60. Een of andere Kleaut steekt zomaar ergens iets bij mij naar binnen!

 61. Je ziet nog net een puntje op de plek waar zijn zak zat.

 62. Zeker eraf gesneden bij het scheren.

 63. De omineuze blogstilte in ogenschouw benemende: komen er hier – behalve Erl – dan alleen maar árbeiders commenteren?

 64. @ Hens

  U is árbeider?

 65. Middag, Erl!
  En aan alle andere ook natuurlijk….
  Luister liever naar:
  http://www.youtube.com/watch?v=6lZYAaQoks8

 66. @ Hens: Heb je koort_?

  Zo niet dan heb ik slecht nieuws voor je, en is het geen thermometer oude stijl_!

 67. het is natuurlijk heb je koorts_!

 68. Het was Luke Kennedy.

 69. Een ongeschoren man is de man zoals de natuur het bedoeld heeft. Wanneer hij de leeftijd krijgt dat het volgens de evolutie verstandig is om zijn mimiek enigszins te verbergen, te beschermen en te verwarmen is daar echter ook de terreur van de cultuur. De man moet zich dan scheren omdat hij anders wordt aangezien voor oude afgedane viezige vent. Vooral sinds de uitvindingen van het vervangbare scheermesje en het scheerapparaat is het mode om zich te scheren. Maar wie zit er achter deze terreur? Is het de vrouw? Is het de industrie? Waarschijnlijk is het de vrouw. Die wil een gladde man. Liefst helemaal glad. En de man wil ook een gladde vrouw. Dat is schijnbaar evolutionair ook enigszins voordelig. Want we zijn ook al de totale beharing kwijt. De programmatuur voor deze totale beharing is nog wel aanwezig op het D.N.A. maar is, dacht ik, maar is half ‘uitgeschakeld’. Soms wordt dat D.N.A door een ‘foutje’ toch geactiveerd. Dan onstaat er een prachtige beharing en de mens lijkt dan op een soort aap.
  Maar goed. Ik zou wel willen dat de mensen weer voorkeur kregen voor beharing en dat sommige vrouwen zouden zeggen ‘gut, Antisoof’, mag ik weer even in je baard kroelen vanavond, want het is alweer zo lang geleden dat ik me zo heerlijk mocht vermaken, zeker 3 dagen. Maar, nee, ik denk dat dit niet zal gebeuren. Nooit zal ik het gevoel ervaren volledig geaccepteerd te worden, inclusief de grijze baard.

 70. Maar waarom laten heaumeaus dan hun snor staan?

 71. @ Hens

  Ook U heeft een pornosnor?

 72. Aangezien ik en geen snor en geen behaarde benen en zelfs geen borsthaar heb, ga ik iets anders doen. Laters

 73. @Piq: Beetje je snor drukken he!?

 74. @ Anti
  U voegt niet toe: “Had ik maar nooit het oude tuinhuis verlaten”?

 75. @Hens 12:40 pm

  Misschien willen ze op hun moeder lijken?

 76. @ Soof: Je hebt gelijk, maar ik heb liever onnatuurlijk gedrag dan een een paar om mijn middel geklemde harige vrouwen benen_!

  Of vind jij, net als kloot overigens, een verwaarloosde bikini lijn geyl_?

 77. Erlimpressie van Sof:

 78. Erlimpressie van _Al_:

 79. Erlimpressie van Piq in denial:

 80. Maar wat is nou eigenlijk het nut van vier of zelfs vijf van die mesjes op een houder? Vragen, vragen…

 81. Waarbij ik ineens moet denken aan de een guillotine met waarschuwingsstrip en vijf mesjes…

 82. Voor wie voorafgaand aan z’n (haar blijft massaal weg, zie ik vandaag) volgende comment nog even wat wil naslaan… http://de.wikipedia.org/wiki/Rasur

 83. RRRR,

  Ben je Piq tegen de haren in aan het strijken?

 84. Erlimpressie van Zeik na weer een lange stranddag op het Waterschapseiland:

 85. Erlimpressie van de poes van Kleauts vrouw na liederlijke fetisjsessie:

 86. Erl,

  Ik doe niet aan fetisj. Begrijp je dan werkelijk niets?

 87. @Kleaut (die kakbouter met zijn kudthonden is toch even een groenteburger scoren)
  Moet je mij er echt weer bij de haren bij slepen ouwe?

 88. @ Claude

  Ja, Erl begrijpt werkelijk niets.

  Haarhaarhaar!

 89. RRRR,

  Je negatieve houding baard me zorgen.

 90. @ Kleaut
  Ok, je hebt me te pakken. Ik ben eigenlijk Demis Roussos.

 91. @ karpatenkophaar

  Pas je op dat Kleaut en jij malkander niet in de haren sytzevliegen?

  € zich ook best wel humoresque subhumaan verlagen kan €

 92. @ Erl: Hou is op met die impresie’s van je, en kom is met irl materiaal_?

  Zoals deze foto die ik van je vond_!

 93. Erl mode
  @ Kleaut
  – baart
  / Erl mode

 94. @Kleaut: Die nasale boeroeper van een Earl bezorgd mij grijze haren.

 95. F,

  Maar dan is het, topicsgewijs, helemaal niet zo heel erg grappig hè.

 96. @ Al_C
  Is Erl een oude, krommende grijzende man?

 97. @ _Al_

  d’Accord, hier dan irl-foto van jou genomen door Sodomerta AKA travestiete dwergnecrofiel na liederlijke in- en uitspattingen gisteravond:

  http://www.californiacoastfunding.com/lightninglane.com/images/hairy%20ass.bmp

 98. RRRR,

  Tjsa. Qua humor heeft er wel een enorme kaalslag plaatsgevonden.

 99. @Kleaut : der zit een haar in Earl’s boter, wat ik je brom (snor).

 100. @ Kloot: raar is verslagen…op en over_!

  Het is geen negatieve houding, raar staat realistisch in het leven_!

  *ziet raar weer pissed off vertrekken*

 101. @ Kleaut
  Het is dodelijk dramatisch inderdaad!
  Maar luister liever naar
  http://www.youtube.com/watch?v=M-duS2KIgbc

 102. Ik krijg een sik van t afscheren van de baard.

  Veel krijgers (hedentendage agressieve beroepen) dragen snorren.

 103. Woont Z nog immer in HAARlem?

 104. @ Von Z: nee, de pica toont als ik me niet vergis Erl met een matje_!

 105. Ik schaamhaar me kapot voor jullie

 106. RRRR,

  Al dat kneuzen volk hier, is dit een hostile comb over?

 107. @ rhaar

  Staat je haar nu kroes?

  € zich verkneukelt dat rhaar deze uitdrukking niet kennen doet €

 108. @ Sof

  het

  i.p.v.

  t

 109. @Kleaut: Mwah die Von Zeik is wel te doen. Soof ook wel (al zweeft ‘ ie een beetje) en Earl is af en toe wel geestig.
  De rest.. (afgezien van Knults) pfff. Niet te doen gast.
  Een lauwe drol. Dat is ‘ie.

 110. Erlimpressie van Kleaut met vrouw op tribune tijdens Nationale Voor-Hem-&-Haar-Dagen:

 111. @ rhaar

  bedorven huzharentoetje

 112. @Earl: Pfff. uiteraard ken ik die, snorremans.

 113. € drive-by-shaving doet bij rhaar, Kleaut, _Al_, Sof & Zeik €

 114. Erl verveelt zich…

  Whaar is vluk?

 115. @Erl: Kale (Ko) zak

 116. *Steekt sik van Earl in de fik*

  @Kleaut: Water jij die uitslaande veenlijkbrand even uit?

 117. @Kleaut : Je wil die Earl ook niet mee hebben de kroeg in.
  Gevalletje: Hij wil aan mijn baard leren scheren.

 118. RRRR,

  Ik vind, uiterhaart, mezelf het leukste.

  Leuk hoor dat semi-absurdistische gehakkel van dat manke barbershop triootje, maar anders dan een kleine glimlach doet het niets met me.

 119. raar loopt op een dag de badkamer binnen en ziet zijn moeder uit de douche komen en kijkt met grote ogen naar naar haar schaamhaar. Hij vraagt:””mama, krijg ik dat later ook?”. “Ja, schat dat krijg je later ook”.
  De volgende dag ziet raar zijn vader douchen en kijkt met open mond naar zijn carillon en vraagt: “papa, krijg ik dat later ook?”.
  Antwoord papa, “ja dat krijg je later ook, raar, en als je je mond houd tegen je moeder kan je ‘m ook nu krijgen!”

 120. @Kleaut: Heb jij ook wel eens last van klamme zakharen?

 121. @Earl: Mijn vader is (helaas) reeds overleden, ergo niet langer in het land der levenden.

 122. RRRR,

  Ziek hè? Dat mensen er steeds overleden dierbaren bij de haren bij blijven sleuren. Zo zonde. En dat op dit nivo.

 123. @Kleaut: Tsja. Nog even en dan begint ‘ ie tegen jou over WOII en dat de treinen toen zo lekker op tijd reden.
  Dat nivootje.

 124. RRRR,

  Over dat soort dingen moet je geen haren gaan splijten vind ik. Het is alleen wel tekenend dat ik van die hele massa klamme zakhoesters nog geen enkel ding heb gelezen dat me maanden na dato nog bij is gebleven.

 125. raar staat in de badkamer voor de spiegel en zegt: “Spiegeltje, spiegeltje, aan de wand, wie heeft de grootste lul van het land?”

  Roept raars vrouw vanuit de slaapkamer: “IK”!

 126. @Kleaut: Zie je Earl op 1.58? Daar trok vroeger in de speeltuin (toen ik een jaar of zeven was) nog wel eens iemand de wenkbrauw voor op.

 127. …and the patient usually has no or very little discomfort after treatment. Sometimes you have a slight tingling sensation in the skin or a sensation of slite worms, but really no odder side-effects…

  * zijn oren niet geloven kan *

 128. Over Ko ak gesproken!
  Luister liever naar

 129. Bankbediende raar ligt met zijn vrouw in bed. Hij voelt zijn mannelijkheidje bewegen. ‘Schat,’ fluistert hij, ‘de aandelen stijgen, de koers is vast. Stap je erin?’ ‘Nee,’ zegt zij, ‘de beurs is vandaag gesloten.’ Na een tijdje heeft zij toch zin gekregen. ‘Slaap je al? De beurs is toch nog geopend.’ ‘Te laat,’ luidt het antwoord, ‘ik heb het hele pakket al onderhands weggedaan.’

 130. @ BB
  Haar in oren. Ook zoiets!

 131. @ Benno

  Zijt gij dat wérkelijk dan aldaar, Benno?

  € sessietijd voor morgenochtend scheduleert voor Benno €

 132. RRRR,

  Zo’n mopje waar uiteindelijk, na een minuutje of wat oorverdovende stilte, Rooie Gerda zenuwachtig om begint te giechelen. Maar goed, Rooie Gerda giechelt dus echt om alles na een minuutje of wat oorverdovende stilte.

  En hoera, als we daar Bernhard “compleet mislukt” Bang niet hebben. Nou, we kunnen los.

 133. @Kleaut: Mwah die Von Zeik is wel te doen. Soof ook wel (al zweeft ‘ ie een beetje) en Earl is af en toe wel geestig.
  De rest.. (afgezien van Knults) pfff. Niet te doen gast.
  Een lauwe drol. Dat is ‘ie.

  @ Raar: Dan tief je toch lekker weer terug naar Missy_? Daar is je probleem met de mensheid snel opgelost ivm gebrek aan mensen om uberhaupt over een mensheid te kunnen spreken_!

  Doeidoei_!

 134. Meanwhile staat de wereld in brand: Gaza schroeit, Darfur broeit en Harare bloedt…

 135. @ AL_C
  Nounounou, da’s wel erg hard met deuren smijten…

 136. Op een goeie dag loopt raar door Haarlem, met onder alle twee zijn armen een gans. Hij loopt daar zo rond en op een gegeven moment moet hij door een donker steegje. Hij komt Kleaut tegen, en die begint een potje te schreeuwen. raar vraagt verbaasd: “Wat is er aan de hand?” “Ik dacht dat je mij wou aanranden”, zegt Kleaut. “Maar ik heb toch deze ganzen onder mijn armen, hoe zou ik dat dan moeten doen?” “Nou”, zegt Kleaut, “die ganzen kan ik toch wel even vasthouden…”

 137. @ Dr. Erlkönig

  Kijk liever naar http://www.miriamrasch.nl/index_files/freud_illusie.jpg

  * klontje gestold semen uit wenkbrauw pulkt *

 138. Hoe het zoal gruwelijk mis kan gaan:
  “Singer, lifeguard, and talking car driver David Hasselhoff was injured in a freak shaving accident on Thursday. That’s right, a freak shaving accident.

  Somehow, David managed to hit his head on a chandelier while shaving in a gym at the Sanderson Hotel in London. The chandelier broke and showered him with shards of broken glass, broken glass which somehow managed to sever a tendon in his right arm.”

 139. @ Erl
  In kleine zalen beginnen…

 140. @ confrère Bang

  Lees liever eerst

 141. F. von Zeikhoven Zegt:
  dinsdag 27 oktober, 2009 @ 14:11 bij 2:11 p

  *Gniffel*

 142. Pssst Bennie: Bedoelde u: but really no other side-effects

 143. Vraagt een man uit de kroeg aan raar die naast hem zit: “Wat vindt u van al die sex op de tv?” Antwoordt raar die naast hem zit: “Nou het maakt mij niet zo veel uit, ik val er toch altijd vanaf…”

 144. @Kleaut: Ben jij wel eens odder side-effects tegengekomen?
  Zou dat net zoiets zijn als kledderdoll damage?

 145. *snel even heeft ge-f 5t*

  Zonder scheeraccidenten, weet ik ook mijn bloedgroep : O neg. . Ik weet het , niemand is er in geinteresseerd. Ikzelf eigenlijk ook niet, maar wil toch even OT reageren…..

 146. Bijzonder Piquant

 147. RRRR,

  Ik doe de dingen meestal voelfrontel dus ik moet je daar een sluitend antwoord op schuldig blijven.

  Vind je het trouwens niet schattig van Piq, dat ze zo graag mee wil doen, maar geen idee heeft hoe of met wat. Net een klein verdwaalt zeehondje.

 148. Het leest hier wel lekker makkelijk weg. Alles wat ik niet begrijp sla ik
  over. Zo blijft het voor mij overzichtelijk 🙂

 149. @Kleaut: Waarschuw jij Leny even?

 150. repelsteeltje Zegt:
  dinsdag 27 oktober, 2009 @ 14:32 bij 2:32 pm

  Heerlijk he!? Net de Libelle.
  En als Earl over zijn breiwerken begint is het net de knip.

 151. Rspje,

  Hoe zit het nou met jou? Pijngrens gewijs?

  RRRR,

  Ik sta al klaar met een een knuppel en een kettingzaag.

 152. @raar

  Gebruikt Earl schapenwol? Dan moet hij ze eerst netjes scheren.

  Hier vond ik dit, misschien leuk voor de mannen.

 153. @Repel: Nope. Angorageitenhaar. (Hoe moet ik dat nou weten, ben geen wijf.)

 154. @Raar

  Dat kan ik ook niet weten, je heet tenslotte raar.

 155. @ Raar

  Je comments van 2:21 en 2:23 pm bewijzen a) dat je de overtreffende trap van het woord ‘odd’ niet kent en b) het filmpje niet bekeken hebt.

  * geen stuiver voor De Broekspijp geeft *

 156. Wél on topic:

  De postbode kwam langs en raars vrouw stond ook eens toevallig onder de douche. De postbode klopt aan, en raars vrouw loopt naar beneden. Kijkt de postbode door de brievenbus naar binnen en zegt: “Hé, krullebol is je moeder ook thuis?”

 157. @Kleaut

  U wilt erg graag. Wil wel graag een onderbouwing lezen hier naar het hoe en waarom.

 158. @Bennie: Odd is vreemd, apart. Ik kan hier geen filmpjes bekijken.
  Indien ik te snel gereageerd heb niet wetende waar de klepel hangt, mijn welgemeende excuses. Sorry Bennie.

 159. @raar

  De klokkenluider is er niet, dus kon je dit niet weten.
  Eigenlijk against all odds 🙂

 160. *Geeft Repel een fikse hengst*

  En!! Lekker?? Ja of nee!!??

 161. Mwah.

  *repel blijft het raar vinden*

 162. @Kleaut: Hm, ze spartelt niet echt hard tegen.

 163. Wederom gans on topic:

  raartje staat met zijn moeder in de badkamer en zijn moeder is totaal naakt. raartje vraagt wat het harige ding in haar kruis is. Zegt zijn moeder: “dat is het paradijs.” “Papa heeft zo iets niet, he?” “Nee die heeft de, uh, een sleutel van het paradijs. ’s Avonds vertelt raartje aan zijn papa dat mama alles heeft uitgelegd. “Mama heeft het paradijs en papa de sleutel ertoe”. “Zo is het maar net, jongen”. Zegt raartje: “En toe ik door het sleutelgat vandaag keek weet je wat ik toen zag?” “Nee?” “de buurman heeft een reuze reservesleutel!”

 164. Mishandeling!!!

 165. @Erl LOL

 166. @Earl: Zoals net reeds gezegd mijn vader heeft een tuintje op zijn buik.
  Ik kan niet echt vreselijk om je grappen aangaande mijn vader zaliger lachen

 167. Klokkenluider zonder Klepel Says:

  Raar en Kleaut schijten uit de dakgoot, op de pet van een agent die toevallig net door de straat loopt. Die belt natuurlijk boos aan en doet zijn beklag bij de moeder van Kleaut. Zij vermoedt wel wat er gebeurd is en vraagt “Het was zeker weer Raar?” maar de agent antwoord “Dat kan ik niet zeggen.” Daarna vraagt zij “Was het soms Kleaut dan?”

 168. @raar

  Ik hou wel van een beetje vent, maar die viezigheid tussen snorren en baarden bedank ik toch echt voor. Vaak zijn dat wel van die linguistofielen.

 169. @Repel: Uhuh. Zo van dat jij dan zegt “OW JA!! IK COM!!!”
  En dat hij dan zegt: Eh, das met een K hoor.

 170. @Raar

  Daar komt zij niet aan toe bij dit soort neuqerts. Zij halen
  vermoedelijk hun geiligheid van elders.

 171. Lol, wat een bende hier zeg.

 172. Ja Erlkönig, dat is niet kies hoor, grapjes maken over Hiebeknons?… eh… hè get, nee… over Raar zijn overleden vader bedoel ik.

 173. @Repel: Neukers ipv neuqerts (Erl-koorts vermoed, de Mexicaanse).

 174. Was het Pudding?

 175. * hoofdschuddend koffer inpakt *

 176. Rspje,

  Natuurlijk wil ik graag. Aangezien jij me hier het enige wijf lijkt waar het een ietsje pietsje lachen is. Vandaar.

 177. @ Raar

  Neuqerts klinkt lekkerder, weet niet of het zo voelt 😉

 178. @ raar

  Heeft Erl immer enig lacher op zijn hand willen hebben dan?

  karpaat zonder kop

 179. Hallo lieve Soof

 180. *Bang ferme holtor mee geeft*

  Fijne vakantie jongen.

 181. Hoi aardige Repelsteeltje.

 182. Nu reist mij de vraag n aar boven: Hoe tongzoend een linguist?

 183. @Erl: Ow je bedoelt alles serieus wat je hier neer kliedert.
  Nah lekker dan.

 184. RRRR! RRRR! RRRR!

  Wat hoor ik nu? Ligt Bernhard Bang ergens dood te bloeden en reageert er niemand op zijn noodkreten?

  *enthousiasme*

 185. Gelezen in Libelle:

  “Geachte Mona, mijn man raar is homofiel geworden, moet ik hem nu de rug toekeren?”

 186. Rpsje,

  Even voor de beeldvorming: Ben je ouder of jonger dan Fay. En vind je rosbief ook zo’n geyl broodbeleg?

 187. @Kleaut

  Neen, Bernhard is zijn koffer hoofdschuddend aan het pakken.
  Dat geeft een bende als het levensvocht over zijn mooie kleding loopt.

 188. @Kleaut

  Hoe moet ik weten hoe oud Fay is?
  Haring is geyl en lekker, zeker met versgesnipperde uitjes. Mmmmmmm.

 189. @ steeltje

  Nu rijst bij mij de vraag: Hoe tongzoent een linguïst?

  i.p.v.

  Nu reist mij de vraag n aar boven: Hoe tongzoend een linguist?

  P.S.: Voor een gedegen en volmondig antwoord verzoeke U zich te melden bij de achteringang van Casa Erliana.

 190. Correctie Kleaut geyl = geil. (t is maar dat je het weet :))

 191. @Erl

  Whaaaaaaaaaaaaaaaaaaah, vergeeef mij. Dislectie?

 192. Mooie kleding? Gnmppfff.
  Een houthakkersblouse, een alpinopet en een bruine corduroy broek. Drie paar knie(s)kousen een een witte hemaslip.

  Hij mag wat mij betreft kwijlen wat ‘ie wil.

 193. @ Repel

  Whaaaaaaaaaaaaaaaaaaah, vergeef mij. Dyslectie?

  i.p.v.

  Whaaaaaaaaaaaaaaaaaaah, vergeeef mij. Dislectie?

 194. btw. rijzen vind ik aanneemlijker klinken dan reizen, omdat het toch echt naar boven naar de hersenen moet gaan.
  Als mijn vraag zou gaan reizen. pfffffffffffffffffffff, dan moet ik het ook nog uitzwaaien, kaartjes ontvangen ect..

 195. @bennie 14:40 bij 2:40 pm
  vergrotende
  i.p.v.
  overtreffende

  Dat wel.
  Verder scheer ik mij natter. Qua on topic.

 196. @Erl

  Jij weet wel snel iemand uit zijn geiligheid te krijgen he?

 197. Rpsje,

  Fay heeft in augustus ’44 nog staan klagen dat het belachelijk was dat haar kortingskaart niet voor negen geldig was. Qua riante schatting.

  Laat jij die haring dan even zachtjes tegen de huig tikken alvorens te slikken. Ik sabbel meestal even aan de ros om dan keihard toe te bijten.

  *Rpsje op schoot zet*

  Zo, gezellig.

 198. @ Repel

  Ebenso, in energotechnische zin is reizen wel degelijk correcter casu quo adequater dan rijzen.

 199. @Rodney: SCHEER JE WEG!!

 200. @Von Z: Wederom huldo’s voor je topic. Het maakt veel los bij een ieder.

 201. @ Repel S.
  Rijzen als in van boven naar de hersenen gaan? Nou is het me wel bekend dat er mannen zijn die met hun l*l denken, maar kwistniet dat daarvan ook een vrouwenvariant was?

 202. Ik zei al eerder. Het leest hier zo makkelijk weg als je de nietbegrijpelijke reacties overslaat. T is net de Libelle, zucht.

 203. @zeik

  Spuit elf 😉

 204. @ Raar
  tnx, deze wendig was voor mij ook gansch onverwacht, dacht meer, kom, we doen weer ‘ns een E.A. Poe – imi…

 205. @raar
  Nee!
  Het is nationale epileer-je-bilnaaddag vandaag, niet scheer-je-wegdag.

 206. Hoe tongzoenT een linguist?

  A cunning luingist usually kisses properly

 207. @zeikhofje

  Jou l*l reist nooit?
  Of is het jou l*l rijst met regelmaat?

  Staat l*l werkelijk voor lul? Of voor lol?

 208. @Repel: Neen, dat het hier gelijk de Libelle was, zei ik.

  Niet met andermans veren pronken. Dat taakje heeft Erl hier al.

 209. Oh help, over vijf minuten slentert Schmetterling von Z. alweer langs de stoeprand! * Scheert zich weg*

 210. Zonde dat, topic gewijs, Harige Bangmaker dood is.

  En GODVERDEKUTHOERENDOMME!, ik ben al een hele dag min of meer ontopic. En leuk om te zien. En aardig voor Jan en Alleman. Wie ben ik, en wat heb ik met mezelf gedaan.

  *weihe, lucky*

 211. Bennie waar ga je heen?

 212. Rodney Trotter Zegt:
  dinsdag 27 oktober, 2009 @ 15:09 bij 3:09 pm

  Ow ja.

 213. Liegen,

  Gelukkig knows you the spots like nobody else do. Dat scheelt dan een hoop.

 214. En cunnilingus is géén Ierse luchtvaartmaatschappij, nee.

 215. @von Zeik

  Wie reist er nu? Ben compleet het spoor bijster uuh beister???

 216. Is er nog nieuws Kleaut?

 217. Ik wil nu graag een mail van repelsteeltje. Met een kek voorstel, of een leuke mop.

  *afwachtende houding*

 218. @Raar

  *repel schaamt zich diep dat zij ditzelf niet had kunnen bedenken*

 219. @Kleaut

  Mag ik dan eerst van je schoot af? Zat net zo lekker 😉

 220. @Rodney: 😉 good thinking!

 221. Jezus Rodney, nou je’t zegt… wat zal die Erlkönig de pest in hebben dat hij die kans onbenut voorbij heeft laten gaan…

  * natst is *

 222. Rpsje,

  Wat jij wil. Het is mij, vooralsnog, om het even.

 223. En nu wil ik een lekkere klamme dot.

  Effe die smeer van mijn handen.

 224. @ Sytze

  Nergens heen, ik pakte mijn koffer alleen maar om Repelsteeltje op het verkeerde been te zetten…

  * daar niks voor terugverwacht *

 225. Effe out.

  *Bennie schop geeft*

 226. @ Bernhard

  LOL of is het L*L ?

  Naja, ik is er vandoor. Er moet eten op het bord straks.

 227. Joh… Bennie, je had ook mij op het verkeerde been 😉

 228. @ Repel

  Zo heeft Erl eens een hartstochtelijke liefdesbrief na linguïstische en stilistische correctie wedergestuurd naar de stille Erlaanbidster die eindelijk Erl eens durfde te contacteren.

  Erl heeft nimmermeer van haar vernomen.

 229. Jezus Rodney, nou je’t zegt… wat zal die Erlkönig de pest in hebben dat hij die kans onbenut voorbij heeft laten gaan…

  Dat had Erl’s moeder ook precies 1 dag na dat de arts geen abortus meer wilde uitvoeren omdat het *kuch* vruchtje zich al te veel had ontwikkeld_!

  Beetje een medische blunder als je het mij vraagt, maar goed je maakt weinig kans om daar tegen te protesteren metr zowel het CDA als de CU in de regering_!

 230. @ Benno

  Jezus, Rodney, nou je ’t zegt… Wat zal die Erlkönig de pest er in hebben dat hij die kans onbenut voorbij heeft laten gaan…

  i.p.v.

  Jezus Rodney, nou je’t zegt… wat zal die Erlkönig de pest in hebben dat hij die kans onbenut voorbij heeft laten gaan…

 231. LOL of is het L*L ?

  @ Repel: ga maar van het ergste uit, dan kan het hooguit ietswat meevallen_!

 232. Piq,

  Blijf je even opletten? Het loopt hier ontopicstechnisch helemaal uit de hand.

 233. @ Reperl

  Und, neen, het was niet Piq – hoewel dat volzeker niet verontdenkbeeldend was…

 234. @ Reperl

  Het enige juiste antwoord is: LÖL.

 235. @Erlkönig:

  beter nog:

  … dat hij de kans onbenut heeft gelaten

  of:

  … dat hij de kans voorbij heeft laten gaan

 236. @Kleaut: Viel het jou ook op? Vink zo jammer…

 237. @ Sytze

  Korter:

  … dat hij verzaakte.

 238. Annyway:

  _Al_ komt dus bij de spermabank. Met trillende stem zegt hij: “Ik wil graag een donatie doen.” “Wat zegt u?” vraagt de receptioniste. “Dat ik graag wil doneren.” Het meisje durft de woest ogende reeds kalende man niet te weigeren, neemt hem mee naar een kamertje, zet een leuk natuurfilmpje op, geeft hem een jampotje en doet het gordijn dicht. Alle collega’s komen nieuwsgierig bij het gordijn staan luisteren. Ze horen gekreun: “Hmmmpfh, hunmmmpffh, gnmpfffffff”. En nog eens gekreun: “Hmmmpfh,hunmmmpffh, gnmpffff”. En dan opeens: “Nou nou.” Iedereen stuift meteen weer weg. Het gordijntje gaat open, en _Al_ komt naar buiten lopen. Zegt hij tegen de receptioniste: “Ik heb het met mijn linkerhand geprobeerd, ik heb het met mijn rechterhand geprobeerd, maar ik krijg dat klerepotje niet open!”

 239. RRRR,

  Ik zit (haha, hihi, hoho) met de handen in het haar. Het zou jou, of mij, allang op een reprimande van de Ongrappige komen te staan. Kennelijk mag je hier, mits je maar een beetje lulligheden blijft uiten, heel erg je gang gaan. Vind ik toch jammer. Piq zou er goed aan doen het topictechnische terreurwerk wat Liegen, Bang, Erl en die andere zeurneusjes afleveren bij de (haar)wortels aan te pakken.

  Hoe durven ze, als Piq er is kunnen ze de kop niet diep genoeg in haar anus duwen, maar als ze weg is maken ze er een potje van. Zo is het log van Janey destijds door die klootzakken ook al kapot gemaakt.

 240. Een vader en moeder vinden dat de p*m*l van hun 8-jarig zoontje nogal aan de kleine kant blijft en besluiten met Kleaut naar de dokter te gaan.

  Ze leggen hun vraag uit aan de dokter, waarop de dokter het mannetje Kleaut onderzoekt.

  “Inderdaad,” zegt de dokter, “hij is wat aan de kleine kant.

  Zorg er voor dat hij ’s morgens veel geroosterd brood eet, dan komt alles goed.”

  De volgende morgen staat de moeder vroeg op en begint als een bezetene brood te roosteren.

  Even later komt het mannetje Kleaut naar beneden om te ontbijten.

  De moeder begroet haar zoontje Kleaut, wijst naar de gigantische stapel geroosterde boterhammen en zegt:

  “De bovenste twee zijn voor jou, de rest is voor je vader.”

 241. een man koopt een nieuwe auto en de verkoper vraagt:
  “welke kleur zou je graag hebben voor je auto”?
  de klant antwoordt:
  “sperma-wit”!
  “waarom wil je nu sperma-wit”? vraagt de verkoper verwonderd
  “dan kan ik hem bij schade zelf bijspuiten” zegt de klant

 242. de studenten in de medicijnen moeten spuugonderzoek doen
  een paar van hen willen met een studente een grapje uithalen
  en hebben een beetje sperma onder de microscoop gelegd
  zij kijkt verwonderd, maar kan er geen verklaring voor vinden
  ze roept de professor
  deze werpt een vluchtige blik door de microscoop
  en zegt dan bestraffend:
  “het minste wat ik van u verwacht, is dat u uw mond spoelt voor u naar het college komt”

 243. Even tussendoor… is het netnietleukemoppendinsdag vandaag?

 244. Wil je daarmee zeggen, mijn beste Erl, dat minderwaardigheidscomplexen en kaalheid erfelijk zijn?

  A propos: dat van die kaalheid was puur een topictechnische toevoeging.

 245. repelsteeltje heeft de huismeester van haar flatje gebeld. “elke avond krijg ik altijd last van mijn buurman die tegenover mijn flat woont”, meldt repelsteeltje. “Wat is het probleem dan?”, vraagt de huismeester.
  “Elke avond loopt hij bloot in zijn woonkamer, en vanuit mijn werkkamer kan ik hem heel goed zien”, zegt repelsteeltje. De volgende avond komt de huismeester bij repelsteeltje langs om het probleem te controleren. “Ik zie niks vanuit uw werkkamer!”, raporteert de huismeester. “Ja! Natuurlijk niet!”, roept repelsteeltje. “Maar als u op mijn boekenkast klimt, dan kunt u hem heel goed zien!

 246. Er staan 3 lillieputters bij het gebouw van het Guiness book of records.

  1 van de 3 kijkt naar zijn voeten en zegt “Ik denk dat wel een kans maak voor de kleinste voetjes van de wereld.Hij loopt naar binnen en 10 minuten later loopt ie met een certificaat voor kleinste voetjes in de wereld naar buiten.

  De 2de kijkt naar zijn handen en zegt “Ik denk dat wel een kans maak voor de kleinste handjes van de wereld.Hij loopt naar binnen en 10 minuten later loopt ie met een certificaat voor kleinste handjes in de wereld naar buiten.

  de 3de kijkt wat onzeker in zijn broek en zegt verlegen “”Ik denk dat wel een kans maak voor de kleinste piemeltje van de wereld. Hij loopt naar binnen en 10 minuten later loopt ie zonder certifcaat naar buiten en zegt lachend “Ik heb geen idee wie die Erl is, maar gelukkig maakt mijn hele centimeter geen kans bij deze record houder”_!

 247. Komt een vrouw bij de dokter…

 248. Ik snap m niet ;(

 249. @sytze

  Je ziet ze vliegen man. En nu wordt ik heeeeeeeel flauwwwwwwwwwwww.
  Tijd om wat te gaan doen, ondernemen, aanpakken.

 250. Zit een gehandicapte met een minderjarig kind in een zwembad…

 251. Ik ken alleen maar schofterige moppen…

 252. @ Sytze

  Neen, waarde Episytzus, Erl wilde juist het tegendeel aannemelijk maken: kaalheid en erfelijkheid zijn minderwaardigmakend complex.

 253. repelsteeltje Zegt:
  dinsdag 27 oktober, 2009 @ 15:51 bij 3:51 pm

  Woei! Goed verzonnen!

 254. Ik zit (haha, hihi, hoho) met de handen in het haar.

  @ Kloot: Ik ben blij dat je het zelf door hebt_!

  O, wel jammer datje de afgelopen 5 jaar je humor zo verborgen hebt gehouden voor de wereld.

  Dus bij deze een primeur…..ROFLOL @ KLOOT_!

 255. Staat een dom blondje met de examinator voor het stoplicht. Zegt de examinator: tisgroen! Zegt het dom blondje: een kikker?

 256. Fijne avond_!

 257. Ships. Weer het filmpje uit de lucht. Ik weet niet of jullie deze mevrouw kennen, maar het mag nooit lang online zijn.

 258. Staat een dom blondje met de examinator voor het stoplicht. Zegt de examinator: tisgroen! Zegt het dom blondje: een kikker?

  Ik ken hem anders_!

  Staat een dom blondje met de examinator voor het stoplicht. Zegt de examinator: tisgroen! waarop het blondje antwoord “neenee, de regels zijn dat je eerst zegt ik zie, ik zie wat jij niet ziet”_!

  Maar ik ben nu echt weg_!

 259. @ Repel

  Luister liever naar

 260. Wat gebeurt er als een jood met een erectie tegen de muur loopt?

 261. @ Repel
  Had ook netzogoed in d’r oor kunnen zitten. Of neus….

 262. @vonZeik.

  Doekjes reizen veel jah 🙂

 263. Rpslje

  Die mail, schiet die op?

 264. @ Sly

  Dan breekt hij zijn neus?

 265. Benno komt op het Piqlog, chagrijnig als de neten (= on topic). kleaut spreekt hem aan: ‘Je voelt je niet goed he? Heb ik een tip voor je, ik heb namelijk hetzelfde gehad. Toen heb ik een week vrij genomen en me lekker door m’n vrouw laten verwennen. Benno neemt een week vrij. Hij komt na een week weer terug, vrolijk en opgewekt. kleaut komt naar hem toe: ‘Het heeft geholpen zo te zien?’ ‘Zeker, zegt Benno, ‘en ik moet zeggen dat je ontzettend leuk woont’..

 266. @Erl: Yupzzz…

  @Repel: ik wist niet dat jij kon goochelen.

 267. @Kleaut

  Ik heb een mop geplaatst. Postduiven heb ik niet en geen bestemming.

 268. @Sytze

  Er is nog veel meer wat jij niet weet:)

 269. *loopt binnen en beukt in één beweging een barkruk bij Erl op zijn kin*

  ÁSJEBLIEFT!!!

  EN NU ALS EEN SPEER DIE IN DE AMERIKAANSE VLAGKLEUREN GESPOTEN DRIEWIELFIETS VAN JE PAKKEN, OPSTAPPEN EN HÉÉL SNEL JE KRANTJES GAAN BEZORGEN, JIJ NTI-PROFESSOR!!

 270. Toe maar Repel… hoe mysterieus…
  Wat weet ik nog meer niet Repel?

 271. Dat ik nog steeds niet weet hoe ik een lange OE schrijf 😉

 272. Rpsl,

  Het zou toch een leuke mop worden?

  Voor de verherkansing: het42ste[at]gmail[.]com

 273. @ repel
  Leuk hè, al die brievenbusjes bij die comments…

 274. Kan toch gewoon hier? Ik snap die mannen niet.

  Dovemansoren?

  http://www.flabber.nl/linkdump/video/seks-uitgelegd-aan-doven-2022

 275. @ Repel

  Ben jij dat, op dat filmpje? Hoe kan Erl aan zo’n magisch rood doekje komen? Dan kan Zsa Zsa de act ook eens instuderen, voor als pauzenummer in de herensociëteit tijdens het jaarlijkse Bilderbergbanket.

 276. @ Sodomerta

  travestiete dwergnecrofiel

 277. Over vrouwen en wat dies meer zij gesproken: wie weet waar 020Boobs geblieben ist?

 278. Over 0 en negatief gesproken……………..

 279. Erl loopt krom van ellende en zwaar puffend de stal van zijn schoonvader in ..

  Zeg pa .. Tsjatsja zei vorige week in de hooiberg tegen me dat jij het niet leuk zou vinden als er kindjes zouden komen en dat ik altijd een kapotje om moest doen.

  Maar ik moet zo píssen!

 280. Hé intelectigentjes? Wie kookt er vandaag voor jullie slimmeriken?

 281. YIHHHHHHHHAAAAAW!!!!

  *op kip springt en hem stevig de sporen geeft*

  Dráven .. jij eierleggende linkse holleveeg!

 282. *Erl een banaan op zijn voorhoofd prakt*

  Hihi .. zeg Erl .. nu ben je net een Toekan met twee snavels!

 283. Het banket nadert weer met rasse schreden Erl.

 284. repelsteeltje Zegt:
  dinsdag 27 oktober, 2009 @ 16:27 bij 4:27 pm

  Dinsdag is het mijn beurt…

 285. ROFLOL @ OMERTA!!

 286. Zeg, kloot

  Ben jij lately nog wel eens bedreigd?

  Of valt het tegenwoordig wel mee?

 287. Omerta,

  Het valt allemaal wel mee. Laatstelijk bij de groenteboer nog even aangaande een meningsverschil over een bosje radijsjes. Maar dan heb je het wel gehad.

 288. @ Kloot

  Gelukkig ..
  Want er zijn tijden gewest dat ik wel eens dacht:

  Nou, nou .. als Kloot de kerst maar haalt.
  Het waren tenslotte niet de minsten die zich te buiten gingen aan ordinaire bedreigingen richting jouw persoontje.

  Maar goed .. vooralsnog ben je nog in ons midden ..

 289. Erl zat laatst met een dom blondje im Bad, vraagt ze aan Erl: “Als je je vingers eruit haalt, zink ik dan echt?”

 290. Sodomerta’s vrouw ligt te vrijen met de beste vriend van haar man: kleaut. Opeens gaat de telefoon, Sodomerta’s vrouw heeft een kort gesprek. kleaut vraagt: “Wie was dat?” Zegt Sodomerta’s vrouw: “Ach, dat was mijn man, maar maak je maar geen zorgen, want hij is aan het kaarten met jou.”

 291. *ziet KzK zijn positie in het linkse mannenbos innemen*

 292. Omerta,

  Het was even moeilijk. Maar met de rug recht en de blik op oneindig kom je een heel end.

  Kan jij trouwens ook zo genieten van die hihahihilarische naamgrapjes van Erl?

 293. @ Erl 16.46

  LOL!

  Het enige waar jij je vingers insteekt heeft aan het eind van dat gat een voelbare prostaat!

 294. Net bericht gekregen dat Piq subsidie krijgt, omdat dit blog de hangjongeren (waarvan sommigen een lichte berperking hebben) van de straat weet te houden.

 295. @ Kloot

  Erl is best leuk, maar dan meer op de manier zoals je vroeger “Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen, mijnheer?” leuk vond.

  Koddig .. vermakelijk .. maar wel zo dat je tegelijkertijd een telefoongesprek kunt voeren zonder afgeleid te worden.

 296. Omerta,

  Hij doet me altijd een beetje denken aan die muizen die je bij de moffen tijdens de reclame had. En dan die ene manke die nooit iets van begreep. Zo’n zoogdier dat alles vanwege “te moeilijk” aan zich voorbij laat trekken. Een heerlijke bron van authentieke dommigheid.

 297. @ Piq

  “hangjongeren (waarvan sommigen een lichte berperking hebben)”

  Vind je de berperkingen van Sodomerta & Kleaut dan licht?!

 298. Heimelijk kiekje gemaakt van Sodomerta, vannacht, op de Crooswijkse Begraafplaats:

 299. @Erl
  Ik heb zo mijn eigen gedachten over het een en het ander, maar daar kan ik me niet over uitlaten. Het is nl zo dat ik de subsidie krijg, onder de voorwaarde dat ik de hangers in hun zelfbedachte waarde laat.
  Daaraan tornen, schijnt gevaarlijk te zijn 🙂

 300. Erl,

  Dat ze bedoeld dat vooral jij een beetje een “achterstand” hebt. Lijkt me duidelijk.

  *weihe, lucky*

 301. @ Kloot 16.59

  Ja, of aan Hennie Huisman tijdens zijn laatste optreden bij Pauw en Witteman .. toen Jeroen Pauw vroeg, nadat Hennie hartstochtelijk had zitten vertellen zijn geld ABSOLUUT niet bij de DSB bank weg te halen, of hij eigelijk wel een DSB-rekening had, en Hennie daarop ontkennend moest antwoorden.

  Weet je wel? .. die geknakte leukigheid. ..

 302. @ Piq

  En, vind jij ze dan eigenlijk wel ‘jong’? Of is het goed zolang ze maar voor de subsidieverstrekker als ‘jong’ gelden?

 303. @ Piq

  ik krijg het gevoel dat Erl Kloot en mij geen warm hart toedraagt.

  Wat gaan we daaraan doen?

  Is een bannetje een optie?
  Kan hij weg?

 304. YIHHHHHHHHAAAAAW!!!!

  *op Omerta springt en hem stevig de sporen geeft*

  Dráven .. jij kwakzoekende rechtse cookievaneigendeeg!

 305. @ Erl 17.11

  Tja .. dit beschouw ik als een copycat-complimentje, vriend.

  Hoe voelt het?

 306. @Erl

  Heeft niets met leeftijd van doen, maar met mentale ontwikkeling 🙂

 307. Erlimpressie van Omerta: een fluffy pussy met een grote bek…

 308. @Omerta
  Ik ga natuurlijk nooit in op verzoeken om bannen, maar voor deze keer wil ik wel een uitzondering maken. Wil je dat ik Kleaut ban? Doe ik voor je.

 309. @ Piq

  Zullen wij ons dan maar gevoeglijk distantiëren van ongeneeslijke retardio’s á la spuuglelijke Kleauter & verfoeilijke Sodomerta?

 310. @Erl
  Daarom ben ik nog aan het dubben of ik de subsidie zal accepteren, want van distantiëren kan dan geen sprake meer zijn. Hiermee wil ik niet beweren dat ik dezelfde nicks/personen als jij in gedachte heb.

 311. Omerta,

  Zo’n goed bedoelde buurman, zo’n kinderloze die graag met “Oom” aangesproken wil worden. Die vrijwillgt op basisscholen van kinderen die hij niet heeft. Die vooral staat bij het schoolzwemmen. Die een brommer met een aanhangertje heeft. Da’s Erl.

 312. @ Piq

  Wat weet jij eigenlijk over de triangulaire correlatie tussen bloedgroep, politieke voorkeur en spellingsvaardigheid?

 313. Raadseltje voor slimmeriken
  Voor dommeriken staat het antwoord er al bij 🙂

  Waarom kijkt een skelet niet naar mooie meisjes?
  Omdat hij daar geen oog voor heeft.

 314. @Erl

  Deze vraag aan mij stellen, is hem ook meteen beantwoorden 🙂

 315. KIJK NAAR LINKS————>

 316. Dat is rechts sukkel 😉

 317. @Repel

  Je moet naar beneden kijken.

 318. @ Repel

  lees voor “sukkel”: Kleauter en Sodomerta.

 319. Omerta is nie dom hoor pffffffffffffff.

 320. @ Repel

  Piq heeft – ook eens – gelijk: de links staan onderaan, niet rechts en ook niet links.

 321. @ Rapunzel

  Maar hij is dan ook niet slim. Hij zit er tussenin, een soort van nul. Een levensgrote nul. Een 0-negatief.

 322. @Erl

  O-neg heb ik en dat is vrij uitzonderlijk. Vraag Repel maar.

 323. @ Erl

  Het zag er op mijn beeldscherm anders uit voor het verzenden. Kon het niet weten en nu kan ik wel janken dat het links onder geplaatst is.

 324. @ Erl 5.27

  Vooralsnog rammel ik je alle kanten op .. hihi ..

  NTI-professor .. met je plakplaatjesdiploma’s.

  Doe eens wat terug, of ik prak nóg een banaan op je voorhoofd.
  Ben je net een bananentweeling met acne ..

  En ja, Erl .. jij bent het ontstekingsprocesje met de witte kop.

 325. @ Reperl

  Ook met dit o zo boze tegenslag kun je in het reine komen: zoek vertroosting aan de brede soelaasbiedende Erlborst en Erl zal je tranen proeven en laten parelen.

  € zweepje voor catharsieve sessie met Repel pakt €

 326. Wat is catharsief?

 327. @Piquant

  Waarom moet ik hier veel van weten?

 328. @ Reperl

  Ziehier het louterende antwoord:

 329. “Ik heb een nieuwe papa,” vertelt Luna van vier trots aan haar vriendjes in de kleuterklas, doelend op de nieuwe vriend van haar moeder.
  “En hij komt me straks ophalen na school!”
  Als het eenmaal zover is lopen Luna en haar klasgenootjes naar buiten om de ‘nieuwe papa’ te gaan bewonderen.
  “Kijk! Daar is ie, m’n nieuwe papa,” zegt Luna.
  Waarop de vierjarige Tim enthousiast roept:
  “Oh, die is keigaaf! Die hebben wij ook gehad!”

 330. En toch ben ik van mening dat von Z. een heerlijk stukje boven al deze onzin heeft geschreven.
  Hulde aan von Z, wegens het volharden in het aanleveren van zijn wonderlijke paarlen voor het stelletje zwijnen dat hier de draad steeds weer komt bevuilen.

 331. @repel
  Omdat ik jou een verpleegstersuniform aan zie hebben. 🙂

 332. Ojee… Erl slaat weer aan het geestelijk reinigen.

 333. Met de nadruk op slaan…

 334. Zeg Erl ..

  Heeft Tsja Tsja je wel eens verteld dat vrouwen vaak doen alsof ze klaarkomen?

  Hm?
  Misschien verklaart dat die appelschillen op je rug als je je weer eens verzadigd omdraait na haar *kuch* verwend te hebben.

  Ja, ik zeg maar wat, hoor ..

  hihi ..

 335. @Cookie

  Ik overweeg ook serieus die subsidie n iet aan te nemen , zodat ik vrij ben om het blog te maken zoals het mij het beste en prettigste lijkt.
  Ik heb er nl wel een beetje genoeg van, te lezen wie er allemaal NIET grappig zijn. Dat men niet doorheeft dat dit zo’n doorzichtige manier van jezelf omhoogsteken is….

 336. @ Piquant
  Ik stel voor dat we een barbeque organiseren. Alle haantjes aan ’t spit en smullen maar.

 337. @Cookie
  Heb jij zo’n grote honger dan ?? 🙂

 338. @ Erl

  Lees je 17.46 van Piq even, ja?
  Het gaat over jou.

  @ Piq

  Goeie post.
  Iemand moet het tenslotte eens tegen hem zeggen.

  *duimpje omhoog*

 339. Om voortgaand on topic te blijven:

  Wie leeft er hier een Blut-und-Boden-gevoel en zou zijn bloed voor volk en vaderland willen offeren?

 340. Pompiedompiedom ..

  *gaat in de schommelstoel van Piq zitten*
  *nagelvijltje pakt*

 341. @Omerta
  Ook jij leest alles (net als ik) en ook jij weet dat ik ene K bedoel en niet E.

 342. @ Piquant @17:48 ook wel bekend als 5:48 pm
  Na het lezen van de draad van vandaag barst ik van de honger.

 343. @Erl

  Gezien mijn *ahem* bijzondere bloedgroep, voel ik mezelf verplicht , als onze jongens en meisjes ten strijde trekken, me onverwijld tot de bloedbank te vervoegen , dus het anwoord is JA.

 344. Erlkönig Zegt:
  dinsdag 27 oktober, 2009 @ 17:50 bij 5:50 pm

  Afhankelijk van wat ik er voor terug krijg: ik, min of meer 😉

 345. @Cookie
  Ik heb linzensoep en stampot rauwe andijvie met runderworst en uitgebakken spekkies voor je. Ik wilde kosher eten, maar die spekkies verpesten weer alles 🙂

 346. Borrelen/Eten/Koffie
  * temp out *
  Blijf vooral niet waar/wie je bent allemaal.
  /wiedeschoenpast

 347. Piquant Zegt:
  dinsdag 27 oktober, 2009 @ 17:46 bij 5:46

  Je kunt het ook negeren, dat hijgerig gestuntel waar de zweetlucht vanaf komt… Hoogmoed komt vaak voor de val. En als dat niet zo is, is het een vorm van onzekerheid, een maskering voor het minderwaardigheidscomplex.

  En als het jou echt niet bevalt, ben jij nog altijd de baas 😉

 348. Voila…

 349. @ Piq

  Je bedoelt toch overduidelijk Sodomerta & Kleauter?

  € niets te vrezen heeft €

 350. @ Piq

  Ah, je bent jehudisch?

  Erl heeft een zwak voor jehudische dames – zeker als ze ook nog roodharig zijn.

 351. “Sommige mensen denken dat het type bloed iets zegt over de persoonlijkheid. Gezegd wordt dat Type A rustig en vertrouwelijk is; Type B creatief en prikkelbaar; Type AB is nadenkend en emotioneel; en Type O is een zelfverzekerd leiderstype.”

  Zelf een type A Rh D- is….

 352. Om voortgaand on off topic te blijven: welke nationaliteit zou ú moeten hebben, gemeten naar uw aantal gelukkige levensjaren?

  Nederlander heeft 60 gelukkige levensjaren

  ROTTERDAM – Nederlanders hebben gemiddeld zestig gelukkige levensjaren. Dat concludeert althans geluksprofessor Ruut Veenhoven van de Erasmus Universiteit Rotterdam dinsdag in zijn zogenoemde Happy Life Years index.
  Inwoners van Costa Rica hebben de meeste gelukkige levensjaren (66,7). De Zimbabwanen sluiten de rij met slechts 12,5 jaren.

  Nederland bekleedt de twaalfde positie op de ranglijst en doet het beter dan de buurlanden Duitsland (55,2) en België (58,6). Ons land blijft wel weer achter bij Scandinavische landen als Denemarken (65,0), Noorwegen (62,4) en Zweden (62,8).

  De Happy Life Years index is gebaseerd op twee elementen: levensduur en levensvoldoening. De meest recente lijst omvat 148 landen en bestrijkt daarmee volgens de geluksprofessor 95,5 procent van de wereldbevolking.

  (ANP)
  27/10/09 12u39

 353. @ Stetsonpetje

  En U volgt zeker ook het bloedgroependieet?

  http://www.skepsis.nl/bloedgroepdieet.html

 354. @Erl

  Nou ben ik eens in Costa Rica geweest en het is erg paradijselijk ; als je werk en geld hebt, maar zoniet…brrrrr.

 355. @Erl

  Ik eet ook wel eens vis (gefilte) op vrijdag, maar ben niet katholiek…

 356. @ Piq

  Jouw bloedgroep – e pluribus unum! – zou volgens jou heel bijzonder zijn, maar hoe wens je dat dan te rijmen met onderstaande citaat van voornoemde bloedgroepdieetanalyse?

  “Niet iedereen voelt zich in gelijke mate aangetrokken tot het bloedgroepdieet. Te oordelen naar de e-mails van discussianten op de website van D’Adamo zijn circa vier van elke vijf fans van hem vrouwelijk, maar misschien is dat niets bijzonders voor een alternatieve gezondheidsleer of dieethype.

  Vrijwel alle discussianten geven hun bloedgroep, er zijn onder hen 60% O en 24% A. Dat zijn veel meer O’s en veel minder A’s dan er in de VS rondlopen. Kennelijk spreekt flink veel vlees eten en het volkorenbrood laten staan nogal wat mensen aan, en gaat dag in dag uit yoghurt, tofu, misosoep en sojamelk gauw vervelen, om maar te zwijgen van het gedoe je eigen brood en pasta te moeten maken.

  Over Nederland is weinig bekend. Bij het Voedingscentrum in Den Haag, dat veel vragen van afslankers krijgt, oordeelt men dat de hype alweer voorbij is. Een dieet dat koemelkkaas verbiedt voor O’s en A’s heeft weinig kans om hier populair te worden. Het schijnt in Nederland voorlopig nog wel los te lopen met de toepassing van het bloedgroepdieet op ernstig zieken. Behandelaars en voorlichters van kankerpatiënten krijgen veel vragen over tal van alternatieve methoden en diëten, maar het bloedgroepdieet is slechts hier en daar bekend.

  Ondertussen maken de ideeën van D’Adamo opgang in de fantastenliteratuur. De kunstenaar Drunvalo Melchizedek beweert dat stukken van zijn boek De geometrie van de schepping hem persoonlijk door de Egyptische god Thot (‘Thoth’) zijn ingefluisterd. Aan het eind van deel 2 beschrijft hij echter gewoon de theorie van D’Adamo zonder diens naam te noemen als een van de meest gedocumenteerde gevallen van recente mutaties. Melchizedek voegt aan al het moois van D’Adamo toe dat de overgang naar landbouw en mutatie naar bloedgroep A in gang gezet werd nadat een grote komeet de aarde trof vlak buiten de kust van Atlantis. Daarna stapt Melchizedek weer over op een ander onderwerp, de nieuwetijdskinderen (zie Skepter, september 2001), die volgens hem een gemuteerde lever hebben, een reactie op verbijsterende moderne veranderingen zoals junk food.”

 357. Hahaha, nee hoor Erl. Ik ben een echte carnivoor.

 358. @Erl

  Ik ben niet van de kwakzalverij en de dieetgoeroes. O neg komt in het westen niet zo heel veel voor, maar misschien ben ik in Zwasiland of in Costa Rica wel weer heel erg doorsnee.

 359. @ Stet

  U bent dus indirect verantwoordelijk voor de ontbossing van het regenwoud en voor het onnoemelijke dierenleed in de bioindustrie – om maar te zwijgen van alle malpraktijken met hormonen in vlees?

 360. Al dagen intrigeert het mij dat er mensen doorklikken via nl.wordpress.com/tag/kamasutra. Ben dan wel weer te lui om uit te zoeken waarom dat is (dat doorklikken).

 361. @ Piq

  Ah, jij bent dus meer een volgzaam discipelinnetje van Sonja Bakker of de nieuwe ster aan het dieetfirmament: Karin de Zoete (nomen est omen)?

 362. @Erl
  Slechte mensenkennis. Het woord discipel is op geen enkele manier op mij van toepassing (op bewust niveau dan).

 363. @ Erl
  Er bestaat supermarktvlees en er bestaat ècht vlees. Ik kies voor het laatste. Kost wat maar dan heb je ook wat.

 364. @ Piq

  Daarom gebruikt Erl dan ook ‘discipelinnetje’ en niet ‘discipel’.

  Juist zij die menen gans vrij te zijn, blijken bij nader onderzoek geketenden. Erl zal je helpen tot ware vrijheid te bekomen – met eventueel inachtneming van de sjabbat.

 365. @Piquant 18:20

  Ik lees dat wel vaker van bloghouders.
  Mij intrigeert het hoe en waar je dat kan zien, waarom dat kan en wat het nut daarvan is. En ook of je dan kan zien wie er doorklikt. 🙂

 366. Moeha; iemand, die zich geluksprofessor noemt. Ik verzeker jullie; de man is gewoon een oplichter.

 367. @ Stet

  Vlees = vlees.

  Welbeschouwd – in boeddhistisch-metafysische zin dan – eet U door zo liederlijk vlees te verorberen al Uw voor- én nazaten én alle andere levende wezens die er ooit waren, zijn en zullen zijn op.

 368. @ Piq

  Het intrigeert Erl in hoge mate waarom het jou al dagen intrigeert dat er mensen doorklikken via nl.wordpress.com/tag/kamasutra. en ook vindt Erl het intrigant waarom je dan wel weer te lui bent om uit te zoeken waarom dat is (dat doorklikken).

  Ben je soms een akrasisch menstype met perverse trekjes?

 369. Erlautocorrectie:

  akratisch

  i.p.v.

  akrasisch

  zucht, pfff…

 370. @Erl,

  i.p.v.

  akrasisch

  zucht, pfff…

  ?

 371. @ kip zonder

  “Moeha; iemand, die zich geluksprofessor noemt. Ik verzeker jullie; de man is gewoon een oplichter.”

  Iets verzekeren zonder enige substantiële onderbouwing van feitelijkheid of aannemelijkheid getuigt Erler inziens juist zelve van oplichterij althans laaielichterij.

 372. @ Salie

  akratisch i.p.v. akrasisch!!!

  Domme #&*^$#@!!!

 373. @Rosalie
  Als er iets is waar we geen weet van hebben, is het de wereld achter de frontpage van het blog. Waar mensen op klikken; links, topic’s en hoe vaak. Waar mensen op zoeken (je kan het niet verzinnen waar mensen allemaal op zoeken en dan via de tags o.a. op Piq terecht komen.

  De mailadressen; ip adressen en nog veel meer.
  Zo kan ik van(max) drie mensen per dag zien waar ze naartoe surfen, met wie ze chatten en mailen.

 374. @Erl 18:34

  Ik verzeker je; alle theologen zijn ook oplichters. Moet KzK dit ook onderbouwen?

 375. @ Piq

  Kamasutra .. AH, juist ja .. de edele kunst der liefde bedrijven op zijn Kantonees.

  Kijk eens hier, mijn beste .. ik zou jou dus kunnen inleiden in de vele lichaamshoudingen die ik beheers mbt het paringsproces.
  Ik noem een Engelse kruiwagen, ik noem de Cliffhanger ofwel de “to hands for you-grip”, ik noem het Kielkletteren, etc. etc.

  Thans is mijn blokkade inzake het bovenstaande gelegen in het feit dat er hier wat geestelijk minder bedeelden aanwezig zijn, waar ik niet mijn handen in het vuur voor zou durven steken.

  We moeten er uiteindelijk niet aan denken dat bijvoobeeld een Erl vanavond zijn 83 jarige buurvrouwtje van 4 hoog achter confronteert met zijn 9 knoertharde centimetertjes, gillend dat zij “er godverdomme AAN moet gaan hangen” ..

  Nope .. doen we niet.

 376. @Erl,

  Ter verduidelijking:

  die
  zucht, pfff… kon ik niet plaatsen. Domme #&*^$#@!!!

 377. @Omerta
  De liefde bedrijven en ondertussen aan de Kantonese keuken denken, maakt het allemaal wel een stuk aangenamer.

 378. ik heb o-neg, maar dat zal niemand verbazen

 379. Piq bij 6:39 pm
  “Zo kan ik van(max) drie mensen per dag zien waar ze naartoe surfen, met wie ze chatten en mailen.”

  Oh Ja Joh?

  Hahahahaha 😀

 380. @ Sodomerta

  Ah, nimmer deed U Uw vermaledijde naam meer eer aan dan nu, Gij Grote Onwetende!

  De Kamasutra gaat slechts zéér ten dele in op de oeroude Indiase kunst van het liefdesspel. Oneindig meer en bovenal handelt zij over levenskunst en de kunst van het genieten in al haar facetten.

  Erl zoudt U zowaar een erotomaniakale dwergnecrofiel in travestie genoemd hebben, ware het niet dat Erl zich weet te beheersen wanneer er dames ten blogzent verkeren.

  En ja, daar bedoelt Erl inderdaad against all odds Piq, Repel & Salie mee.

 381. @ Piq 18.43

  Ik dacht het wel, he?

  IK DACHT HET WEL!

 382. @ Erl 18.45

  Appelschillen.

 383. @ Salie

  Duidt U deze faux-pas Erl niet euvel, schone dame. Ook Erl kan soms ten prooi vallen aan een lichte dwaling.

  € rozen naar Salie en tomaten naar Sodomerta werpt €

 384. Onderwijl mag het duidelijk zijn dat Sodomerta de geluksverwachting van een tandenloze Zimbabwaan heeft.

 385. @Piquant 18:39,

  LOL!

 386. *Erl zijn broek naar beneden trekkend en zijn balhaar in de fik zet*

  YIIIIIIIIHAW!

 387. @Vlunk @18.44
  OMG nooit gedacht dat wij enig raakpunt hebben en dan ook nog zo’n intiem punt.

  *rent naar wc*

 388. @ Oma Rita

  Uw vuur treft geen enkel doel wijl Erl immer gans geschoren is, zoals het een heer betaamt.

 389. @piq
  ik geef al jaren geen bloed meer (op)

 390. @Erl

  Er zijn verschillende aantrekkelijkheden voor een heer en een man. 🙂

 391. zo’n broodje lever naderhand was wel lekker, maar ik gun het anderen gewoon niet meer, iedereen kan er mee geholpen worden.

 392. Wat is vluk ongelooflijk traag vandaag?

  € wet van remmende voorsprong werken ziet in vluksporen €

 393. Ik heb geen bloed…

 394. @ Piq

  U valt dus liever voor ongeschoren types als Sodomerta?:

 395. @Sytze’
  Waarom ben ik in het geheel niet verbaasd ? 🙂 🙂

 396. @lorre
  nope, je mag het pas minuten tot uren naderhand lezen…

 397. @ vluk

  U heeft een gemuteerde lever?

  Zie Erl supra.

 398. Zó .. nou, .. ik dacht dat het bewijs zo wel een beetje rond was ..

 399. En een hart heb ik al helemaal niet.

 400. @zeik
  fijn dat je lorres fetish blootgelegd hebt
  maar ja, als je 9 jaar oud bent heb je nog geen baardgroei, probeer hem dat aub zsm duidelijk maken.

 401. @Omerta

  LOL

  @Sytze
  Volkomen overbodige mededeling 🙂

 402. @ Zo-Dom-Inerta

  Potsierlijk zelf in elkaar geflanst bewijs bezit geen enkel kracht van bewijs, sterker nog, onderbouwt juist het fiere tegendeel.

  Pfff…

 403. * FREE VLUKKIE AKSIEBEVRIJDINGSFRONTCAMPAGNE *

  Schrijf je naam onder die van Erl als je proactief wilt pleiten voor een toekomstige vlukontbanning.

  1. Erl
  2. …
  3. …

 404. @ Erl 7.04

  Tsja , joh … (hihi, ik zei Tsja) ..
  Soms kan bewijs welliswaar flinterdun zijn, de impact op de jury is in deze echter genoeg om jou tot wanprestaties in de echtelijke sponde te veroordelen.

 405. @lorre
  ach
  vond je mijn warme aandacht voor jou vervelend?

 406. @Erl 18:51

  Beter; geluks- en levensverwachting. Zo levert O. toch nog een bijdrage aan het geluk van zijn naasten.

 407. Tot is voor.

  Even wat anders …

  Gaat er nog iemand pianomuziek plempen?
  Ik ga namelijk zo weg.

 408. @ KzK

  Leuk om te zien dat je al klotsende okseltjes krijgt wanneer je je tot mij moet richten.

  Zou je mij willen zijn?
  Mijn gave van vilein entertainment willen bezitten?
  Mijn soepel vermogen tot creatief vermaak ipv de strontvervelende zwartgalligheid van jezelf?

 409. @omerta
  feijenoord heeft thuis met 1-0 gewonnen van venlo…

  ff dimmen ja?

 410. @piq
  applaus
  je wordt steeds sneller
  wellicht is het een beter idee me in awaiting mode te zetten zo gauw ik echt beledigend wprdt?
  dat zou wel zo veel frustratie en ingehouden woede schelen…

 411. Heb jij ingehouden woede dan Vlunkiepunkie?

 412. @ja doei Vlunk
  De afgelopen dagen heb ik al niet alles doorgelaten, zoals je weet. Om nu steeds te moeten kijken of jij (zoals je al aankondigt) weer echt beledigend wordt, heb ik er niet voor over. Liever jij gefrustreerd en ingehouden woedend, dan ik.

 413. @ Vlunk

  Ik ben geen aanhanger van het voetbalgeloof ..
  Ik zie er totaal geen vermaak in.
  Ik zie alleen 22 zwaar overbetaalde Marokkaantjes met een balletje.

  Doet me niets.

 414. @sytze
  regelmatig

 415. @omerta
  lul
  ooijer is enn nog rasechte amsterdammer

 416. @piq
  jij ook bedankt

 417. @piq
  je doet nu net alsof dat een heleboel extra inspanning zou betekenen van jouw kant terwijl je toch dagelijks gewoon de laatste bent en het licht uit doet.
  stel je niet aan

 418. Vervelend voor je Vlunk. Ik leef met je mee hoewel ik zelf niet weet wat ingehouden woede is.

 419. @Vlunk
  Voor een gebande, mag je niet mopperen met mijn aanpak zou ik zo zeggen.

 420. Soms moet ik wel ingehouden woede veinzen maar daar ben ik dan ook weer niet goed in. Laatst (begin september) nog de aannemer op zo’n wijze benaderd. Hoor ik achteraf dat hij daarna afgevoerd is naar het ziekenhuis. Het gaat nu een stuk beter met hem. Lichamelijk althans.

 421. Zijn hart doet af en toe nog vreemd. Op zich is dat dan ook weer niet erg want hij stopt toch met zijn zaak. Min of meer noodgedwongen. De recessie hè?

 422. Zit iedereen aan de soep of zo?

 423. ach gut, piq gaat op haar strepen staan

 424. Omerta,

  Niet veder vertellen, maar volgens mij is Piq op me.

  *geschrokken weihe*

 425. @Kleaut
  Ben ik zo doorzichtig? Jaaaaaha, ik ben erg gecharmeerd van je fijngevoelige humor.

 426. en weer 3 posts verdwenen… 4, inclusief deze

 427. wie controleert de controleurs?

 428. @Vlunk
  Exclusief deze dus.

 429. @piq
  fijn
  wederom erg bedankt

 430. @Omerta,
  Ik word ook een beetje flauw als ik hoor dat er bij zo een club weer geld uit de kas mist. Dan kan het volk bijspringen. Voor een stelletje arbeiders die hun kunstjes mogen doen voor andere volkse types. Jakkes. En een rommel dat het geeft zo een wedstrijd. Nee hoor, ik word al allergisch als ik de radio op een woensdagavond per ongeluk op 1 zet. Dan is daar zo een roepende man die scheeuwend verteld waar het volgens hem over gaat. (maar hij overdrijft dan als de neten, dat schijnt er bij te horen). Tirannie vind ik het.

 431. @piq
  ik ga verzoeken dat mijn ingevroren bloed never nooit niet voor jou gebruikt mag worden.
  graag gedaan.

 432. @ Piq

  Mag ik je voorstellen: Kloot.

  @ Kloot

  Mag ik je voorstellen: Piq

  Welnu, de rest moet groeien.

 433. @Omerta
  Some things grow fast 🙂

  Eten en zo. Laters
  Daaaaaaaaaag Vlunk , kusje.

 434. Voetbal is voor het volk…

  *eten gaat*

 435. @kleaut
  ik heb je meisjesboeken vandaag niet af kunnen leveren.
  Mijn ferrari weigerde dienst, zeker nadat het duidelijk werd dat hij 2 keer op en neer zou moeten rijden gezien het aantal dat je plotseling hebt gedrukt in de fabriek van je werkgevert.

 436. @piq
  liever niet

 437. @ Soof

  Ongeacht of je mijn mening deelt: het zij zo.

  Ik kan hiervandaan de vier hoeklampen van de Kuip zien, ben grootgebracht met het eeuwige geleuter over “onze club”, ondervind al meer dan 28 jaar parkeer en inrijdhinder van de bezoekende supporters en heb zelf meerdere malen werk in de Kuip uitgevoerd .. het doet me geen reet.

  Ik heb geen respect voor de sport, en daar is alles mee gezegd.

  Mijn interesses qua sportbeleving liggen elders.

 438. Piq,

  Ik ben verdomme helemaal niet fijngevoelig. Dat is een fabel. Door onwelwillenden de wereld ingeholpen om me kapot te maken.

  Maar even iets anders…

  *pondje blueband pakt*

  Zullen we?

 439. Zo, ik ben er weer en ben benieuwd of iedereen lekker heeft gegeten.
  Blue band, bleeeeeeeer

 440. Uiteraard hebben we lekker gegeten 🙂

  Vanmiddag heerlijke verse zalm gehaald, zo vers mogelijke aardappeltjes om te poffen in de schil en een lekker compôte gemaakt van appeltjes, kweeperen en veenbessen (neen, geen gelei! compôte).

 441. @Sytze
  Onegtwijfeld lekker, maar die combi vind ik vreemd. Meer voor bij wild of dus toch niet ?

 442. Zalm en dan een lekker compôte gemaakt van appeltjes, kweeperen en veenbessen er bij??!!
  Zelfs bij ‘wilde’ zalm smaakt dat niet…

 443. @Stetson

  Ik wilde ook zeggen; ook niet bij wilde zalm en die bestaat hier niet eens. Wordt soms wel als zodanig verkocht, maar is fake. Slechts in Schotland /Canada en dat soort plekken, waar je er met je neus bijzit, kun je nog wel eens een krijgen, maar dan mag je je handen dichtknijpen.

  maaaaaaaaar het wil niet zeggen, dat wat wij niet lekker lijken te vinden, dat Sytze dat niet wel lekker vindt. (smaken en twisten).

 444. Probeer het maar eens uit, je zult er versteld van staan. Oja, de peertjes en veenbessen mogen in de meerderheid zijn, dat dan weer wel. En de zalm moet redelijk rauw blijven.

 445. Vanavond gegratineerde aardappelpuree (ja, zelfgemaakte) met wortelsalade, witte bonen in tomatensaus, sperziebonen en een tartaartje met worchestershire-jus gegeten. En dan als nagerecht Yoghurt met zelfgemaakte bramen- met bosbesbessencompôte erbij.
  Lekker.

  Trouwens, van zalm maak ik t liefst zalmsalade.

 446. @Sytze 22:11
  Wat zijn in godsnaam verse aardappeltjes?

 447. @kipzkop
  Nieuwe misschien? Of zijn die er nu niet ?

 448. @Piq

  Echt verse vis is niet te vreten. Vraag maar aan een kenner.

 449. Beetje gember erdoor eventueel…

 450. @Piq 22:33

  Nieuwe zou kunnen. Maar verse aardappels bestaan niet. Combinatie zalm met aardappeles deugt ook al niet.

  Zalm met vruchten is trouwens net zo vreselijk als de befaamde tong veronique.

 451. Verse aardappels hebben (nog) geen uitlopers. Daarom zijn ze zo geschikt om te poffen. In veel zeezout in aluminiumfolie in de oven.

 452. He ja, heb ik altijd al leuk gevonden, kletsen over eten en recepten etc uitwisselen.

 453. @Piq 22:34

  Is echt zo. Vraag maar aan die kennis van je.

 454. Kipzkop
  Ooit bekend als tong Picasso?

 455. @kipzkop
  Te laat om te bellen, maar donderdag een lunchafspraak. Je bedoelt de vishandelaren?

 456. Nieuwe aardappels KzK. Je hebt helemaal gelijk. Nieuwe aardappels, vers gehaald bij Toontje, afgelopen zondag.

 457. @Piq

  Ja ; ook bekend onder die naam en ik bedoel de vishandelaren. Voor de goede orde; echt vers is direct uit het water of de zee. Die is niet te vreten.
  Ook vis dient enigszins a.h.w te besterven.

 458. @kipzkop
  Ik laat vis altijd drie dagen (het liefst in de zon) liggen. Is dat te kort ?

 459. @Syze 22:14

  Je bedoelt; nieuwe aardappels; net gehaald bij Toontje. En niet vers gehaald bij Toontje. Het onderwijs werpt zijn wrange vruchten af.

 460. KzK bij 10:32 pm
  Het is nu aardappelrooitijd…

  Morgen komen Franse vrienden hier eten. Niks eend of wat dan ook aan Franse frutsels.
  Ze geylen op mijn ‘a point’ gebakken sucadelapjes (dus niks sudderen!) met gewoon Hollandse ui en champignons. Aardappeltaartje (staat la af te koelen) gratineren en Hollandse sperziebonen er bij. En als toetje vanillevla want dat is niet te koop in Frankrijk…

 461. @Piq 10:44

  Het is me wel weer duidelijk. Geen moeite is jou te veel om iets niet te begrijpen.

 462. Met “vers” bedoel ik doorgaans: zo kort mogelijk geleden bij een zo oorspronkelijk mogelijke leverancier gehaald.

  Verse aardappels (en in het seizoen ook de asperges) haal ik bij Toontje bij de Wetering, Vers vlees bij Ton en Wil Tonus en verse vis op Hoog Catharijne…

  Hoe noemen jullie dat soort producten?

 463. @Sytze 22:48

  Heel toevallig woon ik in een visserplaats. Aldaar is men unaniem van mening dat er in de grote steden van dit land in het geheel geen goede/verse vis te koop is.

 464. @Stetson

  Ik zou allerminst blij zijn met franse kennissen, die mij tripe zouden voorschotelen, hoewel dat hier ook lastig te verkrijgen is.

 465. @ KzK
  Eens….
  Vis moet je daar halen waar het aan land gebracht wordt.

 466. Dat zou zomaar kunnen KzK. Daarom zeg ik ook: “zo vers mogelijk”. Ik kan me herinneren dat destijds, toen ik nog op steenworp afstand van een vissersdorpje woonde (kwartiertje lopen naar het strand) daar dezelfde rgeruchten de ronde deden. En terecht, men mag toch ergens trots op zijn?

 467. Hallo allemaal. Als jullie het niet erg vinden. Ik ga het niet allemaal doorlezen vandaag 😉

 468. Overigens komt die visboer op Hoog Catharijne uit Bunschoten-Spakenburg. Zullen we hem het voordeel van de twijfel geven? De vis is er verser dan de voorverpakte vis van Albert Heijn, me dunkt.

 469. @Repelsteeltje 22:55

  En als wij dat wel eens erg zouden vinden?

 470. @Sytze 10:56

  De voorverpakte vis bij de supermarkten dient men te mijden.

 471. @kippie

  Dan draai ik me nogmaals om 😉

 472. *zorgvuldig mijdt*

 473. Tripe ies lecker! Net als andouillette 🙂

 474. @steston

  Ik wil gaarne ondertiteling

 475. Maar…. OT, ik ga me eens scheren. Mocht ik morgen niet reaguren, mijn bloedgroupie is A- 😉

 476. Slaap wel Hoedeman…

  U maakt het mensen heel moeilijk om zichzelf niet uit te nodigen 😉

 477. Psst. Sytze… Ik noem ’t maar eenmaal; Hom en kuit.

 478. Dank voor je openhartige antwoord Soof! Maar uh… wil je er de vraag nog even bij herhalen?

  Sorry, ik let niet helemaal op vanavond. Ik zit een syllabus te schrijven en ondertussen een fles Beerenburg leeg te zuipen.

 479. @Kip,
  een paar weken geleden kocht ik voorverpakte kabeljauw bij een super. Nou, ik gooide het na bakken maar gauw weg (ik bespaar je details) en ging maar snel naar de visboer om verse aanschaffen. Je hebt gelijk dus.

 480. Dagelijkse stonden, liefdesverklaringen en vis, als daar geen korrelatie tussen bestaat?

  @Soof Las je gedichtje een paar topics gelee. K vond ‘m mooi!

 481. Goede avond trouwens…..

 482. @ Kip In Den Haag is de visch anders ook best goed hoor. En goedkoop ook trouwens. Zou dat komen omdat Scheveningen dichtbij is?

 483. @Sytze,
  Lamaar.
  Ik bedoelde te zeggen dat niet veel mensen weten hoe lekker dat is.

 484. @Sikkeneur Zegt:

  dinsdag 27 oktober, 2009 @ 23:16 bij 11:16 pm
  Dank je wel.

 485. @FvonZ,
  Vis goedkoop?
  Nou, ik geloof dat het duurder is dan biefstuk.

 486. owwww…. Hom en Kuit!

 487. @F van Z

  Het zou kunnen; zelf woon ik in Scheveningen; maar ken geen enkele
  goede viszaak in Den Haag. Wellicht met uitzondering van Buys in de Weimarstraat.

 488. Wat een fantástische prent trouwens weer bij dit Topic. Repsect.

 489. @ Kip
  Zelf stop ik wel eens bij die viskraam op de hoek van de Melis Stokelaan en de Leyweg… 3 lekkerbekken voor € 4,50…

 490. Ik lust wel visch, maar mijd het als het enigszins kan.
  Ben zo’n pechvogel die altijd de graatjes treft…..

 491. @Soof

  Leuk dat je dat (steeds) zegt. ‘l Honneur aan VonZ

 492. @Sikkeneur

  Als dat je enige sores is….:)

 493. @Piq,
  Ach, ik meen ’t gewoon. Dus het is niets.

 494. @ F van Zeikhoven

  Daar kom ik nooit. Is veels te ver weg. In een straal van 1 kilometer
  zitten er 8 visverkopers. De beste is Spaans .

 495. @Soof

  Als we allemaal wat attenter zouden zijn, zou het leven een stuk aangenamer zijn en dit meen ik echt.

 496. @Sikkeneur

  Als je de zegen van Blasius ontvangen hebt, kan je niets overkomen.

 497. @Sytze

  Wat lekker is en niet al te kostbaar; poon in sinasappel/dragon saus +risotto en gemengde paddestoelen.

 498. Gelukkig ben ik niet de enige die nog aan het werk is 🙂

 499. @ Anti
  tnx 🙂
  Ik kèn nog een grapje over baby’s en scheermesjes. Maar die clou heb ik nou al weggegeven… 😉

 500. kipzkop
  dat klinkt idd “jammie”.

 501. @ Piquant / Sytze
  Jaja, al vijf uur gewerkt deze week. Ik denk dat ik de komende poaar dagen maar eens niks doe.

 502. Kudt, hoe komt die K. Vaak nou weer aan een sleutel van de voordeur…
  *plop*

 503. @Cookie
  Hoi, kunnnen we hier van je genieten.

 504. kip zonder kop Zegt:
  dinsdag 27 oktober, 2009 @ 23:39

  Slechts genot is kostbaar 🙂

  Of, zoals Frits Bolkestein heel Epicuristisch tegen me zei: “het gaat er niet om wat je eet maar met wie je eet”.

 505. @ Piquant @ 23:42 om en nabij 11:42 pm
  Er ligt ook een claim van mevr.l van eigen deeg.

 506. @ Sytze
  Plakje geitenkaas met kruiden?

 507. Gaarne CookerT

 508. @Sytze
  Dat is alleen als je eet om te netwerken.

 509. *Snack-a-Jack richting Cookie schuift*

 510. Wanneer eten net liefde is bereidt
  Dan smaakt het immer lekker.

 511. No way Piq, dat is altijd zo.

 512. Ook wel een beetje voor de smaak hoor. Het is heuse ‘Bastiaanse’. Dat is Überkaas van de geitenwollensokkenmarkt in den Bosch.

 513. @Soof

  Lichtelijk overdreven….

 514. @Piq

  Sores….? Graatjes in je keel zijn een lijdensweg die ik jezus , noch ergste vijand gun 🙂

 515. @Soof
  Als het een contract of substantiële subsidie oplevert ook.

 516. Op de Bossche mert hedde goei spul.

 517. @Sytze

  Genot, pure genot kost mij niet meer dan wat lieve woorden….

 518. Inmdidels is de vrede weer over het InternetZ nedergedaald zie ik.
  Wat een genot.

 519. @Sikkeneur
  Je wordt steeds leuker. Alleen maar lieve woorden en ook nog tegen Sytze?? Tssssssssk

 520. @Sik:

  Er is meer genot dan dat… Maar dan nog is ook dat genot waardevoller dan die paar woorden die het kost.

 521. @Piq,
  vind je?

  @Cookie,
  Tuurlijk. Geld is ook energie. Alles is uit te drukken in energie, denk ik. Lekker is energie, een contract ook. Ja, vanaf een hoger point of view gezien dan hè?
  Dat komt, ik heb weer zo’n kosmische blik. Ik zag de grootte van het Universum op U-tube.
  Alles is zó relatief.

 522. Ff wat anders…
  Iemand hier ervaring met XTC?
  Stond vandaag een aardig artikel in de Spits (dacht ik) dat 4 pilletjes p/j best te doen zijn met voldoende vocht achter de hand.

  Instant Halleluja?

 523. @Sytze

  Bolk heeft het weer eens niet begrepen, Het komt uit Papoea land; en het is
  het gaat er niet om wat je eet; maar wie je eet. In Nieuw Guinea hebben ze om die reden een voorkeur voor Japanners.

 524. @Kip
  Toch wel scharreljapanners hoop ik.

 525. Mag ik éven zweven, want de blog vereist dat op dit ogenblik?
  /zweven aan.
  Het ultime genot is. Is er al dus (dus al). Grappig hè? Je schijnt het alleen maar toe te hoeven laten. Hoe? Door gewoon niets te doen.
  /zweven uit.

 526. Over genot gesproken à € 10….

 527. @Sikkeneur
  Lang lang geleden wel eens lsd (lekker) en natuurlijk een joint so now and then, maar ik zou het wel durven en willen.

  @Kipzkop
  LOL

 528. Uiteraard heeft Frits het niet begrepen KzK…

  Hoewel, die gebakken foetus… hij wist niet hoe snel hij die moest verbergen. Foetus met honing tijmsaus… jammie

 529. @Piq
  LSD dot me denken aan Lucy in the Sky with Diamonds. En aan moederkoorn. En aan de Hoffman. Sympathieke kerel.

 530. Over XTC, Papoea en foetus.

  Zoals de Mexicanen een wurmpje in de mezcal doen, zo is er op Nieuw Guinea een lokale borrel met een hertenfoetes er in.
  Daar kan geen LSD of XTC tegenop naar verluidt.

 531. @Sytze
  je zegt er niet bij dat jongetjes van 26-28 weken (als foetus) het lekkerste zijn.

 532. @Sik:

  XTC is te modern. Ooit eens geprobeerd en ik werd er niet vrolijk van. Haal gewoon 3 gram lekker droge Pollum, meng dat met Speculaasmix van Baukje of Dr. Oetker, bak een pond koekjes (van eigen deeg), circa 8 minuten in de oven per lading en voor 3 tientjes heb je 50 tot 100 mensen erg gelukkig. Lekkerder stoned kun je niet worden.

  Je ziet ze dan pas echt goed vliegen.

  ©1985 Sytze Vliegen

 533. @Piq

  Al eensch geprobeerd om met de jeugd mee te gaan, viel niet slecht 😉
  Toch via vrinden vernomen dat menigeen knal psychotisch en uitgedroogd een gesloten afd. van een psychiatrische instelling een tijdje- al, dan niet gedwongen- bezoekt.

 534. @Cookie,
  Ooow. Jakkie. Maar, een goede trip is nooit weg, mits niet gek geworden dan, dat dan weer wel.

 535. Piquant Zegt:
  woensdag 28 oktober, 2009 @ 00:01

  Mevrouw is een kenner?

 536. Wel opletten dat je je niet in het geweitje verslikt Soof.

 537. @Sikkeneur
  LSD bad trip? ja dat is het risico 🙂 Maar vergis je niet, er waren in die tijd ook mensen die zonder LSD ook gek zouden zijn geworden of het al waren.

 538. De speculaasmix mag ook van Koopmans zijn trouwens…

 539. @Sytze’

  Ik heb onvermoede kanten 🙂

 540. Neem per persoon een halve tot een hele gram wiet.( of +/- 10 gram voor een cake)
  Maak dit helemaal fijn, en meng dit met +-200 gram gesmolten roomboter, in een pannetje.
  Laat dit geheel ongeveer 20 minuten in een grotere pan met kokend water staan.(au-bain marie)
  Giet nu de vloeibare boter door een fijne theezeef, zodat de restjes wiet er uit gezeefd worden. De THC is nu geheel opgelost in de boter zodat we “het groene restje” niet meer nodig hebben.( Als je twijfeld aan mijn verhaal mag het ook gewoon erin laten, maar dit zal de smaak niet ten goede komen.
  Laat nu de boter weer stollen in de koelkast.
  Als de boter weer hard geworden is, dan is ze klaar om verder te verwerken in een lekkere cake.

 541. @Soof
  Ja, pollum. Te koop bij het betere antiquariaat.

 542. @Kip zonder:
  Mocht je ooit eens in de buurt van Hoorn zijn: Hoogland vis, in het centrum (Gedempte Turfhaven 36). Echt akelig lekker. En! stadje aan het ijselmeer dus dicht bij het vuur.

  Als je het niet lekker vind, betaal ik je vis (tot een maximum van dertig euro, ik ga je Bar Mitswa niet sponsoren natuurlijk).

 543. NEE NEE NEE Cookie!

  Mijn stelling destijds was dat een cake ongeveer 30 minuten in de oven moest. Misschien zelfs wel 50. Dat langdurige proces van opwarmen zorgt ervoor dat de tHC verdampt… VERDAMPT!

  Daarom zocht ik naar iets dat sneller klaar was. Speculaas met shit, ook wel Spacylaas genoemd, is echt het beste recept.

 544. Mijn wens is vanavond helemaal uitgekomen. Recepten uitwisselen en lekkere adresjes voor vis 🙂

 545. @Sytze
  Ik heb d’r anders goeie ervaringen mee. En ’t voordeel van hashboter is dat je een mooie homogene verdeling krijgt.
  Ik kan me nog wel van die cakes herinneren die aan een kant zo groen waren als een deense schimmelkaas. Dan was het vechten om het kontje. En liters thee drinken tegen de trekkende huig.

 546. @Cookie
  Die huig en de dorst en vooral de ongelooflijke behoefte aan chocolade. Ik stel voor er een chocoladecake bij te bakken.

 547. En je kan ’t ook gewoon op ke krentenbol smeren natuurlijk. Voor bij de picknick. Krentenbol met hashboter en een flinke plak komijnenkaas.

 548. LOL @ trekkende huig…

  Hoe herkenbaar

  Stoned is stoned Cookie dus wat dat betreft maakt het weinig uit. Alleen moet je van hashboter geen cake bakken maar gewoon op je boterhammetje smeren.

  Overigens Cookie, wist je dat die Bastiaansen Kaas uit De Goorn kwam?

 549. Spacearretjescake!!
  Hoeft niet verhit te worden en meteen je vreetkick te lijf.

 550. @Cookie
  Ook heerlijk om aan je kinderen te geven bij de picknick. Blijft het tenminste gezellig.

 551. Een vriendje van me haalde altijd paddo’s in de Vallei van de Gelderse IJssel… We noteren 1983 dames en heren…

  Wat werd je daar zelfverzekerd van.

 552. @Sytze
  bastiaansen kaas uit de Goorn? om te beginnen heb ik van beide nog nooit gehoord en het klinkt zo, OSM

 553. @Sytze
  Goed spul, want werkt dus 26 jaar door?

 554. @Raar

  Ik zal voor deze keer je raad opvolgen en neem een van de reaguurders mee. We laten het je weten. Wil je alvast mijn rekeningnummer hebben?

 555. 1983
  Mozes kriebel.
  Das ook ongeveer het jaar waarin ik voor het laatst pollum van dichtbij heb gezien.

 556. Bastiaansen kaas is inderdaad erg lekker Sytze.
  Je kan zo een hompie halen voor weinig, Julianahof 425 (lintbebouwing).
  Aardige man ook.

 557. Molenschot is wel héél Brabants 🙂

 558. Ik heb een beetje het idee dat Bastiaansen en zijn dicipelen een beetje door de war worden gehaald. Wat NAW betreft dan.

 559. Piquant Zegt:
  woensdag 28 oktober, 2009 @ 00:22

  Ja, kennelijk. Wil je ook wat?

 560. Lachen Raar 😉

 561. Dat spul is dus 26 jaar oud en dat wil je mij nu geven? Weet je wel dat je van schimmels dood kan gaan of is dat subtiel, je bedoeling?

 562. kip zonder kop Zegt:
  woensdag 28 oktober, 2009 @ 00:22 bij 12:22 am

  Qua eten ben ik vrij serieus. Hoogland is echt perfect. Niet op maandag (maar dat weet je al, dan is er geen verse vis).
  Ik raad for starters een broodje pittige tonijnsalade aan terwijl je wacht op je bestelling en om mee te nemen gemarineerde zeewolf voor in een verse pasta, de vis wokken.
  Is echt hemels.

 563. BTW
  NAW gegevens van Bastiaansen uit Goorn (lintbebouwing) ma’g/kan ik die wel laten staan? Krijg ik daar geen last mee?

 564. @Raar: het staat te koop… beetje boven jouw budget maar het staat te koop.

 565. @Raar
  Mag alleen kipzkop daar naar toe of mogen ook anderen van dit blog”??

 566. @Piq: we kunnen verse voor je halen hoor.

 567. @Sytze: Mwah lachen, die kaas is gewoon erg lekker. Hij doet zijn ronde ook, kaassie aan de deur maar dat vink ordinair. Kweeniet.

 568. @Sytze

  dan graag. Ik haal het wel af bij Bastiaansen in Goorn.

 569. Ziehier de échte Bastiaansen: http://www.bastiaansen-bio.com/

 570. @Soof

  hoop dat je het gezellig vond. Trusten

 571. Slaap wel Soof.

 572. @Raar

  Ik heb ook nog een tip voor je; ga eens eten “in de ware Jacob”.
  Is in Bergen en dus voor jou niet al te ver weg. Heb daar heel goede herinneringen aan. Formidabel eten voor niet al te veel.

 573. @Sytze
  Tnx. Ben zelf een liefhebber van Stolwijkse kaas, zoooooooo lekker als je het bij een goede kaasboer haalt.

 574. Sytze Vliegen Zegt:
  woensdag 28 oktober, 2009 @ 00:31 bij 12:31 am

  Hm, misschien vraag ik Frits wel of hij mee wil doen, die investeert graag mocht ik onlangs op een partijtje vernemen van de Bolk zelf 😉

  @Piq: Tuurlijk! Hoogland is gewoon erg lekker, dat gun ik iedere reaguurder hier. Behalve Caps, die gun ik drie dikke graten in zijn maaltje vis 🙂

 575. Trusten Soof

  @Sytze
  die site lijkt als twee druppels THC op de site die ik net linkte 🙂

 576. Piquant Zegt:
  woensdag 28 oktober, 2009 @ 00:30 bij 12:30 am

  No problemo. Julianahof 425 ook. Effe in je TomTom tikken en je bent er zo.

 577. @Piq 00:36

  Stolwijkse kaas is lekker of niet lekker. Heeft de kwaliteit van de kaasboer weinig mee te maken.
  Geldt trouwens ook voor de Lafitte Rothschild.

 578. @Raar
  Tomtom, moet ik nog steeds aanschaffen en die heb ik zeker nodig……

 579. Kuukske: wat zijn we het weer eens hè menneke?

 580. @kipzkop
  Doe niet zo b ij d e h a n d.

 581. kip zonder kop Zegt:
  woensdag 28 oktober, 2009 @ 00:36 bij 12:36 am

  Hm, das inderdaad maar een klein uurtje rijden.
  Ik zal eens kijken.

  Ken jij Linke Loetje in Schagen?
  Ongedwongen, no nonsens, humor en verdomd eerlijk eten.

 582. Op zich een goede KzK.

  Heb jij ook zo het schijt aan de Mouton Cadet?

 583. @raar
  Humor en eten en ook nog eerlijk. Typische combi. 🙂

 584. @Raar

  Ben je verhuisd? Uit 020 ben ik er nog eerder en ook nog zonder TomTom.

 585. @Raar

  Ken ik niet; maar de naam klinkt onheilspellend.

  @Sytze

  Zwaar overschat en veel en veels te duur.

 586. @Piq: Ze geven elke week een krant uit (inclusief menu), de inboedel is een bij elkaar geraapt zooitje, het eten is zooo lekker. Ik zou bijna zeggen: gezellig, weinig poeha.

 587. @Kip
  In Bergen is het hoe dan ook goed eten. Daar kan ik wel een week lang eten. Fabels (sashimi), des te groener, Gorter, Gusto (heerlijk broodje kip), etc etc.

 588. Piquant Zegt:
  woensdag 28 oktober, 2009 @ 00:44 bij 12:44 am

  Verhuisd? Hoezo?

 589. Toch leuk dat we het ook eens een keer met elkaar eens zijn KzK 😉

 590. @Raar
  Wat ik zeg, Bergen is toch zeker geen uur rijden bij jou vandaan? (Ware Jacob te Bergen)

 591. Ja joh. Minstens. Volgens mij dan he. Ik let nooit zo op de tijd.

 592. Ook lekker: http://www.bernstorff.nl/content.php?cgy_id=36
  Wel eerst even sparen en een stukje zwemmen.
  Flensjes met zelfgemaakt aardbeieneis en een glaasje muscat.

 593. @Cookie

  Heerlijk en ook nog op Schier….

 594. @Sytze

  Ik kan je wel Listrac aanbevelen. Lastig te verkrijgen , maar zeker de moeite waard. Mag niet meer dan 11 euro kosten.

 595. @raar
  Kan soms erg lekker zijn (niet op tijd letten) 🙂

 596. @ Piquant
  Het is duur en een tikkie bekakt, maar god wat wordt je daar verwend.

 597. 11 euro is een instapprijsje KzK. Laat maar doorkomen. Leuk voor de vrijdagavonden.

 598. @Sytze

  ik vind het in het geheel niet erg om met jou van mening te verschillen. Met
  enkele andere reaguurders is zelfs dat niet mogelijk.

 599. Ook lekker:
  Net samen met een medetwitteraar niet naar Eindhoven geweest.

 600. Eigenlijk is niet naar Eindhoven gaan ook een cullinaire belevenis.

 601. Van mening verschillen is een kwestie van respect… 😛

 602. @soof
  abbie is een legende
  “steal this book”

 603. @Cookie
  Je kan zo ook wel aandacht van me krijgen. Hoef je echt niet voor met van die onzin te komen. Oja, god is ook alive 🙂

 604. @Sytze 01:00

  Ja en nee. Ik verschil ook wel eens van mening met mensen, waarvoor ik verder geen enkel respect heb.

 605. Voor de voetballiefhebbers; Real Madrid verliest in de Copa del Rey
  van de derdeklasser Alcorcon. Uitslag 4-0.

 606. kip zonder kop Zegt:
  woensdag 28 oktober, 2009 @ 01:06 bij 1:06 am

  Ik ben het eigenlijk altijd zonder meer met je eens *grinnik*

 607. @ Piquant
  Heeft god ook een live stream?

 608. Wie wist hier trouwens dat Annet Malhelherbe formidabel kan zingen?

 609. @Cookie
  Wat een domme vraag. je weet toch dat god zomaar in je hart zit en je leven bestiert en niet alleen van jou….. Nee van alle mensen, dieren en planten op de aarde (en daarbuiten natuurlijk) , als dat geen livestream is…..

 610. Over wijn gesproken:

  http://www.amaurigue.com/

  Dit is genieten, net een pallet naar 0031 gehaald.

  Ook te proeven bij Le Garage, Kaat Mossel, Pieck, e.v.a.

 611. @Piq

  Kort samengevat; God is de live -stream.

 612. god bestaat niet…

 613. @Sytze

  Denk ik ook, maar er is geen bewijs voor het tegendeel en ook niet voor deze stelling 🙂

 614. Argumentum ad ignorantiam Piekske….
  argumentum ad ignorantiam

 615. @Sytze

  Zelfs Wittgenstein dacht daar geheel anders over. Ik zou dus maar niet
  zo’n grote mond opzetten.

 616. @Sytze]
  is waar , maar wat jij zegt , hoeft ook niet zomaar waar te zijn.

 617. Wittgenstein kan de boom in KzK. Ik heb mijn mening en niet meer dan mijn mening. Dat anderen er anders over denken, is hun goed recht.

  Of, zoals Epicurus zei: “de goden bemoeien zich niet met ons”.

 618. @Piq

  Ik vermoed dat Sytze het ontologisch zijns bewijs van Thomas van Aquino niet kent; maar dat heb je wel vaker bij organisatieadviseurs .
  a

 619. Bon, de draad droogt op als een huig onder invloed van blonde maroc uit de jaren ’80. Tijd om eens – met medeneming van mijn kaas – tussenuit te piepen.
  Het was me een waar genoegen vanavond.
  * oventje (180 graden) *

 620. Dat was wel een hele grote Thomas van Aquino.
  De eerste “dierenfluisteraar”.

 621. Ik zeg ook niet dat mijn mening de waarheid is Piq. Het is slechts mijn mening maar het is wel de mijne.

  Een mening is geen waarheid.

 622. @KzK: ik ben geen organisatieadviseur…

 623. Goede nacht Kuukske 😉

 624. @Sytze

  En toch vind ik de mening van W. wel interessant. Veel interessanter dan
  de mening van de hu ; hij bestaat niet hoorr”roeperts.
  W.F. Hermans heeft ooit over de laatste soort gezegd dat hij het maar ordinaire types vond. Ik ben het wel een beetje met Willem eens.

 625. W. kan boeien…

 626. Maar voor nu: slaapies doen.

  Tabee snoodards.

 627. @All
  Was een boeiede dag, met dank aan VonZ en morgen weer een topic van zijn hand. Vrijdag en van ons aller Soof en tussendoor zien jullie het wel’
  blaast kaarsen uit

 628. @Sytze

  Een mening is geen waarheid, mooi gezegd Sytze

 629. @Repel

  maar er zijn wel mensen die hun mening als waarheid poneren .
  Trusten

 630. @Piquant

  Dat is nu het mooie van de waarheid. Die rust alleen in onzelf en niets anders dan jou waarheid.

  Welterusten

 631. @repel
  Mooie dagafsluiting !

 632. *Repel nog een flinke hengst na geeft*

 633. @Raar

  Moge hopen dat jou waarheid ooit werkelijkheid wordt. Voor nu moet je het doen met een portie fantasie 🙂

 634. @raar
  één troost, morgen/straks geen caps

 635. @Stepel: Ik heb geen waarheid. “De waarheid” is immer fictief en bij niemand in pacht.

 636. @Raar

  *snik* wat een wijsheid.

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: