Vergeten kanjers 1(Piquant)

Als ons wordt gevraagd wie in de (recente) geschiedenis belangrijke wetenschappers waren, zal bijna iedereen zich Einstein, Louis Pasteur , (wellicht) madame Curi en Tinbergen herinneren. Dit zijn allemaal Nobelprijswinnaars.
Ik denk dat weinigen Bertrand Russell zullen noemen. Ongelooflijk eigenlijk hoe snel mensen die echt iets aan de geschiedenis hebben bijgedragen zo slecht herinnerd worden.
Bertrand Russell was een van die (weinige) multitalenten. Hij ontving de Nobelprijs in 1950 voor de Literatuur, maar was naast schrijver, filosoof, historicus, logicus, wiskundige.
Als schrijver heeft hij de filosofie gepopulariseerd en commentaren geschreven over vele onderwerpen. Hij vervolgde een familietraditie van politiek activisme, was een prominent anti-oorlog activist en propageerde de vrije handel met anti-imperialistische naties.
Als politiek activist was Russell een fervent voorstander van kernwapenontmanteling en een uitgesproken criticus van de Vietnamoorlog.

Ondanks een christelijke opvoeding was hij een uitgesproken agnost. Hij zei wel dat de meeste mensen hem waarschijnlijk als atheïst zouden beschouwen, omdat hij op dezelfde manier evenmin in de christelijke God als in de Homerische goden geloofde.

Ook over zijn redenen om agnost te zijn schreef hij boeken. In zijn betoog Why I Am Not a Christian (vertaald als Waarom ik geen christen ben) valt hij de belangrijkste argumenten voor het bestaan van een god aan en komt tot de conclusie dat er geen enkele noodzaak is om aan te nemen dat er een god bestaat. Ook betoogt hij dat religie meer kwalijke dan goede gevolgen heeft. Hij beschouwde zichzelf als vrijdenker, en was van mening dat mensen zich niet moeten laten leiden door traditie of heilige werken maar dat zij met hun eigen verstand tot kennis moeten komen.

Ook op het gebied van seksualiteit had hij een voor die tijd zeer onconventionele opvatting. Zo zag hij geen enkele reden om bijvoorbeeld seks buiten het huwelijk immoreel te vinden. Iets kon volgens Russell alleen immoreel zijn wanneer het anderen schaadt, en dat was volgens hem bij seks buiten het huwelijk niet het geval. Hoewel zulke opvattingen tegenwoordig vrij normaal gevonden worden, kwam Russell er regelmatig door in de problemen.

Russell werd in 1872 in een adellijk Brits geslacht geboren en overleed in 1970.
Relatief nog maar kort dood en al bij het grote publiek of onbekend of al bijna vergeten.

Advertenties

284 Reacties to “Vergeten kanjers 1(Piquant)”

 1. Ondanks een christelijke opvoeding was hij een uitgesproken agnost.

  Ghe, dat heb je wel eens vaker met inteligente mensen_!

 2. Wel leuk, zo’n samenvatting van Wikipedia 🙂

 3. Ook op het gebied van seksualiteit had hij een voor die tijd zeer onconventionele opvatting. Zo zag hij geen enkele reden om bijvoorbeeld seks buiten het huwelijk immoreel te vinden. Iets kon volgens Russell alleen immoreel zijn wanneer het anderen schaadt, en dat was volgens hem bij seks buiten het huwelijk niet het geval.

  Hmmm, als hij in 1970 overleden is, en hetgeen hier staat echt van hem is, dan zou het zo maar kunnen zijn dat ik Bertrand Russell was in een vorig leven_!

 4. @ Bob geloof jij in reincarnatie?

 5. Nee, ik geloof in ontzettend veel rust, eigenlijk een “niets”, na de dood en dat houd ik graag zo tot iemand me kan bewijzen dat er iets na je dood met je ziel gebeurt.

  Dat hele gereïncarneer is nog een loterij ook. KOm je dan terug als koe, grasspriet, eendagsvlieg of bloemkool? Je weet het maar nooit.

  Ik schat jou overigens, qua reïncarnatie, in als zadel op een damesfiets en ik hoop voor jou dat het niet op de fiets van Sharon Dijksma zal zijn.

 6. LOL om zadel op een damesfiets.

  @Plop een zadel op een damesfiets is een ding. En dus geen levendorganisme. Dus komt niet in aanmerking voor reïncarnatie.

 7. Ok, dan zal Caps wel reïncarneren als de kweek aan leven op het zadel wat je normaal gesproken alleen door een microscoop ziet.

 8. @ Bob: Nou, bedankt dan maar_!

  Ik kan het niet bewijzen, maar ik vind het tot op heden het meest aansprekende verhaal over het hiernamaals.

  Dus om die reden zal ik, ivm mijn karma, maar niet hopen dat jij de koe word die me in het volgende leven van de ledere bovenkant gaat voorzien_!

 9. @ Bob: Hmmm, en uiteraard wat naief stemmetje in mijn hoofd zegt me dat jij niet zo’n hoge dunk van me hebt_!

 10. en uiteraard = een uiteraard_!

 11. Me dunkt maar amper. Van mensen dunken voegt niets toe. Het ene moment dunk je iemand hoog, het volgende moment laag. Dunk dan niet, zou ik dan zeggen.

 12. Ach, ik heb geen idee in welke vorm ik in het volgende leven terug kom, dus dat kan idd zo maar een koe, grasspriet, eendagsvlieg of bloemkool zijn, maar ik heb mijn loopbaanadviseur aangegeven dat ik in het leven na mijn volgende leven Nirvana wil bereiken….Het gekke is dat hij me dat toe kon zeggen voor slechts 999,- euro_!

  Tja, voor dat geld ga je daar natuurlijk geen nee tegen zeggen_!

 13. Russell was wellicht de laatste socialist met hersens…

  😛

 14. Omdat het een rationalist was… ook dat nog.

 15. Roflol @ socialist met hersenen_!

 16. @Capi 10:50

  ghe ghe,

  Drempel bied nirvana aan voor €950,-
  *laad vast glock door*

 17. Ik mag die Spekman anders ook nog wel. Misschien niet mijn idealen, maar het is wel een bevlogen man met rationele gedachten. Daar zit maar weinig rood pluche bij.

 18. @Bob P

  Spekman is oké. Nu zul je het wel helemaal niet met me eens zijn, maar ik heb vorige week een avond doorgebracht /gegeten met Bert Koenders en afgezien van zeer onderhoudend, bescheiden en charmant, wat een leuke man is dat !!!

 19. Hoezo vrije opvatttingen over sex. Bertrand wachtte met de daad tot hij getrouwd was.

 20. @kipzkop
  Je kan ook alleen maar vreemd gaan als je getrouwd bent. 🙂

 21. Bert Koenders heb ik inderdaad geen hoge dunk van qua politiek beleid. Dat blijft voor mij een vazal van de rode oudheid.

  Dat ministerschap voor ontwikkelingssamenwerking moet zo rap mogelijk opgeheven worden en volledig geïntegreerd raken in BZ en EZ met een vleugje invloed vanuit Defensie. Kan Koenders een baantje zoeken bij een van de vele knuffelclubs waar hij nu geld aan uitdeelt.

  Dat het een vriendelijke baas is in de omgang geloof ik wel, maar is voor zijn functioneren niet relevant. Ook met Florrie Rost van Tonningen scheen het wel geamuseerd glaasjes port drinken te zijn geweest als je niet op haar politieke uitspraken lette.

 22. Hans Spekman is zwaar oké. Ik ken hem uit Utrecht. Socialist van de oude stempel, ook die maken ze tegenwoordig nog maar nauwelijks. Een rationalist inderdaad, net als Russell.

  Bij Bert Koenders moet ik altijd een beetje rillen…

 23. Rita Verdonk is ook erg gezellig overigens.

 24. Geert was gezellig, ik weet alleen niet of je nog steeds een pint met hem kan gaan drinken bij Dikke Dries.

 25. Mijn gevoel zegt van niet…

 26. Binnenkort toch Geert maar eens bellen, we hebben nog wat kleerkasten nodig voor ons nieuwe huis.

 27. @Sytze
  Ik denk dat Geert en Boekensteijn nu samen bij Dikke Dries zitten.

 28. @ Drempel: Tja, een prijsvechter voor het hiernamaals is idd erg orgineel_!

  Maar ben je ook in staat om kwaliteit te leveren_?

  Niet dat ik per ongeluk op een vol geboekt nirvana kom en dan in eene toch nog naar het Katholieke paradijs gestuurd word_? Ik heb het namelijk niet zo op een eeuwig volkstuintje.

  Nee echt want ik heb het een beetje gehad met theologische tour-operators die van alles beloven maar na betaling niet kunnen leveren_!

 29. Het lullige aan drinken met Geert is dat je meteen ook die vier tot zes beveiligers iets mag voorzetten, hoewel die in functie niet tot nauwelijks iets mogen nuttigen. (kan mee gemanipuleerd zijn of tot toiletgang leiden waardoor functioneren onmogelijk of bemoeilijkt wordt)

  Rita is ook prima om bij je aan tafel in de kroeg of het restaurant te hebben. Aimabele vrouw die te vaak niet goed uit de verf gekomen is terwijl ze geen greintje kwaad in zich heeft.

 30. Ik heb door The Autobiography of Bertrand Russell heen moeten worstelen.
  Maar dat comité, dat over die prijzen gaat, neemt wel meer vreemde beslissingen.

 31. Boekestijn heeft niet veel op met de politiek van Wilders. Daar is hij teveel rationeel wetenschapper voor. Het volkse ontbeert hij, gelukkig wel.

 32. @Bob P
  Rare criteria leg jij aan voor een bewindsvrouwe. “Geen greintje kwaad” , ook dat valt nog te bezien, dat zal die ex adviseur van haar niet vinden.

 33. @kipzkop
  Hij heeft dan ook niet de Nobelprijs voor zijn autobiografie gekregen.

 34. @Bob Plop 12:30

  Boekestijn mist wel meer. En hoezo rationeel wetenschapper? De man heeft in zijn lange universitaire bestaan alleen maar zeldzame saaie en nietszeggende en onleesbare dingen geschreven en van al zijn voorspellingen over de laaste Irak oorlog is er niet een uitgekomen.
  Het enige wat Boekestijn heeft is een volstrekte misplaatste grote mond.

 35. Boekestijn en rationeel? Zelden een man gehoord die zo vanuit emoties reageert. Zijn “spleetogen”uitglijer en dat van gisteren zijn duidelijke voorbeelden daar van.

 36. @ Piquant

  Greintje kwaad sloeg op haar inborst. Wat haar oud-adviseurs klagen vind ik niet interessant.

  Ik ben van mening dat Rita het als bewindspersoon uitstekend heeft gedaan en ons land een stuk verder geholpen heeft in het debat over de migratiepolitiek en de bijbehorende oplossingen. Binnen de IND was en is ze populair, omdat ze duidelijk was. Nu ze met Albayrak te maken hebben begint het weer het ongeordende zootje van voorheen te worden.

  Albayrak woont niet zo ver van waar ik werk. Misschien moet ik haar eens vereren met en bezoekje om de toestand in de wereld te bespreken.

 37. Kudt….werken!

 38. Rita is inderdeed een aimable mensch in de persoonlijke omgang. Maar dat er geen greintje kwaad bijzit zou ik niet willen beweren. Ze heeft zich te veel omringd met ja-knikkers en heeft een enorme narcistische tik van de molen. Verder is ze prima te pruimen.

 39. Welke ex-adviseur? Sinke? Sinke zelf is alleeen maar bezig geweest met het verwerken van zijn persoonlijk oud zeer.

  Ik ben het met Bob eens en hoewel ik Rita’s politiek niet de beste politiek vind, is ze ook wel erg in die rol gedwonegn.

 40. @BobP
  Dat zeg je allemaal met droge ogen? Het enige wat zij heeft gedaan is het beleid, opgesteld door Cohen, uitgevoerd en dan nog met een aantal flinke fouten. Albayrak vind ik veel duidelijker dan het gedraai van Rita . Maar we zullen het niet eens worden.

 41. @Sytze
  Niet aan geschiedvervalsing doen. Sinke werd door Rita in het openbaar ,beschuldigd van fraude en dat bleek niet zo te zijn.

 42. Zijn er nog echt mensen, die waardering hebben voor Rita?
  Geeft de hoop op dat de mens in staat is om iets te leren.

 43. Daar heb ik het niet over Piq. Ik heb het over de ambitie van Sinke die keer op keer naast de pot piste als het om landelijke functies binnen de VVD ging. Sinke handelde voor 100% uit rancune.

 44. @Sytze

  Rancune ? Ik zou zo zeggen dat de forse beschuldiging van Rita, uit rancune was. Maar dat er allemaal baantjesjagers zitten, dus ook bij Rita, dat weet ik ook wel. Wanneer zien mensen als Plop en jij eens dat deze vrouw een splijtzwam is zodra ze macht ruikt? Geen greintje kwaad. De uitspraak van de dag 🙂

 45. Trouwens ; wat doet Rita Verdonk in een stukje over Betrand Russell?
  Moet die man echt nog posthuum besmeurd worden.
  Voor de geinteresseerde leek is The problems of philosphy aan te bevelen.
  Geschreven door B. Russell.

 46. Noem dan eens drie baantjesjagers die bij Rita zitten Piq?

  Neem je tijd, ik ben toch even weg 😉

 47. @Sytze

  Ik ken je tactiek van “noem eens of bewijs eens”. Ik gaf je antwoord over wat je zei over Sinke, waarmee JIJ aangaf dat hij graag “hogerop” had gewild. “Dat er in de politiek (en daarbuiten) baantjesjagers zitten, is evident en dus ook bij Rita (Sinke kennelijk). Ik zei het in algemene zin en wat en wie er allemaal bij Rita zitten, weet ik niet en hoef ik ook niet te weten. Ik weet alleen dat zijzelf geen deuk in het politieke pakje boter kan slaan en dat we binnenkort niets meer van haar horen. Gezien haar absentie in de Kamer, horen we nu nog nauwelijks van haar.

 48. @Sytze 13:01

  Zelfs de lijkenpikkers zien niets meer in de politieke toekomst van Rita.

 49. Tja, de fenomenen “ambitie” en “politiek” schijnen nog steeds onverenigbaar te zijn. Dat wordt dan meteen vertaald naar “baantjesjagers” en “zakkenvullers”.

  Misschien is het een idee om met ingang van de volgende verkiezingen vooral mensen op lijsten te plaatsen die helemaal niet het gevoel hebben dat er veel in het leven zit. Misschien wel een goed plan. Elders is het tenslotte goed mogelijk om invulling te geven aan ambitie.

 50. @Sytze
  Handig ben je wel. Jij was het die begon over de ambities van Sinke. Baantjesjagers zijn het probleem niet imho. Daar zitten ook mensen tussen die wat kunnen, al is opportunisme en ambitie de grootste drijfveer. Daar waar het blinde ambitie wordt, is het een probleem.
  Waar een partij zoals de VVD, na vier mega mislukkingen (Wilders,Ayaan, Verdonk, Brokkenstijn) meer aan heeft en dat heb ik gisteren al betoogd, is een eenvoudige psychologische test, zoals usance is in veel banen. Ik voorspel je dat je dan de mensen met de grootste ego problemen, er wel uithaalt.

 51. Over baantjesjagers gesproken. Gisteren was de heer Leerdam op de TV.
  Ik mag het niet zeggen ; maar deze heer heeft van zijn huidskleur gebruik gemaakt om in de TK te komen.
  Ik citeer hem ook nog maar even; “Ik heb gevoel voor humor, ja , dat heb ik van nature” Zoiets heb ik Andre van Duyn nooit horen zeggen.

 52. @kipzkop
  Ik “ken”hem als theatermaker/directeur in Amsterdam. Wat een ongelooflijke windbuil die man. Elke partij heeft zo zijn pijnpunten…

 53. Het aardige aan de VVD is het zelfreinigende vermogen Piq. Waar bij de VVD de mislukkelingen al dan niet onder enige druk uiteindelijk het veld ruimen om te worden vervangen door nieuw talent, zien we bij de partijen zoals CDA en PvdA dat er zelfs de maatschappij aan te pas moet komen om te zorgen dat een mislukkeling het veld ruimt.

  Ik noem één voorbeeld: Minister Vogelaar… te triest voor woorden toch?

  Vooruit dan: Harry Borghouts (Groen Links)

  Over Mariëtte Hamer zeg ik verder niets hoor 🙂

  Ik zeg: laat de psychologische test bij deze drie maar zitten, meteen een enkele reis richting gesloten inrichting!

  Overigens is het bizar dat potentiële volksvertegenwoordigers zouden moeten worden onderworpen aan een psychologische test. Dat is de bijl aan de wortel van de democratie, regelrechte discriminatie. Als je vind dat de volksvertegenwoordiging een dwarsdoorsnede van de samenleving dient te zijn, dan horen daar ook mensen met een mentale uitdaging bij.

  *dikke lip opzet*

  OH!

  Tarapatie Oedajray Singh Varma (pseudologia phantastica), wie kent haar nog? Wie kent deze vergeten kanjer nog?

 54. Toch maar goed dat iik op de valreep nog even een vierde voorbeeld erbij gesleept heb… staat het weer een beetje gelijk (over geschiedsvervalsing gesproken).

 55. The strategy of muddling through…

 56. @Sytze
  Vogelaar idd te triest voor woorden. Geweldige faux pas. Borghouts ook een windbuil, kunnen we kort over zijn. Hamer, verkeerde plek (blinde ambitie?). Singh Varma, zielig psychologisch/pathologisch geval. Om de politiek en haar te beschermen, was een test , noem het een stress test, een goed middel geweest.
  Hoezo geen testen? Gebeurt overal en waarom in de politiek dan niet ?
  Van mij hoeft het niet hoor. Maar kan een middel zijn , ook om mensen tegen zichzelf te beschermen.

 57. Moet morgen voor 14 mensen koken. Lijkt me dat ik maar eens boodschappen moet gaan doen. *zucht*

 58. Omdat een volksvertegenwoordig wordt gekozen volgens het democratisch principe?

  Misschien, als je de kieswet er op naleest, is het nog verboden ook. Als ik zo’n test bijvoorbeeld zou mogen maken, zat Marianne Thieme nooit van zijn lang zal ze leven in de kamer maar in een willekeurig ander kippenhok.

  Bovendien gebeurt het niet overal, of heb jij jouw vriendjes/partners ook altijd aan een psychologische test onderworpen?

 59. 0900-pizza?

 60. *uitblinkt in koken met de GSM*

 61. Bertrand Russell is één van de mensen achter MK-Ultra en MJ-12, oftewel mind controll

 62. oei…

  Dus hij was hartstikke fout? En dan ook nog een Nobelprijs inkoppen?

  Ik wist het: socialisten zijn niet te vertrouwen, ook al hebben ze liberale roots.

 63. @Sytze

  Als de VVD zefreinigend vermogen zou hebben; zou Boekestyn zelfs nooit hebben mogen plaatsnemen un de TK.
  Daarvoor had de man allang laten zien dat hij niks meer of minder dan een
  windbuil was.
  Bij de VVD doen ze het eerst in hun broek en daarna gaan ze pas naar het toilet.

 64. Duyvendak, Promes, Brongersma, Meulenbelt, Bijlhout, Tang, Oudkerk, ……pffff….even pauzeren. Zo veel rood fout dat wel een onderzoekje vooraf kon gebruiken.

  Ik ben het met Sytze eens dat het de volksvertegenwoordiging zo breed mogelijk moet zijn en niet alleen met personen die vooraf gewogen worden. Dat is juist wat er voor heeft gezorgd dat w in Den Haag zo lang met ambtenaren, semi-ambtenaren en semi-overheidspersoneel in de Kamer gezeten hebben, de meeste bij de PvdA (sorry voor het vloeken) en CDA (sorry voor die huichelaars)

  Wat Arend Jan Boekestijn voor ergs gezegd heeft is me nog steeds een raadsel. Het zou pas erg zijn als Beatrix gezegd zou hebben dat er geen hypes zijn en dat de Kamer elkaar geen vliegen probeert af te vangen. Dat zou op een geestesgestoordheid gewezen hebben. Klaarblijkelijk mag de Majesteit wel helder denken, zoals het gros van de bevolking, maar mag dat niet bekend worden. Welke door Boekestijn vertelde quote had Balkenende moeten verdedigen in de Kamer? Shoot me, maar ik zie het niet.

  Disclaimer: mensen die denken te moeten beginnen over het principe van de kwestie, dat de Majesteit niet geciteerd wordt, worden verzocht zich te wenden tot iemand die het wel boeit.

 65. @Sytze

  Voor de goede orde. Betrand Russell was geen socialist.

 66. en lid van de Fabian society

 67. @kzk
  de Fabian society is zo links als maar kan

 68. Ik leer nog elke dag!

 69. @vlunk

  Russell was sociaal-democraat. Dat is iets geheel anders dan socialist.
  Zeker in die tijd.

 70. frank fabian?

 71. Moet iets anders doen en dus out.

 72. “Founded in 1884 by Beatrice and Sidney Webb, George Bernard Shaw and H.G. Wells as a group promoting non-Marxist evolutionary socialism.”
  Quote van hun eigen website: http://fabians.org.uk/

 73. @Piq 2:52

  Drempel hoeft alleen nog maar verse vis te halen.
  merege word zoesjiedag lekker gemakkelijk.

 74. Russell was zo rood als een kers en zelfs eerder communist dan socialist.

  Sociaal democraat? Hahaha, dat is een taalvinding die nergens op slaat.
  Ieder weldenkend mens zal zich sociaal en democraat bestempelen.

  Bent u sociaal democraat?

  Nee, ik ben asociaal democraat.
  Nee, ik ben sociaal anarchist.
  Nee, ik ben sociaal ditatoriaal.

  et cetera, et cetera.

 75. + c in ditatoriaal

 76. bijna een dictatoriaal dicky

 77. @drempel
  is de balkenbrij al op?

 78. @Vlunk

  Yep, te laat

 79. @Vlunk

  Yep, gewoon wat extra zout en 100 punten

 80. De term sociaal-democratie is verzonnen om de aandacht af te leiden van het feit dat het nationaal-socialisme ook een socialistische stroming is. Hitler was tenslotte ook een socialist. Ja, dát steekt natuurlijk

  Ik ben overigens ook een sociaal democratisch liberaal. Ik vind dat er een sociaal vangnet moet zijn, ik ben voor democratische verkiezinegn… wat wil je nog meer?
  Soms heb ik de indruk dat ik democratischer ben dan al dat rode geteisem dat potentiële volksvertegenwoordigers wil testen. Gisteren op Joop.nl ook zoiets engs: als je wilt kiezen, moet je eerst een examen afleggen. Dit om te voorkomen dat er teveel domkoppen op de PVV stemmen… Begin dan godverdomme meteen een dictatuur… What’s next? Vrouwen verbieden om te stemmen?

 81. Joden vergassen?

 82. Trouwens, over mislukkelingen in de politiek gesproken… Die Joop den Uijl hè… was dat ook geen fan van Hitler?

 83. Joop den Uijl, de grote sociaal-democraat…

  uh huh…

 84. Dat laatste zou slecht zijn voor het verkiezingsresultaat van de VVD

 85. Joop wist vast niet dat Dolfje een bastaard Rothschild was…

 86. Frans Weisglas, Frits Bolkestein… Uri Rosenthal…

 87. Niks mis met bastaarden…

 88. Wie is Bas Taarden?

 89. Ik vind het oude links rechts denken zo, tsja hoe zeg ik dat nou, zo enorm vorige eeuw.

 90. @z
  precies
  de kliek daarboven speelt “verdeel en heers”

 91. Bas Taart?

 92. @ Helen

  Dan moet je die mensen van links de schuld geven. Wij op rechts doen dat namelijk niet :-p

 93. Als deze kinderen er iets aan kunnen doen dat hun vader en/of moeder neunde voordat ze getrouwd waren, of het buiten de deur zochten.

 94. Psies Helen, daarom ben ik dus sociaal democratisch liberaal meet een teringhekel aan oud links, waarvan er nog teveel is in 0031

 95. “of je nou door de kat of door de hond gebeten wordt…”
  ’t wordt tijd in te zien wie die katten en honden als hun baasjes beschouwen

 96. niet ons, het volk

 97. *grijnst*

  Volgens mij gaat het om gezond verstand. Zo was ik vandaag voor het eerst in lange tijd hartgrondig eens met de SP. Die willen een wetsvoorstel indienen om alle bijzondere scholen (lees onderwijs met een geloofssausje erover heen) te verbieden. Ik wist niet wat ik hoorde. En ik kon me ook nog vinden in hun argumenten. Namelijk dat dit soort scholen mensen uitsluiten de intergratie tegengaan en veel te veel naar binnen gericht zijn.

 98. @Sytze
  Die sterven vanzelf uit. Net als die oude enge rechtse rakkerTs. En dan…… UTOPIA.

  *proest*

 99. hihi, net gelezen bij joop
  “Je kunt in Amsterdam beter parkeerpaal worden dan medewerker bij McDonalds, las ik ergens, dan is je uurtarief aanzienlijk hoger.”

 100. Als in Utopia vrije sex bestaat, ben ik er voor.

 101. @sytze
  jij vindt de “brave new world” van Huxley waarschijnlijk Utopia.
  geen verwijt, slechts een constatering…
  het lijkt mij een hel.

 102. Utopia is voor mij een liberaal hippiedorp Vlunkie.

 103. @sytze
  ken je de film “zero population growth” uit 1972?
  gemaakt door een vriendje van de huidige “wetenschapstsaar” van obama (Holdren), Ehrlig.
  Holdren heeft een boek geschreven over hoe regeringen via stoffen in het drinkwater, voedsel en de lucht die we ademen aan bevolkingscontrole kunnen doen, zowel op het gebied van sterilisatie, als we op dat van medicatie om de boel te kalmeren en zelfs genocide.

 104. Wat ik aan wil geven is dat gelauwerde wetenschappers niet per definitie een zegen voor de mensheid betekenen…

 105. Ik vind dat best wel boeiende opties Vlunk. Alleen lijkt het me wel een erg dure toestand. Bij directe toediening gaat er minder werkzame stof verloren.

  Ik ben wel voor efficiency dus ik zou opteren voor directe toediening. Maar goed, dat kost misschien weer erg veel in toedieningsvoorzieningen en personele kosten.

  Zoiets zou eens goed doorgerekend moeten worden.

 106. Wetenschappers zijn nu eenmaal minder kostenbewust, dat is het probleem. Daarom zijn ze inderdaad geen zegen voor de mensheid.

 107. Jeumig wat een belabberde vormgeving op die site.

 108. LOL @ Romeinen!

 109. @sytze
  de waarheid als een melkkoe, tog?

 110. kijktip: “De entree van Balkenende”, do 19 november 2009, 21:25, Ned. 2, in de serie “andere tijden”

 111. Let wel, dat was 7 jaar nadat hij bij de CIA op cursus mocht.
  de presidentencursus

 112. hij zat in dezelfde klas als sarkozy en brown in 1994, brown moest in 2002 nog een keer.

 113. en oeps, dus al 16 jaar voor Balkenende’s “verkiezing”

 114. Nou… cursus…

  Conferentie is een betere vertaling. Het gebeurt vaker dat er bijvoorbeeld promovendi die voor een wetenschappelijk bureau van een partij werken voor dergelijke bijeenkomsten worden uitgenodigd.

  Komt vaak voor. Zo heb ik onlangs nog iets gedaan voor de Universiteit van Gent (i.s.m. een of ander Belgisch ministerie). Tot mijn verbazing waren daar vooral vakgenoten. Typisch.

  De link met de CIA zie ik nog niet helemaal Vlunk.

 115. Zo kun je bijvoorbeeld ook niet uitsluiten dat van de 5000 voetballers die jaarlijks een masterclass “inkoppen” volgen, er uiteindelijk een stuk of 100 doorstoten naar de eredivisie. Dat zou zo maar kunnen.

 116. Er zitten wel een paar ongure sujetten tussen die alumni, maar daar past die gereformeerde Balkenende misschien dan wel weer goed tussen.

 117. @sytze
  heb je de site wel bekeken überhaupt?

 118. en die link met de CIA zal ik je nog wel eens opnieuw uitleggen

 119. Uiteraard Vlunk.

  The International Visitor Leadership Program annually brings to the United States approximately 5,000 foreign nationals from all over the world to meet and confer with their professional counterparts and to experience America firsthand.

 120. @sytze
  het fijne van de site is o.a. dat ze niet vertellen hoeveel “deelnemers” er jaarlijks zijn.

 121. dan wil ik wel eens heel snel weten welke nederlandse politici die “cursus” nog meer gevolgd hebben.
  rutten, pechtold, bos, rouvoet, wilders,kant, dat enge ding van groen-links, de vries?

 122. thieme duidelijk niet…

 123. Iedereen die uitgenodigd wordt gaat er doorgaans heen. Zoiets wil je niet missen al is het alleen maar om te netwerken.

 124. Vergeet boer Koekoek niet, Vlunk!

 125. 6, 6 miljard mensen, 5000 deelnemers per jaar uit ca. 200 landen…
  qua inwonertal hebben wij er ruwweg 12 à 13, qua land 25.

  de vraag is: WIE?

 126. @sytze
  de wereld gaat kapot aan netwerken, snap je dat dan werkelijk niet?

 127. de bovenlaag niet, de rest wél degelijk

 128. ehhh
  wel dégelijk

 129. netwerken is een geaccepteerde term voor samenzweren, niks meer en zeker niks minder

 130. @sytze
  denk daar maar eens over na
  laat me raden, jullie hebben geen kinderen?

 131. Nog zo’n vergeten Kanjer: Cookie van eigen deeg

 132. Gisteren nog een gezellige samenzwering gehad met de bovenlaag van een syndicaat. Lekker gegeten ook, wijntje erbij.

  Mensen zijn nu eenmaal (doorgaans) wezens die andere wezens graag opzoeken.

 133. COOKIE!

  Vlunk: goed geraden 😉

 134. @sytze
  en de top van al die kliekjes is corrupt
  en nou?

 135. Nog zo’n vergeten Kanjer: Sytze Vliegen

 136. Definieeer corrupt Vlunk?

 137. @sytze
  daarvoor dient de vrijmetselarij (o.a.) nou; verzamel een stel mensen, kijk wie van hen om te kopen dan wel al corrupt en dus chanteerbaar zijn en test vervolgens tot hoe ver ze willen gaan.
  Denk niet dat iets niet bestaat omdat jij het je niet voor kunt stellen, dat is de grootste les die we moeten leren van de geschiedenis

 138. Ik ben redelijk op de hoogte van de vrijmetselarij Vlunk 😉

 139. En natuurlijk de kanjer die het meest vergeten is …

  nee …

  de vergetene die het kanjerst is: Piquant zelve.

 140. nog zo’n gevaarlijk syndicaat: Strategie VSB….

 141. @sytze
  alle multinationals zijn in handen van een klein groepje adel, met instemming van bankiers als Rothschild en hun gefinancierde amerikaanse aftakking, de Rockefellers etc.

  Ik heb dit al eerder gezegd, maar ik vind het belangrijk dat het steeds meer herhaald wordt: mensen hebben rechten, bedrijven zouden hooguit privileges mogen hebben.
  juridisch gezien dan hè

 142. 1000 piquantos voor Piquant!

 143. Het is een schande Vlunk, een bizarre schande…

  *uit samenzweren gaat*

  Tabee snoodaards.

 144. en regeringen zouden zich aan minimaal de grondwet moeten houden, die het o.a. verbiedt de souvereiniteit van dit land te verkwanselen aan een door het volk openbaar niet gesteund verdrag?

 145. ’t zal wel weer aan mij liggen, maar de huidige corruptie stopt volgens mij pas wanneer mensen gaan beseffen dat het top-down is, terwijl de kleine overtreders steeds minder kans lopen de dans te ontspringen.
  in mijn woordenboek heet dat klassejustitie

 146. @sytze
  lach er maar om
  het lachen zal ook jou hopelijk zeer binnenkort vergaan, parasiet.

 147. @piq
  “parasiet” is geen scheldwoord, maar een qualificatie

 148. Het is mooi geweest voor vandaag. Ik stop er mee en ga naar huis.

  Fijnen avond allen tesaam met en goed gemoed en vrolijke gesteldheid.

 149. @cookie
  er staat nog steeds niet in de huisregels dat men moet stoppen met het praten over politiek als jij binnen dreigt te komen
  hol vat

 150. LUL is een scheldwoord en géén qualificatie trouwens…
  hol vat daarentegen weer wél

 151. ok
  en nou revolutie
  van rompuy is een bilderberger en trilateral commission lid

 152. en zakellende buitenstampen nu we weten waar zijn prioriteiten liggen

 153. minimaal nieuwe verkiezingen a.s.a.p.

 154. Het is onbestaanbaar dat een kliekje politici onderling uitmaakt wie iedereen uit europa zou moeten vertegenwoordigen

 155. maar goed, het verdrag van lissabon is dan ook net zo’n fascistisch geschrift als de dogma’s van de VN, je mag alles, behalve wat je niet mag van hen, inclusief protesteren tegen hen.
  Nu mag dat nog hier en daar, de politie wordt getraind op bezettingslegervaardigheden, zoals pasjes controleren en innemen, burgertje pesten waar dat maar kan.

  Mensen, schaf massaal camera’s aan, dat is ons enige wapen tegen de komende wereldwijde slavernijstaat.

 156. *al roepende in de wind*

 157. andere tijden, nu, ned.2

 158. en nou niet meer zeiken dat zakellende geen pion is in het spel van kliekjes waar wij volledig buiten staan en geen enkele invloed op hebben als volk.

 159. “opzouten” zei de schlemiel

 160. wat een omen qua zijn openlijke politiek naderhand

 161. “gepokt en gemazeld in de democratie” zei hij
  moehahahahahahahahahaha
  als het niet zo triest was…

 162. ow wacht ff, de indoctrinatie van de NOS nu

 163. herhaling komende zaterdagmiddag

 164. normaal staat dat trouwens uitgebreid in beeld, dit keer was het het laatste item van de aftiteling in klein font.

 165. democratie houdt de gewone mens tegen om in te grijpen als ondemocratische mensen de macht grijpen

 166. zakellende vertelde ons dat het verschil tussen de grondwet die we afkeurden en het verdrag van lissabon dat hij ondertekend heeft zou zijn dat er geen europese vlag, geen europees volkslied en geen europese president zou komen.
  Het wordt tijd dat die hufter z.s.m. juridisch vervolgd wordt.
  net als de rest van alle politici, pan-europees.
  De goeden als Vaclav Klaus komen dan vazelf onschuldig uit de bus als één van de weinigen, net als die italiaan die afgelopen week nog wees op het feit dat de keuze blijkbaar beperkt werd tot 3 bilderberg- en trilateral-commissionleden.
  Het wordt tijd dat men hier massaal protest gaat beginnen tegen de EU en vooral de zichzelf als logische volgende bestuurslaag beschouwende VN.
  Opgericht door fascisten
  Bezet door fascisten.
  Betaald door ons, via fascisten

 167. @Vlunk
  Welke vergeten kanjer zal ik morgen opvoeren ?

 168. Raymond van het Groenewoud

 169. @Sytze

  Die is nog lang niet vergeten 🙂

 170. @Piquant,
  Je gelooft het of niet, meer Bertrand Russell was zo een vreselijk inspirerend mens voor mij. Ik verslond meerdere boeken van hem. Door hem leerde ik weer op een andere manier van het leven, de filosofie en de wiskunde houden. Hij opende ook een beetje de ogen 🙂

 171. @Vlunk,
  We leven helemaal niet in een democratie, zou Plato gezegd kunnen hebben. Is het niet eerder een dictatuur? Een dictatuur van de economie bijvoorbeeld?
  Dus…

 172. Ik bedoelde te houden waar ik houden schreef.
  O, die taal!

 173. @cookie
  “Een dictatuur van de economie bijvoorbeeld?”
  de vader dan david rothschild zei al: “competition is a sin”
  vergget nou gewoon dat we in een vrij kapitalisme zouden leven.
  Ik ben niet tegen kapitalisme, ik ben tegen schijnkapitalisme met een paar bankiers en “edellieden” aan de top van een monopolie.

 174. oeps

  dat was @soof

 175. @Vlunk,
  Ik heet AntiSoof (tenminste hier…). En lees jij wel? Ik ben het met je eens, drapjurk, maar maak je niet zo druk, wij verandereren de wereld misschien een beetje door liefde te geven, dat is alles dat we kunnen doen. Tegen de liefde is zelfs de onwetendheid en de haat weerloos.

 176. Don Quichotte!

 177. @Vlunkie,
  We zijn allen energie, denk ik. En liefde. God is. Amen.

 178. en oeps, dat was de vader david rockefeller, dat lijk dat maar niet ddo wil gaan ondanks al het zware lichamelijke werk hij heeft gedaan in de afgelopen 122 jaar.
  laten we het over de pensioenwet hebben, het zijn juist de rijke lamlullen die nooit in hun leven 1 dag lichamelijke arbeid gedaan hebben die de gemiddelde leeftijd nogal opkrikken, zie on topic ook bertrand russel

 179. god is niet

  was niet

  zal nooit zijn

 180. @Vlunk,
  Megalomane betweter. Ik geef het op. Want wanneer de kleinheid de grootsheid niet kan beseffen kan men het kleine niets kwalijk nemen. Oftewel, tegen onwetendheid en vooroordelen is geen kruid gewassen, behalve wanneer de drager van de vooroordelen en de onwetendheid dat begint in te zien, zou Krishnamurti gezegd kunnen hebben. Hij wijdde alle problemen aan de hebzucht van het wezen; de mens.

 181. “I don’t want a nation of thinkers, I want a nation of workers”
  J. D. Rockefeller, vader van…

 182. @soof
  ik heb niks tegen kapitsalisme zoals ik al zei, ik ben zelfs te vinden voor 1 wereldregering.
  Toen men vlak na 9/11 daarover begon te spreken (Blair, pa Bush, Bush, Gore) was ik zelfs enthousiast, tot ik ontdekte wat juist die mensen drijft in hun poging tot een wereldregering die ik nevernooit zal ondersteunen, nl. een zeer fascistische.
  Noem me paranoia als je wilt, maar ik heb de documenten gelezen, jij niet.

 183. In hun ideaal is de hele bevolking gechipped, net als de rest van hun “andere” vee
  zo denken ze echt, ze noemen ons useless feeders
  misschien klaag ik tegen de verkeerde en noem jij ons ook zo.
  helaas ben ik veel slimmer dan jij en heb dat bijna helemaal zelf ontdekt.

 184. en met ze bedoel ik bea en haar wereldwijde kankerfamilie

 185. laten we de kanker zo spoedig mogelijk verwijderen.

 186. @Vlunk,
  Wat geeft jou het idee dat ik dat al niet wist? Je gaat er maar op door. Mens, daar staat het Internet vol van.
  Maar hoe is dit te vertalen naar het dagelijks leven?
  Er is vgs mij alleen hoop door de waarheid.
  Wat die dan ook mag zijn.
  En dan bedoel ik geen kennis van bepaalde personen.
  Die zullen er altijd zijn.
  Nee,
  ik bedoel kennis die daar boven uitstijgt.
  Neem het non-dualisme.
  Die legt uit dat de ‘geest’ hebzuchtig is en daarom (bijna) verloren.
  Er is een spirituele oorlog nodig.
  Een geestelijke oorlog.
  Niet lichamenijk.
  Wat dfat laatste is meer geschikt voor achterlijke oer-mensen.

 187. Verbetering: ‘Want dat laatste’ ipv Wat dfdat laatste

 188. Ja, lieve mensen,
  Ik zag de oorsprong van het leven.
  En het kwaad.
  Ik zag en ik zie het.
  En het is zooo simpel…

 189. Want de materie is.
  En wij zijn.
  Amen.

 190. @sytze!!!!!!!!!!!!!!!
  marcel van dam bij p&w

 191. @soof
  ik draag als een der laatsten volgens mij nog uit wat jij “kennis die daar boven uitstijgt” noemt

 192. jij denkt daar boven te moeten blijven zweven met uitspraken waar niemand iets aan heeft.

 193. @Vlunk, 11:17 pm,
  Wanneer dat zo is, dan steun ik jou. En ik heb daar respect voor.

 194. @soof
  stel je niet aan, blaaskaak
  bush zei ook dat god persoonlijk met hem gesproken heeft om van de drank af te komen

 195. @soof
  ik mag je steeds minder, hoe meer je lult

 196. @Vlunk 11:18 pm,
  Onderschat de hogere sferen niet. Die kijken neer op de lagere.
  Als je dat begrijpt dan schaam je je voor je eerder comment. En zo niet, dan geef ik het op.

 197. “AntiSoof Zegt:
  donderdag 19 november, 2009 @ 23:12 bij 11:12 pm

  Ja, lieve mensen,
  Ik zag de oorsprong van het leven.
  En het kwaad.
  Ik zag en ik zie het.
  En het is zooo simpel…”

  ’t is dat ik niet gedronken heb vanavond, anders ging ik nu over mijn nek, echt.

 198. @Vlunk,
  Of jij mijn persoonlijkheid op prijs stelt is afhankelijk van jouw wensen. Dus wanneer je me afkeurd, dan vertel je veel over jouwzelf.

 199. @soof
  fuck you
  wie denk jij wel dat je bent omdat je familie al eeuwen parasiteert op ons?

 200. @soof
  ik hoop dat men jou en je hele familie zeer binnenkort onteigent.

 201. ^ afkeurd moet zijn afkeurt. En jouwzelf moet zijn jouw zelf.

 202. en nou je kop dicht houwen, smerige parasiet

 203. ok, jezelf verbeteren mag natuurlijk wel, nou nog inhoudelijk

 204. het is trouwens “jou zelf”

 205. overigens: levenslang speelverbod voor henry

 206. @Vlunk,
  Ok.
  We zitten op een andere golflengte. Dat is wel vaker het probleem wanneer het intermenselijkje communicatie aangaat. Zucht. Dát is een heel groot probleem. De toren van Babel, bijna; Het eigenste, het meest intime en het meest vertrouwde, het allerbeminste, het meest gewenste, het meest geliefde en het meest een baakst in verliefde; ‘Het EGO’.
  Maar goed.
  Zoals ik al zei, je zit op een andere frequentie. En dan is communiceren wat lastig.

 207. gevolgd door de opheffing van de maffia-organisaties FIFA en UEFA

 208. Erratum:
  De toren van Babel, bijna; Het eigenste, het meest intieme en het meest vertrouwde, het allerbeminste, het meest gewenste, het meest geliefde en het meest en vaakst op zichzelf verliefde; ‘Het EGO’.

 209. @Vlunk

  Ken jij een (1) organisatie die niet corrupt is? Noem es?

 210. @vlunk
  Ik ben het met je eens; Henry in het cachot of liever naar een ierse jail.

 211. @soof
  nee
  jij zit op de VERKEERDE golflengte
  trust me

 212. @piq
  de term vereniging houdt al corruptie in

 213. dat zijn altijd afspraken tussen een paar mensen die er belang bij hebben dat de status quo gehandhaafd blijft, nooit gewone burgers.

 214. @kipzkop
  Nee, dat is een kudt organisatie. Ontzettend rijk en heel erg Gristelijk.

 215. die gewone burgers hebben namelijk het geld niet om zoiets te organiseren.
  Zo worden we dagelijks beknot door de bullies

 216. de gewetenloze blaaskaken als defenz die andere mensen slechts willen bedriegen ter eigen gewin.

 217. @Vlunk
  Sorry, was verkeerde vraag. Geen vragen meer.

 218. hoe is het mogelijk dat 6,4 miljard zich laat bully-en door een paar (6) duizend psychopathische controlfreaks die het geld hebben om een paar miljoen imbecielen te betalen om ons te mogen zieken wanneer ze maar willen?

 219. @piq
  ik heb me mijn leven lang afgezet tegen verenigingen, tot aan de rotary en lionsclub aan toe.
  Tot dat niet verboden wordt zijn gewoon alle burgelijke vrijheden sinds de magna carta afgeschaft, tegenwoordig zelfs nationaal en zogenaamd wettelijk.

 220. @vlunk Zegt:

  donderdag 19 november, 2009 @ 23:45 bij 11:45 pm
  hoe is het mogelijk dat 6,4 miljard zich laat bully-en door een paar, etc.
  IK gaf je het antwoord (op je retorische vraag, waar je vast geen atwoord op wilde hebben) al eerder, maar je wenst me niet te geloven. Het antwoord vind je in de evolutie-leer, de geesteswetenschappen, de filosofie, etc. De MENS zélf is het probleem. Die is namelijk een beetje ‘onwetend’. En hartstochtelijk. En gelooft in liefde.

 221. @soof
  pleeg jij dan maar als eerste liefdadigheidsmoord

 222. O, Meester, hoe herkent men een wijze, vroeg de mens.
  De meester antwoordde; ‘Hij die altijd rustig en beheerst blijft, hij de weet hoe het is en zal zijn, hij die zich door goed noch kwaad laat verstoren, hij zal zich een wijze kunnen noemen.

 223. en heel de kliek die hetzelfde denkt al jij, dat scheelt een slok op een borrel en al jullie “kennis” is gepubliceerd dus niet verloren.

 224. @soof
  welk gedeelte van “iedereen zou luxe kunnen wonen in frankrijk naar texaanse standaarden als de elite dat toe zou staan” begrijp je niet, of niet precies?

 225. @soof
  jij kunt echt niet buiten jouw kader denken hè?
  stakker

 226. @Vlunk,
  Jij weet écht niet van het hogere af? Lees eens een tijdschrift zoals ‘Inzicht’. Of lees wat ‘verlichtere’ boeken, zoals Russell’s gechriften.
  De waan van de dag is ook belangrijk, maar er is meer dan dat.

 227. Maar, als je me een stakker noemt, dan begrijp ik dat ook. I’ll rest my case.

 228. Ik ga maar.
  Hier rust geen Vrede op.

 229. @soof
  ik wéét dat bea en consorten bezig zijn om ons zsm minimaal te decimeren.
  het wordt tijd de leden van de club van rome en de ondertekenaars van achtereenvolgens het verdrag van Rio en dat van Kyoto te executeren

 230. en ja, ik pleit al weken voor de doodstraf voor land- en volksverraders

 231. @soof

  tenslotte: ik héb russel gelezen, maar vooral óver hem

 232. ja, hij is met reden niet te vinden op vlunk.4shared.com

 233. mijn ausweiss is daar nu ook te downloaden…
  het goede, niet het negatieve.

 234. @piq
  niemand, maar dan ook niemand heeft opgemerkt dat Bertand Russel de oprichter was van de Jehova-getuigen en dat hij nauw betrokken was bij de oprichting van de KKK…
  ronduit triest

 235. Je moet Charles en Bertrand niet met elkaar verwarren al was het alleen maar omdat er 20 jaar tussen zit. En een hele grote oceaan, ook dat nog.

 236. En toen de KKK werd opgericht in de VS, was de welshman Russell pas -7

 237. Feiten Vlunk, feiten.

  Tabee

 238. @sytze
  jij blijkt de enige die nog wakker is

 239. @sytze
  ook al familielid Samuel Russell, de oprichter van Skull & Bones te Yale was de grote opiumdealert tijdens de Brits-Engelse opiumoorlog…

 240. @sytze
  Nederland had tot onlangs een cocaïnefabriek, stop nou eens met het ontkennen van dat we één grote drugsstaat zijn terwijl men hier onschuldige wietplantjes in beslag neemt.

 241. ehhh, brits-chinese…
  kudtwiet

 242. de bevolking moddert wat in de marge van dienstverlening, maar de grote handel hier geschied in drugs, olie of wapens.

 243. de bevolking moddert wat in de marge van dienstverlening, maar de grote handel hier geschiedt in drugs, olie of wapens.

 244. en ja, door de nazi’s Von Amsberg en hun familieleden en fazallen

 245. “diplomatieke status”
  de vrijkaart voor de wereldwijde drugshandel, georganiseerd door de CIA, vandaar dat pindaboer Carter en oplichter en moordenaar clinton zelfs president konden worden, omdat ze de CIA vliegtuigen vol cocaïne en heroïne toelieten

 246. @sytze
  dat zijn wél feiten, maar nou hoor ik je niet meer.

 247. @sytze
  Nederland doet intussen volop mee aan de handel van opium vanuit afghanistan, die intussen meer dan 90% van de wereldhandel dekt.

 248. net vóór 9/11 was dat teruggedrongen tot 17%

 249. gelukkig zitten we daar vanwege de pijpleidingen die broertje balkenende daar mag leggen met zijn bedrijf Tenaris.

 250. @sytze
  je hebt geen kinderen…
  ik wens je veel plezier in het vooruitzicht dat straks verzorgd moet worden in een tehuis waar nog slechts mensen werken die beseffen dat jouw soort geen geweten heeft (gehad).

 251. and now for completely different
  voor het virus dat nu hele volksstammen uitroeit in de oekraïne is in augustus “toevallig” een patent ingediend.
  zie mijn post van 16:35 nog ff

 252. +something
  grrrrr

 253. between brackets (tussen haakjes)… de eergisteren ontslagen Lou Dobbs op de Daily Show met Jon Stewart gisterenavond
  hij werd ontslagen omdat hij tegen de massa-imigratie van mexicanen is en vooral omdat hij niet gelooft dat obama een geboren amerikaan is…

 254. joepie
  megalomane oprah stopt met haar talk shows.
  die heeft wel wat anders aan haar hoofd de laatste tijd.
  het weekend voor de bilderberggroep bij elkaar kwam onlangs, zat zij met david rockefeller, bill gates, rupert murdoch en george soros te overleggen hoe ZIJ de overbevolking aan zouden moeten pakken.
  Ik zeg ’t al jaren, we worden bestierd door louter psychopatische controlfreaks die werkelijk denken dat zij zelf beter zijn dan wie van ons dan ook onder leiding van bea en haar familie, die ook al denkt beter te zijn dan wie van ons dan ook en daarom zelfs met heaumeau claus geneukt heeft, mogelijk.

 255. zodat haar “goddelijke” afstamming niet op de rotsen zou flikkeren….

 256. @piq
  je mag mijn post van 4:30 ook wel als nieuw topic plempen wat mij betreft

 257. hier leest toch haast niemand het meer…

 258. “NSA helpt Microsoft met Windows 7 beveiliging.
  gizmodo.com”

  oftewel
  NSA: Geen zorgen Microsoft , wij bespioneren geen onschuldige burgers. We willen jullie gewoon helpen met een veilig besturingssysteem!

  Boycott microsoft
  IBM was nogal vervelend betrokken bij WW-II vanwege tatoeages, schijnt, dus ze hadden een concurrent nodig met hun PC-idee en pc-dos.
  Volkomen toevallig werd dat de zoon van de landelijke pro-abortusvereniging, Planned Parenthood, ene bill gates

 259. en die stopt nu miljarden, belastingvrij, in projecten wereldwijd ter verdere sterilisatie via een nog uit te vinden malariavaccin van de armste mensen die de polioprik niet meer vertrouwen, omdat die veel van hun oudere familie steriliseerde destijds.

 260. bill en melinda hebben eerst miljarden besteed aan het opkopen van kranten en radio- en tv-stations die kritiek durfden te leveren op hen van hun fonds met warren buffet, die zijn fortuin ook te danken heeft aan zijn bijdragen qua eugenics, dwz het behandelen van gewone mensen als vee door de elite.

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: